- Konu Sahibi pembe dusler
Merhaba bayanlar.. kafam çok karışık ve sinirliyim..Konu eşim.Eşim bi tanıdığı abimin ricası üstüne kızını bir hafta boyunca arabayla iş yerine bırakmasını istemiş.bu arada o kız ve eşim aynı iş yerinde çalışıyorlar.ama arabada 1 çalışan daha oluyo yanlız değiller yani.Eşim bana bunu söylememiş kızarım anlıcağım gibi değil diye.Ben watsaptaki yazışmaları okudum.kız abi bugün abim götürecek gelemiyorum.Yada abi ben börek aldım simit alma yeriz gülücük yapmış bide.bunu okuyunca iyice çıldırdım.neyse esimle konuştum ettim dedim sen evin burdan alıyodun iş yerinde yiyidon .nerden çıktı.eşim simit alırken ona da almış bi keresinde bende buna uyuz oldum elin kızınınfüşünmek sanamındüşer.yanşış anlıyabilir dedim.kızda sonradan yazmış işte börek aldım abi beraber yeriz gülücük diye.iş yerinde masada o kız ve bi kaç çalışan daha kahvaltı ediyorlarmış..sizce abarttım mı kızmakta haklımıyım.Ve eşim normal de kendini iş yerinde çalışanlarla resmi olduğunu huysuz bi adam olduğu söyler bana.şimdi kıza simit alması falan ne alaka dedim ben onu kardesim gibi görüyorum kesinlikle bişey yok diyo.Siz olsanız ne düşünürsünüz banaakıl verin hemcinslerim.kimseyede anlatamıyorm