bayanlar çıkmazdayım fikirlerinize ihtiyacım var mutsuzum hemde çooook

Hadi ...p ....r İzlemesi belki bi derece anlaşılabilir. Hastalık olabilir , aliskanlik olabilir .
Ama diğer yazdiginiz şeylerin hic bi masumiyeti yok. Eşiniz evli olduğunu unutmuş. Omur boyu bu adamla ugrasir durursunuz. Duzelmez bu tipler !

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu adam seni daha çook üzer.Hastalık geçirmişsin,bu kadar üzüntü senin için iyi değil.
Eşin kadınları evlenilecek kızlar-eğlenilecek kızlar diye ikiye ayıran,tasvip etmediğimiz türde bir erkek.
Seni uygun kız olarak görüp evlenmiş.Evde akrabaya,ele güne karşı örnek karısı,ilerideki çocukları için ideal anne adayı var.
Karım uslu uslu otursun,ses etmesin,ben gezip eğleneyim derdinde.
Çocuğun yokmuş madem,daha geç olmadan bu adamdan kurtul derim.
Eşin yaptıklarını hata olarak görmediği için iflah olmasını bekleme.

Şu an eşyalarımı topluyorum bitti...
Kocam dediğim aşık olduğum adam bitti bende onu halabçok seviyorum ama dediğiniz gibi düzelmeyecek belli
Pazartesi gerekli işlemleri başlatıyoruz
Böylece ne hayallerle kurulmuş bir evlilik daha sona eriyor
Ona hakkımı helal etmiyorum!

Eminim bunu siz yapsaydınız.ya şiddet yada cinayet olurdu heralde.
Nfret ediyorum bu gbi erkeklerden.
Bu kanıbozuktan çocuk mu düşünüyosun inanamyrum walla bacım.neyi bekliyosun boşanmak için

Katiliyorum.Ne salak bi cins bunlar ya evde karin varken git elin kizlariyla tanis bara diskoya git mesajlas.Bide bundan cocugun olsa tamam artik.Guven duyulmaz zaten esinize kusura bakmayin ama ha gitmis oturmus diskoda eglenmis ha kizla yaatmis bi fark yok bence.Hem tek vukuatida degil.Ban yiycem daha fazla konusursam.Adiniza cidden uzuldum

Kocam dediğim aşık olduğum adam bitti bende onu halabçok seviyorum ama dediğiniz gibi düzelmeyecek belli

hakkinizda hayirlisi umarim hayatiniz cok guzel olur.

Nerden başlarım nasıl anlatırım bilmiyorum. 20 aylık evliyim eşimle aşk evliliği yaptık yani bn öyle sanıyordum kendisi 1 ay önce illaki bni sevdiğini ama mantığını kullanarak bnmle evlendiğini dile getirdi.ilk başlarda herşey süperdi ikimizde çok mutluyduk fakat evliliğimin 6. Ayında eşimin ..... izlediğini öğrendim defalar söz verdi ama hala izliyor eminim neyse bu zaten Son 3 ayda yaşattıklarının yanında çoo masum kalıyor zaten. Yaklaşık 3 ay önce bana önmli bi işi olduğunu söyleyerek discoya gitmiş sabah 5di sanırım geldiğinde ve ben bunu bana söylediği 5. Yalanda öğrendim diğer yalanlara gelirsek bi rus arkadaşlık sitesinde türk erkek bi arkadaşıyla rus ayarlayıp onlarla diskoya gitmiş diğer bi yalanı ise başka bi disko macerasında arkadaş ortamında bekarım diyerek türk bi kızla arkadaş olmuş 2 gün sonra buluşmuş çay içmiş rastgele telefonda mesaj görüp.aradım kızın haddini bildirmek için kız bana bekarım dedi eşiniz özür dilerim dedi ben bunu eşime söyledim yeminler etti affettim 1 hafta sonra yine eşimin telefonunda whatsp kişilerine bakarken erkek ismiyle kaydedilmiş şekilde bu kızı buldum meğer eşim kıza barışalım diye mesajlar çekmiş kız bana kocan bni rahatsız ediyor dedi ya neler hissettim tahmin edemzsiniz eşim dediğim güvendiğim adam bana neler yapmış daha da bitmedi telefonunde çeviri programı yüklüydü çevirdiği cümleleri okudum yok evli değilim seni nasıl üzerim falan filan diyorum ayrılalım ona da yaklaşmıyo seni seviyorum şeytana uydum.heyecan arıyorum diyor ne yapıcam bilmiyorum yardım edin akıl verin bayanlar bir yandan da deli gibi anne olmak istiyorum çok kötüyüm çok

canm konuya bakyım mesajları okumadım çok zor bi durumdasın eşim beni bir kez aldatsa ayrılırım ondan şimdilik çocuk yapma bi süre nereye giderse onunla git ona ayak uydur geride kalma gene düzelmezse ypacak bişey yok gibi görünüyo

biraz mantıklı düşünmeye davet ediyorum sizi.sizi defelarca aldatan erkekten bir de çocuk yapmak istediğinizi söylüyorsunuz bile bile lades bu olsa gerek.adamın gerçek yüzünü görmüşsünüz belliki gözü sizde değil ilk değil son da olmamış aldatma mevzusu.daha neyi bekliyorsunuz anlamadım doğrusu

bence doğru bir karar vermişsiniz .hakkınızda Rabbim hayırlısını versin umarım her şey gönlünüzce olur

Git canımmmm Rabbim yolunu açık etsin bu adam adam olmaz demem o ki hastalık atlatmışsınnn sanada yazık tetiklemesin gerisi boşşşşşş inan hepsi aldatır ama seninki cozutmuş bizide burdan haberdar et

Doruk

Atlatırsınnnnnben neler atlattım:)))))önce cannnn sonra canannnn aman o be dedi bu ne dedi araya bi ton adam koyacak istikrarlı ol döneceksen bile burnu iyiceeeer sürtsünnnn

Doruk

Başlarım bu erkeklerin havasına ya! Ne zannediyo ki bunlar kendini.. En doğrusunu yapmışsın bu adamın düzelmesini beklerken bir bakmışsın yıllar geçmiş iyice çökmüşsün.. Hiç gerek yok gençsin çocuk yok neden çekesin ki..

doğru karar. bak kanseri atlatmışsın. çok geçmişolsun. ama bu adam seni üzmeye devam edecek. bu rahatsızlığını bile bile bunu yapmış çünkü. herkes biliyorki stres,üzüntü kanserin tetikleyicisidir.
hayatına değer veriyorsan seni zerre kadar önemsemeyen bu pislikten ayrılırsın. çocukta yok.
bırak yeminlerede aldanma.
birde senin üstüne yemin etmiş. adam şaka gibi ya.
hayırlısı olsun. aman kararından dönme.
önce can,sonra canan.

Son düzenleme:

Hakkinizda hayirlisi olsun... Hayat seni daha iyi insanlarla karsilastirsin....

Çok üzgünüm ama arkadaşım bu insandan ne köy olur ne kasaba,hele ki çocuk mu asla düşünme.Yol yakınken kendi hayatını kur ayrıl.Yaptığı tek bir şey olsa uymuş bir anlık şeytana der affedersin ama bir değil bin hata yapmış birinin değişeceğine inanıyor musun?

Kesinlikle doğru eğer burada bu yazıyı okuyan ailesi istemediği halde birisyle evlenmeyi.düşünen varsa ne olur yapmasın çünkü aileler hep haklı çıkıyor
Bn şu an ayrılsam ailemin yanına gidemem bile yüzüm yok ki zaten babam o adamla.evleniyosun sakın bana mutsuzum deyip dönme demişti

Ve bu sabah yeni bi şey daha buldum yine aynı yabancı sitede kızın birisi ile yazışmış artık bizden hiç bi şey olmaz bitti

yine mi. pesssssssssssss:ssz:
işte yeminler ne kadar inandırıcı ortada..:51:

Senin esinden evine koca olmaz arkadasim 5 te evden isim var die cikicak ve diskoya gidecek ha yolarim yolarim o adami bi an once yolunu ayir hayat kisa omrunu bu adamla curutme

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben 23 yaşındayım.eşim 25 sanırım erken evlendik ve ben bu adamı 15 yıldır tanıyorum çocukluk aşkıydık.. Ben onu çok seviyorum bunca şeye rağmen o da çok sevdiğini söylüyor ama güvenim bitti sürekli telefonunu kurcalama ihtiyacı duyuyorum bu sefer daha bi sinir oluyo

Ben eşinin davranışlarını beğenmedim canım. Bence düzelmez. Daha çok gençsin. Ömür böyle geçmez. Sağlıklı bir evlilik senin de hakkın. Ekonomik özgürlüğün varsa ayrılmayı düşün.

Back
X