• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bayanlar Evli olduğunuz halde unutamadıgınız bir eski sevgiliniz var mı? :(

Bazıları sevmediğim birinin elini tutamam , yemeğe çıkamam demiş. Kendilerince haklı olabilirler. Ya da sevmediğim biriyle evlenemem ben derdim bir zaman önce. Hani aklımda başkası varken evlenemem. Mümkün değil gibi beylik laflar ederdim.
Ama bazen öyle çok seviyorsun ve uğruna öyle çok şey veriyorsun ki kendinden, o kadar savaşın sonunda olmuyor işte. Kaderde birliktelik yok anlıyor ve çekip gitmek zorunda kalıyorsun. Vazgeçiyorsun.

Sonra karşına başka biri çıkıyor, sarmalıyor seni, adam gibi adam oluyor. Seviyorsun onu. Sevmiyor değilsin ki... Aşk başka , sevgi başka . Ben artık aşık olduğumla evlenemeyeceğimi anladım ve karşıma doğru düzgün biri çıktığında sevebilir, bununla aynı yatağa girebilirim dersem eğer onunla evlenicem. İlk aşkıma gelirsek, dilerim içimdeki sızı geçmiş olur ...
katılıyorum ama ikincisine bişeyle hissedip hissetmediğine emin olmalısın . denedim ve hissetmiyorsan zorlama. zor bi durum ya aşık olduğunla mutlu olamamk

Anlatilanlar 'ask ' kavramina siginilarak yumusatilmaya calisilmis gibi geliyor. Ben de asik oldum o kadar ki ayrilik sonrasi (severek ayrilmistik) hastalandim , asiri zayifladim hastaneye kaldirildim kanserden bile suphelendiler bulamadilar caresini ölumden dondum 2 koluma insan girmeden yuruyemiyordum yasayan ölüydüm. Simdi bunu yasamis biri olarak cok samimi bir sekilde soyluyorum ki, bu konuyu tekrar okuyana kadar su anilari bile ne kadar uzun zamandir hatirlamadigimi farkettim. Gercekten unutunca insan hatirlamiyor, hem anlamiyorum anilari unutamamak ne demek, yeni anilarinizi beraber gecirdiginiz zamanlari dusunup mutlu olun. Gecmiste yasadigin asktaki mutlulugu ozluyorsn, yenisinde bu duygu yok demektir eksik olan seyi ozluyorsun. Ben bu bahsettigim olayin uzerinden 4 sene gectikten snra hayatma baskasini alabildim cunku gecmise dair tek bir toz bile kalmamisti. O gecen 4 sene icerisinde de surekli gecmisle yasamadim, hayatimda birini isteyip istememeyi sorgulamakla gecti yarisi. Yalnizligi sevmistim cunku :KK66: Kendimi ovmeyi sevmem ama bu konuda zaaflarima yenilmedim sevilme duygusu zaafima. Zemin islak ustune yapi kuruyorsunuz.
Bir konuda babamla konusuyorduk, baba oyle soyleme psikolojisi bozuktur demistim. Babamin cevabini yaziyorum
- ben boyle psikolojinin icine sı...rım. insanin isteyipte yapamayacagi şey yoktur bahaneler ardına sığınmasın.

Canim ne yazikki untulmuyor senin durumun da ol ck fazla kisi war.. Sewmiyosundur artik eski sewgilini ama asiksindr unutamazsin ask we sewhi farkli seyler bence ask bir kez olur ama sewgiyi defalarca yasyabilirsin sewgi aliskanliklar sonucunda gelir insana ask sa tarifi imkansiz bi sekilde malesf bir kez.s unutmayi bekleme bisklde bisyler hatrlatr kucukte olsa yanndakine saygin werse her sey gecer ama zamanla yaran kabuklar kanamaz

bence seni unutmuş ve umursamayan biri için hayatını mahfetme kendine yapma bunu insanın üstesinden gelemeyeceği hiç birşey yoktur diye düşünüyorum hayatına yeni bir sayfa aç ve mutluluğuna bak

Çok şükür ki şu an öyle bir durumum yok ama yıllar önce beni hiç umursamayan bir adamın iki yıl boyunca yasını tutmuşluğum bir gün dönücek umuduyla yaşamışlığım var.. çok zor bir durum bilirim ama geçiyo.. o kadar ki anılar bile hatırlanmıyo..

Dilerim bu durumda olan herkes unutur gider..

gerçek aşkı yaşamadıgın için unutmak zor geliyodur veya alışmışsındır
bide şöyle düşün öyle biri varki hayatında hem cok seviyorsun hem de cok seviliyorsun :KK51:
bu muhtesem birsey umarım en yakın zamanda sende tadarsınHoppa

Evliyim ve aklımda başka birisi yok. Karşımdaki insanın aklında başka birisi olsaydı eğer ki sozlenmek uzereyken eski sevgilisinin dogumgununde duyguları depreşseydi eğer kendimi pislik gibi degersiz hissederdim. Peki şu an erkek arkadasin vermese bile eski sevgilisine bir mektup yazsa ve sözlenecegim ama eski kız arkadasimi nasıl unutacagim dese sen ne hissederdin?

Bazıları sevmediğim birinin elini tutamam , yemeğe çıkamam demiş. Kendilerince haklı olabilirler. Ya da sevmediğim biriyle evlenemem ben derdim bir zaman önce. Hani aklımda başkası varken evlenemem. Mümkün değil gibi beylik laflar ederdim.
Ama bazen öyle çok seviyorsun ve uğruna öyle çok şey veriyorsun ki kendinden, o kadar savaşın sonunda olmuyor işte. Kaderde birliktelik yok anlıyor ve çekip gitmek zorunda kalıyorsun. Vazgeçiyorsun.

Sonra karşına başka biri çıkıyor, sarmalıyor seni, adam gibi adam oluyor. Seviyorsun onu. Sevmiyor değilsin ki... Aşk başka , sevgi başka . Ben artık aşık olduğumla evlenemeyeceğimi anladım ve karşıma doğru düzgün biri çıktığında sevebilir, bununla aynı yatağa girebilirim dersem eğer onunla evlenicem. İlk aşkıma gelirsek, dilerim içimdeki sızı geçmiş olur ...

Çok güzel özetlemıssın zcanım benım :) Tebrk edıyorum. Aynen bende su an aynı durumdaym ve benı delı gıbı seven bırını bulduktan snra ben nıye hala benım onu ve anılarımızı unutamadgm kışıyi bekleym kı (gelmeyeck bırısı o )

Gelmeyecek birisi o diyorsunuz? Yanlış anlamıyorsam cıkıp gelse müstakbel sözlünüzden vazmıgeçeceksiniz?
Bence söz kararınızı bir daha düşünün. Birine aşık olsanız deli gibi aşık olsanız,sırf sizinle düzgün biri olduğunuz için evlenmek istese fakat eski sevgilisi aklının biyerlerinde olsa nasıl hissederdiniz?
Zaten başta kendinize haksızlık ediyorsunuz. Tekrar düşünün derim

Merhaba canım şu an birlikte olduğun kişiyi sevdiğini söylüyorsun ve eminim seviyorsundur da,
ama görünen o ki yeteri kadar sevmiyorsun şayet öyle olsaydı halen geçmişte yaşanılanların,
hatırasıyla üzülüyor olmazdın.
Ne yaşamış olursan ol hayatında ki yeni insan bu boşluğu doldurmuş olsaydı unuturdun.
Eksik bir şeyler var sanki sana hissettiremediği o yüzden ileride mutsuz olmamak için ve
mutsuz etmemek için iyi düşün derim ben.
Hakkında hayırlısı neyse ALLAH onu nasip etsin inşallah....

Gelmeyecek birisi o diyorsunuz? Yanlış anlamıyorsam cıkıp gelse müstakbel sözlünüzden vazmıgeçeceksiniz?
Bence söz kararınızı bir daha düşünün. Birine aşık olsanız deli gibi aşık olsanız,sırf sizinle düzgün biri olduğunuz için evlenmek istese fakat eski sevgilisi aklının biyerlerinde olsa nasıl hissederdiniz?
Zaten başta kendinize haksızlık ediyorsunuz. Tekrar düşünün derim

Gelmeyecek biri derken, olmayacak bir hikaye. Gelse bile olmayacak. Benimki öyle şahsen. Bana deli divane aşık olsa bile asla olmayacak birine aşık oldum ben. Kardeşim dediğim kızla cilveleşen, yakın arkadaşlarımdan biriyle yatan bir adam. İki dünya bir araya gelse olmayacak bir şey. Belki sözlüsünün de unutamadığı biri vardır ve söylemiyordur? Bilemez. Hep karşımızdakini düşünerek bu kadar üzüldük zaten. Kendine sığınacak bir göğüs, yaslanacak omuz bulmuş. Sevdiğini hissediyorsa, değer veriyorsa, sadık kalacağına inanıyorsa başlasın. Aşk ne ki ? Ne var biliyor musunuz? Bu hayat gerçekten aşık olduğunla mutlu olmana zaten asla izin vermiyor.

katılıyorum ama ikincisine bişeyle hissedip hissetmediğine emin olmalısın . denedim ve hissetmiyorsan zorlama. zor bi durum ya aşık olduğunla mutlu olamamk

Aynen . İkincisine de pislik gibi davranmayacaksın. O hayatındayken unutamadığınla asla bağlantı kurmayacaksın. Hiçbir şekilde hem de.

Yok çok şükür. Okadar kavga etmişizdir ayrılma noktasına da geldiğimiz oldu. Ama hiç şu kişi ile evlenseydim keşke demedim eğer öyle biri olsaydı hep kıyas yapardım istemsiz olarak. Çok şükür herşeyi ile tek sevdiceğim

Gelmeyecek biri derken, olmayacak bir hikaye. Gelse bile olmayacak. Benimki öyle şahsen. Bana deli divane aşık olsa bile asla olmayacak birine aşık oldum ben. Kardeşim dediğim kızla cilveleşen, yakın arkadaşlarımdan biriyle yatan bir adam. İki dünya bir araya gelse olmayacak bir şey. Belki sözlüsünün de unutamadığı biri vardır ve söylemiyordur? Bilemez. Hep karşımızdakini düşünerek bu kadar üzüldük zaten. Kendine sığınacak bir göğüs, yaslanacak omuz bulmuş. Sevdiğini hissediyorsa, değer veriyorsa, sadık kalacağına inanıyorsa başlasın. Aşk ne ki ? Ne var biliyor musunuz? Bu hayat gerçekten aşık olduğunla mutlu olmana zaten asla izin vermiyor.
Senin şu yazı karakterin acayip gözlerimi alıyor yahu :)

Hata yapıyorsunuz birini unutmadan yani kapanmamış yaranıza başkasını seçerek yara bandı yapmaktan vazgeçin.

Back
X