baYanLar çok aciL yardımm :( fikirlerinize ihtiyacım var..

beyaZmanoLya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2010
8
0
36
İstanbul
ArkadaşLar sabahtan beri forumda açıLan konuları okuyorum en sonunda bende derdimi buraya yazmaya karar verdim. gerçekden fikre ihtiyacım var ne yapıcamı bilemiyorum çünki..:44:

önceLikle hayatımda hiç aşık olmadım demiyeceğim.. aşık oldummu olmadım mı onuda bilmiyorum aslında kısa ve uzun ilişkilerim oldu ama ilk kez böyle büyük hisler içindeyim. çalıştığım bi yerde bi çocuk var benden alt bi bölümde çalışıyo ..ben stajyerim orada işe gireli yaklaşık 4 ay oldu çocuk oldukça sempatik biri ve yakışıklı işe başladığım ilk günler onu hep görüyodum. kısa bi diyoloğmz oldu ama baya bi kısa bişey sordum ve cevapladı gülüştük okdar yani.
aradan 2 hafta geçti onu gördüğümde heycanlandığımı hissettim ondan hoşlandığımı kendime itiraf etmem gerçekden çok zor oldu çünkü aşık oLmakdan çok korkuyorum..:59:
bu duygu zamanla çok büyüdü onu gördüğümde ilk önce buz gibi oluyorum sonra birden yüzüm kızarmaya başlıyo ne yapıcamı billmiyorum onun yanındayken resmen saçmalıyorum! anlamsız hareketlerim oluyo bi arkdaşımla paylaştım bu duygularımı onu görmek için onun olduğu yerlere gidiyorum hep.
yani bu 4 ay içinde ara ara konuşmuşluğumuz oluyo ama dediğim gibi konuşamıyorum bile saçmalamakdan ben ona bakamıyorum arkadaşıma baktırıyorum adını büyük çabalarım sonucunda öğrendim onunla ilgili bi çok bilgide buldum geçen sene başka bi stajyer kızla çıkdığını falan öğrendim. onun sesini ismini bile duysam sanKi nefesim kesiLiyo ne yapıcamı biLemiyorum o yakışıklı hani bende çirkin değilim ama ne bilim.. hem onun yanında olmak istiyorum hem onunla karşı karşıya gelince başımı yerden kaldırıp yüzüne bakamıyorum çok heycanlanıyorum ilgisi varmı yokmu bilmiyorum.

sizce söyLemeLimiyim ne yapmaLıyım lütfen fikirlerinizi paylaşın gerçKden çok ihtiyacım var..:59:

Son düzenleme:
kendini rahatlatmalısın
bu konuşamamalar tıkanmalar
az konuşmanızdan kaynaklanıyor
ortak arkadaşlarınızla falan
biraraya gelseniz haftasonları
zaman gecirseniz zamanla bu utanmalar cekinmeler kalkar
ona karsı dha rahat davranırsınız
buda duygularınızın karşılıklı ilerlemesine vesile olur

Son düzenleme:
kendini rahatlatmalısın
bu konuşamamalar tıkanmalar
az konuşmanızdan kaynaklanıyor
ortak arkadaşlarınızla falan
biraraya gelseniz haftasonları
zaman gecirseniz zamanla bu utanmalar cekinmeler kalkar
ona karsı dha rahat davranırsınız
buda duygularınızın karşılıklı ilerlemesine vesile olur

tavsiyeLerin için saoL ama haftasonu bir araya gelmemiz mümkün değil onun farkLı bi arkadaş çevresi var benimde öyle .. ona duygularımı açıp açmama konusunda çok kararsızım bi bayanın bunu yapması ne kadar doğru bilmiyorum.. :( çok karışık bi haldeyim :/

belki çok sıradan gelecek cevabım size ama akışına bırakın derim.. hoşlanıyorsa zaten kendisi yaklaşır... erkekler istedikleri biri oldumu ne yapar eder belli edip yaklaşımda bulunurlar... ilk adım senden olmasın bence... erkeklere yüz vermeye gelmez...

Son düzenleme:
Neden açılmayasın ki bende hayatımda ilk kez bi erkeğe açıldım ve iykide açılmışım o benim ilkim ve sonum oldu senin neden öyle olmasın kendin diyosun çirkin yada beğenilmicek bi kız olmadığını eee o zaman ? biraz güven kendine ve uygun bi zamanda açıl inanki bunda pişman olucak yada küçülücek bişi yok ..

Son düzenleme:
belki çok sıradan gelecek cevabım size ama akışına bırakın derim.. hoşlanıyorsa zaten kendisi yaklaşır... erkekler istedikleri biri oldumu ne yapar eder belli edip yaklaşımda bulunurlar... ilk adım senden olmasın bence... erkeklere yüz vermeye gelmez...

beLki doğru oLan o ama bu duygu beni yiyip bitiriyo.. söyliyp rahatlamak istiyo bi yanım bi yanımsa söyLeme diyo . ilk adımıda atamıcam sanırımm ./ tavsiyeLerin için saoL (:

Neden açılmayasın ki bende hayatımda ilk kez bi erkeğe açıldım ve iykide açılmışım o benim ilkim ve sonum oldu senin neden öyle olmasın kendin diyosun çirkin yada beğenilmicek bi kız olmadığını eee o zaman ? biraz güven kendine ve uygun bi zamanda açıl inanki bunda pişman olucak yada küçülücek bişi yok ..

tavsiyeLin için saoL (: ama nasıl söylicemi bilmiyorum onun gözlerine bile bakamıyorum karşımda görünce konuşamam sanırım.. eğer yanıldıysam onun bana karşı bi hissi yoksa çok üzülürüm.s emin olmak istiyorum ama olamıyorum bence yanlış biliYo herkez! erkeklerin daha karmaşık bi yapıları var onları anlamak gerçekden çok zorr ..

Nerdeyse aynı durumdayız seni çok iyi anlıyorum.Bende açılıp açılmama konusunda kararsızım.Ama herzaman kendimi dinlerim başkalarının dediklerini de dinlerim ama herzaman kendi isteğim neyse onu yaparım kalbinin sesini dinle kalbin ne diyorsa onu yap ...

Bence kesinlikle acilma daha dur bismillah !
Daha dogru düzgün konusmuslugunuz yok
cocuk belki senin adini bile bilmiyor
sende acilmaktan bahsediyorsun
Ayrica onun duygulari varmi sana karsi, bundanda emin degilsin
reddedilmektense bence biraz daha bekle derim
sana karsi ilgisi varsa zaten ne yapar eder belli eder
ama simdilik daha cocuk bisey belli etmemiski
daha cok erken bana göre..

canım öncelikle aynı iş yerinde olduğunuz için biraz temkinli davranman gerektiğini düşünüyorum...
sakin kalmaya çalış onu gördüğünde ; çünkü en nihayetinde bir erkek ve sen de ondan kat kat daha akıllı bir hatun... inan fazlan vardır ama eksiğin yoktur... :82:

ilk adımı atmak konusunda aslına bakarsan korkacak birşey yok... ama gidip de ben senden çok hoşlanıyorum demek yerine ; uygun bir zamanda bir kahve içmeye davet etsen daha hoş olur...
hem belki de hoşlandığın kadar süper biri değildir ; bir kahve içimlik zamanda hiç olmaz ilk izlenimden biraz daha ileri gidebilirsin... sonra da ona bırakırsın o da senden hoşlanıyorsa bir adım atacaktır... baktın ki ondan ses seda yok sen üzerine düşeni yaptığın için içinde ukte olmadan bu olayı için rahat bir şekilde kapatabilirsin... bu işin olumlu olma ihtimali kadar olumsuz olma ihtimalini de düşünürsen daha kolay olur... sen sadece kendine güven :34:

Evet aslında dediğin doğru...Önce onun sevgisini test et! Sonra kalbinin sesini dinle sonradan pişman olmaman için 'Keşke' dememen için biraz sabır biraz bekle ve onu test et!

Nerdeyse aynı durumdayız seni çok iyi anlıyorum.Bende açılıp açılmama konusunda kararsızım.Ama herzaman kendimi dinlerim başkalarının dediklerini de dinlerim ama herzaman kendi isteğim neyse onu yaparım kalbinin sesini dinle kalbin ne diyorsa onu yap ...

ahh canım. aynı durumda oLmamıza inan üzüldüm. günlerdir hala aynı durumdayım hatta dahada kötü oldu işler.. kaLbiminde sesin duyamıorum artık :/

evet açıLmadım belkide en iyisini yaptım yüzyüze bakıyoruz sonuçta.. emin olsam bi hissi olduğundan daha kolay olurdu hersey ama anlıyamıyorum belkide bana karsı bos.. fikirlerin için saoL canmm (:

canım öncelikle aynı iş yerinde olduğunuz için biraz temkinli davranman gerektiğini düşünüyorum...
sakin kalmaya çalış onu gördüğünde ; çünkü en nihayetinde bir erkek ve sen de ondan kat kat daha akıllı bir hatun... inan fazlan vardır ama eksiğin yoktur... :82:

ilk adımı atmak konusunda aslına bakarsan korkacak birşey yok... ama gidip de ben senden çok hoşlanıyorum demek yerine ; uygun bir zamanda bir kahve içmeye davet etsen daha hoş olur...
hem belki de hoşlandığın kadar süper biri değildir ; bir kahve içimlik zamanda hiç olmaz ilk izlenimden biraz daha ileri gidebilirsin... sonra da ona bırakırsın o da senden hoşlanıyorsa bir adım atacaktır... baktın ki ondan ses seda yok sen üzerine düşeni yaptığın için içinde ukte olmadan bu olayı için rahat bir şekilde kapatabilirsin... bu işin olumlu olma ihtimali kadar olumsuz olma ihtimalini de düşünürsen daha kolay olur... sen sadece kendine güven :34:

tatLım gerçekden yüreğime şöyLe bi su serptin :)
zaten yüzüne bakamıyorum onun gidipte senden hosLanıyorum demek hayal yani :D hiç birşey söyliyemedim .s göz göze gelemeye çalıştım ama bi kaç olay oldu iyice umutsuzluğa kapıLdım :(
bi yandanda haLa söylemek istiyorum ona ama sanırım en iyisi söylememek olucak .. mesajın için teseKkürler canmm (:

Back
X