Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Slm bayanlar benim iki kızım var doktorlar ikisinde de erkek demişti bu üçüncü gebeligim doktor bugün kesin erkek dedi ama ben inanamıyorum bir türlü buda yanilmismidir resimlere bi baksaniz anlayanlar bı yardımcı olsa
Slm bayanlar benim iki kızım var doktorlar ikisinde de erkek demişti bu üçüncü gebeligim doktor bugün kesin erkek dedi ama ben inanamıyorum bir türlü buda yanilmismidir resimlere bi baksaniz anlayanlar bı yardımcı olsa
İlk kızıma 6 aya kadar dediler sonra suyum gelmeye başladı karanlıkta kaldı gozukmuyo dediler ikinci gebeligimde erkek dediler ama emin olamıyorum dedi kız oldu doğduğunda halen çıkıntısı vardı sonradan kayboldu doktora hak verdim aslında bu da kız olsa olsun derdim hiç sıkıntı degil başım gözüm üstüne yorum için tşk ederim sagolasin.