bayanlar cidden yardımınıza bir erkek olarak ihtiyacım var

Epsus321

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2017
13
0
1
32
Benım 4 yıllık ilişkim 2 ay gecik süre önce bitti ve bitmesi elle tutulacak bir sebepten olmadı . ayrılma kararından 3 gün sonra yasadıgı sehire görmeye 2 medeni insan gibi konusmak icin gittim . gittigimde gözleri mosmor bir sekilde karsıma cıktı ve nedenını sordugumda simdimi geldin tarzı sözlerin ardından senı sevmıyorum sevgım bitti heyecanım bitti dedi . bende tamam diyerek oyleyse diyip cıkıp geldim evime 1 ay boyunca sosyal medya üzerinden eglenmeler arkadaslarıyla gezmeler vs durumlar paylastı . ve bir süre sonra paylastıgı her resmin altında bir şairin şiirlerinden alıntı yapılarak paylasımlar yapıldı iclerinden 1 tane ise '' asagılık ınsan oglu herseye alısıyor '' diye bir tarz yazı paylasılmıstı onun arkasından benım beremle resim cekildi koydu bu tarz hareketler ben yine aldırmadım bir süre sonra okulundan benm mailime bir yazı geldi baktım ne göreyim 12 dersin 11 inden kalmıs . ben uzulerek bır daha gittigimde telefonu acmadı ve bana arkadasından 40 yıllık karı koca kavgaları yıprattıgını bundan bitirdigini söyledi . arkasından yılbası aksamı can cekisiyorum diye bir paylasım yapmıs whatsapptan sizce ne yapmak istiyor :S

peki bu durumda ne yapmayı secerdiniz siz olsanız ? unutmak mı isterdiniz yoksa kalbinizimi dinlerdiniz ?

suan sadece kadın olarak cevap verilecek bir durum cunku ben anlam veremıyorum kızma :))
tamam kızmıyorum ama sadece şunu soracağım ben hayatımda hiç bir dönemde 12 ders alındığını görmedim 2 ay önce ayrıldık demişsin kendine bağlamışsın ama
bence onun derslerle ilgili sorunu var seninle ayrılmasından bağımsız....
dönemde 12 ders ne demek olmaz ki geçen seneden de birikmiştir onlar..

cidden o kadar kolay olmuyor denedım tüm sosyal medyadan ona ait kisilere kadar sildim ama o silmemiş facemde tüm ailem akrabalarım arkadaslarım duruyor
Yani ben anlamıyorum face de sizi silmemiş olması hala sizi seviyor anlamınamı geliyor?
Bu arada erkek üye yasak kib lemiştim sizi

benden önce sürekli yüksek notlarda gecen bir kişi suan son sınıfta unıversıtede ve elımde notları var zaten

Dengesiz bir tipmiş.
Seni sevse yanına gittiğinde sevmiyorum demezdi.
Sende buluttan nem kapıyorsun kendi kendine gelin güvey oluyorsun.
Erkek üye de yasak ayrıca.
@Margarikotin

Sen mi ayrıldın.? Üzülmüş gibi bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…