bayanlar derdime bi derman arıyorum

41gul41

Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2013
39
0
16
benim derdim bikini bölgem aşırı sivilcelendi kıl dönmesi oluyo hep yara gibi duruyolar görüntüsü çok kötü nasıl geçirebilirim bu kıl dönmelerini bi yardımda bulunun lütfen

Jilet veya cımbız kullanıyor musunuz? Kıl dönmeleri için ağda tavsiye ederim. Tabi sivilcelerde geçiyor ağdayla genelde

Son düzenleme:
Kese ya da kabak lifi ile banyoda iyice keseleyin o bolgeyi ki olu deri katmaninin altinda kalan tuyler yuzeye cikabilsin. Bir de epilasyonu tuyler bir santim kadar uzayinca sir ile yapin. Sirden sonra isik altinda inceleyip deri altinda kalan tuyleri cimbizla alin. Bir de eger apse yoksa ve gorebileceginiz sekildeyse temiz, kolonyayla silinmis ya da ucunu ateste isitip soguttugunuz bir igne yardimiyla kendinizi yaralamadan batik tuyleri alabilirsiniz. Gecmis olsun.

Epilatör ve jilet neden oluyor o dediğiniz soruna.
Ağdayı öneririm .
Geçmiş olsun.

Ağda kullanamam dersen tüy dökücü krem kullanabilirsin.

ben beceremem öyle $eyleri yüzüme gözüme bula$tiririm

:) yok canım o kadarda değil..bak benden tavsiye ben şöyle alıştım sir ağda bantları varya onları küçük küçük kare şeklinde kestim...Yapıştırdım çektim zaten 2-3 yapıştırmadan sonra uyuşuyor iyice sonra büyük büyük yapıştırdım çektim kalanları ile makina ile topladım oh miss.. :) sen ne ile yapıyorsun canım ?

ağda da çözüm değil ne yazık ki,bende de aynı sorun var.Bence cilt yapısıyla alakalı,ne yaparsam yapayım oluyor.

Leyya başlarda biraz acıyor ama sonra mis gibi...bende ağdaya yeni alışanlardanım ama inan ağda en iyisi tertemiz :)

çok acıyo ama yaa ben agdayı yapıştırıyorum cekemıyorm yemın ederm bi yarım saat agda bana bakıo ben ona bakıyorum kasıyorm kendımı :)) ablama yaptırıcak artık cart cart ceksın napim :))

valla arkadaşlar ağda kullanıyorum ondada yok yani nasıl yapıcam hiç blmyrm çok kötü çünkü kimse görmese bile insan kendi bakınca utanıyo o görüntüdn doğal olarak

cilt yapından dolayı oluyor bebe pudrası ve aspirini suyla karıştırıp sür.hem rengide açılıyor. batıklara en iyi çözüm kese yapmak ve arada jiletle almak

Kıl dönmelerine epilatör sebep oluyor . O yüzden epilatör kullanma ağda kullan . Batıklara da kese iyi gelir . Bunları yaptığın halde hala aynı problemin varsa , bir doktora görünmeni tavsiye ederim .

ağda da çözüm değil ne yazık ki,bende de aynı sorun var.Bence cilt yapısıyla alakalı,ne yaparsam yapayım oluyor.

Kesinlikle katılıyorum cilt yapısıyla alakalı:26:Ağdadada oluyor aynı sorunlar malesef

Katılıyorum, kesinlikle cilt yapısıyla alakalı.. Benim bacaklarımda ufacık bi pürüz bile yoktu, bir iki jiletle aldım, batık oluştu, 1 senedir jilet değdirmiyorum ama hala batık var Ağdadan sonra bile oluyo. Saçma sapan bi doktora gittim bi krem verdi kullandım azaldı sanki ama geçmedi Adam akıllı bi doktor bulursam gidicem hemen.. Bide her banyoda kese yaparım, kese de çözüm değil, vücut scrub ı da kullandım fayda etmedi, bende napıcam bilmiyorum.Bi çözüm bulursan bana da söyle

cilt yapından dolayı oluyor bebe pudrası ve aspirini suyla karıştırıp sür.hem rengide açılıyor. batıklara en iyi çözüm kese yapmak ve arada jiletle almak

bunu nasıl yapıcaz peki biraz daha açık anlatırmısın teşkkür ederim bu arada :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…