Bayanlar fikir verir misiniz??

Yaptıklarından sonra aramışsn açmamş utanmamş da doğum günü diye hediye alınca mı utanacak? Mantıklı gibi ;) al kardeş al utançtan yerin dibine girebilir sende haklısın ;)

Hediye alarak onu utandırmazsınız kendinizi küçük düşürürsünüz sadece.
Sizi engelleyerek ve 10 gündür aramayarak istemediğini zaten göstermiş, neden peşinde koşan kız konumuna düşüreceksiniz kendinizi?
Neden böyle yaptığını merak ediyorum durduk yere.Ve de o kadar yapmam derken kendine guvendirmisken niye böyle yaptgini merak ediyorum.İçimde ona söyleyemediklerim var

Peki ya merakim nasıl gecicek aklimdaki sorular ?

O zaman her şeyi göze alıp son bi kez bi şekilde ulaşıp konuşturacaksınız. Demek ki bittiğini, değer vermediğini ille de ondan duymak istiyorsunuz. Ama bu iletişim kurma yolunuz kesinlikle hediye yollamak olmamalı. Sadece son bi kez duymak istediklerinizi duyun ve kapatın bu sayfayı.

Saçmalamayınız... Adam engeli basmış. Arayacak falan olursa da açmayınız...

Neden böyle yaptığını merak ediyorum durduk yere.Ve de o kadar yapmam derken kendine guvendirmisken niye böyle yaptgini merak ediyorum.İçimde ona söyleyemediklerim var

Belki sizde aradığını bulamadı belki siz onu iyi tanıyamadınız düşündüğünüz biri gibi değildi.
Gitmiş bitmiş neden ayrıldığını öğrenince ne olacak ki, belki de daha çok üzülmenize sebep olacak ayrılık nedeni..

Kendine o kadar guvendirmisken ve de asla böyle yapmam bitse bile adam gibi bitmeli herşey diyen birisi nasıl olurda böyle yapar.bir ay sonra ailesi ile tanistirms planları yaparken hayatıma iyi ki girdin diyen birisine bir anda ne oldu anlayamıyorum?
Evlenmekten korkmuştur, senden iyisini bulmuştur ya da canı sıkılmıştır. Ne fark eder ki sorunun cevabı bitip gittikten sonra?

Su an da da uzu
Belki sizde aradığını bulamadı belki siz onu iyi tanıyamadınız düşündüğünüz biri gibi değildi.
Gitmiş bitmiş neden ayrıldığını öğrenince ne olacak ki, belki de daha çok üzülmenize sebep olacak ayrılık nedeni..
[/QUOTE
Su anda üzülüyorum malesef ki :(

Dunyada ki tek erkek o mu kaldi? Bulunmaz hint kumasi mi? Mukemmel birisi mi? Niye kendinizi kucuk dusuruyorsunuz. İstemiyor iste ayrilmis. Ara vermek degil bu.

Nedeni belli zaten sen de biliyorsundur herhalde yalnizca kabullenmen gerek.
Zaten yeni baslayan bir iliskiymis.
Sen de ben ilgisizlige katlanamam beni ilgiye boğ tarzinda direktif vermissin baştan.
Baslangicta adam yaparim diye dusunmus herhalde.
Sabahtan aksama niye aramadin sormadin diye surekli bir şikayet haline dönūstūrmūssūn.
Ve sonucta adam da daralmis kacmis.

Boyle beklentilerle iliskilere yön vermeye calisirsan sonuc kacinilmaz olarak boyle olur.

Ben konunuzu hatırlıyorum, size o zaman ara sor karşısına çık demiştim , bence artık çok geç, sorularla baş başa kalıp unutmanız lazım, 10 gün geçmiş bu saatten sonra mesaj atsanız da cevap vermez, soru sorsanız da yanıtlamaz. Unutmaya çalışın..

Peki ya aklımdaki cevaplanmamis soruların cevabını nasıl bulacağım ?
O soruların cevabını doğal olarak sizi engellediğinde soracaktınız. Siz gururlu görüneyim aramayayım o arasın peşimden koşsun dediniz, sizi engelleyen insandan bile ilgi beklediniz, sorular doğal olarak cevapsız kaldı. Bence önünüze bakın artık, allah korusun ama birdaha böyle birşey olursa susmak yerine cesurca sorularınızı sorabilirsiniz umarım karşı tarafa.

Ne utandirmasi pardon?
Adam cekmis gitmis.
10 gundur ortada yok, bir de haspam sizi her yerden engellemis. Bugun gelse hosgeldin mi diyecektiniz, saka gibisiniz.
Askta gurur olmaz ama insanin vicdan ve gururu da her zaman olmali, en azindan kendinize saygi duyun.
Hicbir sey yazmayin tabii ki.

Ama biz yazma dedik, sen yine yazacaksin. Donme de deriz, ama sen yine donersin. Seni sebepsiz yere terk edip ki onu bile soylemekten aciz, her yerden engelleyen adama verecek tepkin yok malesef.

Back
X