cidden o kadar kolay olmuyor denedım tüm sosyal medyadan ona ait kisilere kadar sildim ama o silmemiş facemde tüm ailem akrabalarım arkadaslarım duruyorBence önünüze bakın.
suan sadece kadın olarak cevap verilecek bir durum cunku ben anlam veremıyorum kızma :))ya erkekler kulübü yok mu arkadaşım....of
hahahaha oyle bir durum yok gibiBence gazozuna hap atıldı kötü yolda :)))
tamam kızmıyorum ama sadece şunu soracağım ben hayatımda hiç bir dönemde 12 ders alındığını görmedim 2 ay önce ayrıldık demişsin kendine bağlamışsın amasuan sadece kadın olarak cevap verilecek bir durum cunku ben anlam veremıyorum kızma :))
Yani ben anlamıyorum face de sizi silmemiş olması hala sizi seviyor anlamınamı geliyor?cidden o kadar kolay olmuyor denedım tüm sosyal medyadan ona ait kisilere kadar sildim ama o silmemiş facemde tüm ailem akrabalarım arkadaslarım duruyor
benden önce sürekli yüksek notlarda gecen bir kişi suan son sınıfta unıversıtede ve elımde notları var zatentamam kızmıyorum ama sadece şunu soracağım ben hayatımda hiç bir dönemde 12 ders alındığını görmedim 2 ay önce ayrıldık demişsin kendine bağlamışsın ama
bence onun derslerle ilgili sorunu var seninle ayrılmasından bağımsız....
dönemde 12 ders ne demek olmaz ki geçen seneden de birikmiştir onlar..
çok sagolBir kadın olarak cvp veriyorum seninle alay ediyor yoluna bak hayatını yaşa
iyi ama dönemde 12 ders alması mümkün değil 8 bile duydum 12 duymadım yahubenden önce sürekli yüksek notlarda gecen bir kişi suan son sınıfta unıversıtede ve elımde notları var zaten
Bak sevgili erkek üye muhtemelen benden yaşca küçüksünbenden önce sürekli yüksek notlarda gecen bir kişi suan son sınıfta unıversıtede ve elımde notları var zaten
Bi iki dakka dur yav Mune yemek yapıyordur şimdiMune cımbızı kap gel bacim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?