bayanlar buraya

ben bu konunun sonunu goruyorum sanki... daha once de carsafla ilgili bir konu vardi bilen bilir... bekaret fln derken konu kilitlenmisti.. dikkat...:kahve:

mantıksız değil bana kalırsa.. an ı olarak saklanabilirliliği olabilir istenilen her ne ise.. bahsi geçen de "her ne ise" nin arasındadır..
kendinize sorun bence.. mecbur hissetmeden kendinizi, saklamak istiyorsanız da saklayın,kalsın..
saçmalığı da, mantıksızlığı da kişiye özel..size özel..

bana iftira atarlarsa gösteririm demişsin de , öyle bir durum olduktan sonra kolunu keser yinne kanlı bir şey gösterirsin.....
saklamak istiyorsan sakla ona bişi diyemem..bende saklıyorum.))

Canım benim, bak bence de tabiiki, bi bayanın kendini sevgi aşk sandığı duygulara aldanmadan en özelini kocasıyla paylaşması harika bir şey, ama bu iki kişi arasındadır, başka da kimseyi ilgilendirmez, biz kadınlar hala bu çağda çarşafı saklayacak kadar bu konuları tabulaştırırsak tabii örflerde törelerde kötü olarak işleyebilir,Allah korusun. Tut ki bakire olmasaydın, kimi ilgilendirirdi. Kocanla aranızdaki şey size özel.Onu sadece iftiralardan korumak için tutuyorsan bence hemen atmalasın, yukarda nesrin arkadaşımız ne güzel söylemiş, iftira atmak isteyen her zaman birşey bulur.Sen kendinden eminsen kimseye verecek bir hesabın yoktur.

neden saklıyorsun anlamadım..hem ne alaka diyelimki ilerde bi iftiraya kurban gittin çıkardın çarşafı gösterdin..ee kim bilecek onun bakirelik çarşafın olduğunu..çok saçma geldi bana saklaman...

selam arkadaşlar..
merak ettiğim birşey var herkeze soramıyor insan tabii bende sizinle tecrübe edinmek istedim:kahve:

2009 yılında yaşasakda bağzı örf ve adetlerimiz geleneklerimiz bize hayatımızın çoğu dönemlerinde eşlik ediyor her ne kadar bağzı insanlara ters olsada ki bana gercekden ters bir durum hatda aşalayıcı bir durum ama mecbur bırakılıyoruz:kahve:

bahsettiğim konu ilk gecedeki mahsumiyetin kanıtı olan beyaz çarşaf konusu..
ben 6 aylık evliyim ve hala sandığımda saklıyorum çünki düğün ertesi eltim geldiğinde ona göstermedim yaz ayı olduğu için düğünümüz hem sıcak havayı hemde yorgunluğu bahane ettim zaten eşimin ailesiyle sorunluyuz yani görüşmüzoruz her neyse ve ben hala saklıyorum O çarşafı olur ya yarın birgün bir iftiraya kurban olmak istemiyorum:delphin:

merka ettiğim ve sizlere sormak istediğim şu : siz ne zamana kadar sakladınız??
ve O çarşaf için evi bereketi derler saklanması gerekdiğini duymuşdum acaba bunun aslı varmı:kahve:

yorum ve görüşleriniz için şimdiden teşekkür ederim sevgiler saygılarkaydirigubbakcemile5

eltine niye gösteriyosun ki bunu anlamış değilim...
şu çarşafa bakmak isteyenleride anlamış değilim zaten kız olmasa,erkek kabul etmez onu bi kere....
ben kendimi başkalarına ispat etmek zorunda değilim...ama bende çarşafımı atmadım ,saklıyorum ,o günün anısı için....
yoksa kimseden korktuğum yok...eşim beni bildikten sonra kimseye kalmamış...

saklamamda,göstermemde,eltime ne benim çarşafımdan kanımdan zarımdan ...heyyy allahım ya bırakın şu çarşaf göstermeyi..

bende saklıyorum
her görüşede saygı duyuyorum
bereket gibi falan bi batıl inancımda yok atmak istemedim sadece
bizim burda çok önem verirler bu meseleye
benim zamanımda kanlı çarşafıma bakmışlardı ama benden 8 sene sonra gelen eltimin çarşafına bakmadılar kaynanamlar
zaman geçtikçe görüşler değişiyor kocası görse yeterli deniyor
yinede çok tartışılır bu konu
önemli olan kendini eşine ispat etmen yoksa isteyen istediği kulpu takar

saklamamda,göstermemde,eltime ne benim çarşafımdan kanımdan zarımdan ...heyyy allahım ya bırakın şu çarşaf göstermeyi..

şimdiki aklım olsa bende göstermem canım kendimi afişe eder gibi zaten onlar bakarken ben yerin dibine geçmiştim
ama ben çok sessizdim ilk zamanlar ne deseler hee diyodum itiraz etmek gibi bi durumum yoktu

eşimede dedim senin görmen yeterliydi diye
oda razı olmadı bakmalarına ama gelgörki baktılarbenneyaptımki

[ı][pes yani pes....
şu dünya üzerindeki kadınları nerdeyse yarısının kızlık zarı yırtıldığında kanamıyor yani kan gelmiyor....
Ne yani bu insanları öldürsünler yüzlerine mi vursunlar...
Kadınlığınızı aşağılatmayın bu kadar rica edicem...]
[/ı]

her harfine,her kelimesine katılıyorum..ağzına sağlık arkadaşım..
a.s.a.s.a.s.

bu durum sadece ve sadece kocanı ilgilendirir. eğer kocan bu tür konulara kafasını takmıyorsa kimseye laf söylemek düşmez hatta laf söylşeyen olursada cevabını bizzat kocan kendi verir karıdakilere afedersin ama bok yemek düşer. ben ne sakladım ne gösterdim çok saçma bence tabii

çarşaf göstermeyi duydum ama saklamayı ilk kez duyuyorum. çok ilginç ve utanç verici gerçekten..ama bu gösterenin değil görmek isteyenin ayıbı...

ama benim öyle bir kanım hiç olmadı..
ben napayım o zman evim hepten bereketsiz mi??
ben o söze hiç ianamadım ben dogustan arızayım o zman..

ya BEREKET se petlerimizide saklayalım nasıl olur.....yuh yani yuh....ah benim güzel yurdum...adamlar uzayda ev yapmaya başlayacaklar biz hala nerdeyiz yaa ahhhhh yeterr yaaaaa

kımseye göstermedım eşim gördü o kadar yeterlı zaten :1closedeyes:
işim gücüm yok onumu saklayacam attım gitti:1closedeyes:

Back
X