Canım ne hapı bu içmeyi biraktiklarin?ben yaklaşık 2 aydır bıraktım hapları kendimi de iyi hissediyorum beslenmeme dikkat ediyorum haplara ihtiyaç duymuyorum ama yine de sormak istedim içmeyen var mı sıkıntı yasayan var mı ?
Vitamin bencede gereksiz, bize 29. haftada vermişti ama gelişim iyi olduğundan kullanmadım ben boşu boşunaBenim doktor da hic vermedi vitamin falan neden vermiyosunuz diye sordugumda ben vermiyorum verenlerede karsiyim bos kilodan baska bir ise yaramaz demisti. 20 haftaligim nerdeyse hala sadece gynoferon kullandiriyor folik+demir ilaci.
Benim doktor da hic vermedi vitamin falan neden vermiyosunuz diye sordugumda ben vermiyorum verenlerede karsiyim bos kilodan baska bir ise yaramaz demisti. 20 haftaligim nerdeyse hala sadece gynoferon kullandiriyor folik+demir ilaci.
peki kac kilo aldiniz?Vitamin bencede gereksiz, bize 29. haftada vermişti ama gelişim iyi olduğundan kullanmadım ben boşu boşuna
. Bende ayni sekildeyim. ilk uc ay birer kilo.. 20. Haftada toplam 7 kilo oldu. Bu 5.ayda biraz cok yedim galibaçok doğru söylemiş. Ben demir hapı içene kadar 1 er aldım kiloları ilk üç ay. Sonra iştah bi açıldı ki sormayın. 20 haftada 7 kiloyu hop alıverdim. Şimdi 28. haftadayım toplam 11 aldım belki de bu ilaçlar yüzünden
tatlım bana doktorum gnforen ve imom 3 vermişti çok sisirdi haplar beni bikaç ay içtim bıraktım simdi herseyi yiyip içiyorum insallah değerlerimde normal içmek istemedim baktım her ay kilom katlanıyo bıraktım bende ..Canım ne hapı bu içmeyi biraktiklarin?
size söyle anlatayım ilk 3 ay kilo almadım 4. ay da haplara bi basladım her ay 3 - 5 kilo aldım suanda 15 kilo aldım. Bende ayni sekildeyim. ilk uc ay birer kilo.. 20. Haftada toplam 7 kilo oldu. Bu 5.ayda biraz cok yedim galibabide vitamin icsem ne olurdu acaba toplamda kac olucak bakalim korkuyorum doguma cok kilolu girmektende dogumdanda
cnm ben şuan 64.5 kiloyum 6 kilo almıştım 1.5 vermişim 66yıdım 60 kiloyla hamile kaldımpeki kac kilo aldiniz?
. Bende ayni sekildeyim. ilk uc ay birer kilo.. 20. Haftada toplam 7 kilo oldu. Bu 5.ayda biraz cok yedim galibabide vitamin icsem ne olurdu acaba toplamda kac olucak bakalim korkuyorum doguma cok kilolu girmektende dogumdanda
Super valla helal olsuncnm ben şuan 64.5 kiloyum 6 kilo almıştım 1.5 vermişim 66yıdım 60 kiloyla hamile kaldım
Kesinlikle yuruyusun etkisi vardir bende cok yuruyodum 1er kilo aldigim donem cunku kendimi bildim bileli yuruyodum zaten. Sonra bulantilar anlayissiz is yerim kusarken hala sorumlulugun bana yuklenmesi ruh halimi hepten bozunca isten ayrildim 1 aydir. Evde olunca 3 kilo 1 ayda aliverdim. Sicaklar bitti bende yurumeye baslicam bakalim hayirlisi olsunBen de zayıf değildim zaten. 1.66 boy 70 kilo ile başladım hamileliğe. çok kilo almayayım diyordum. Ama o iştah beni mahvetti. Gereksiz abur cubur yemedim ama porsiyonlarımı görmeliydiniz doymuyordum resmen. Ama bırakınca iştahım normale döndü. Artık almıyorum kendim bebek büyüyor. Abartmadan normal yerseniz son aylarda gerçekten bebek alıyor kiloyu. Şöyle örnek vereyim Ramazan bayramında (17 temmuz) 9 kilo almıştım, bugün (26 ağustos) 11 oldu. Eskisi kadar hızlı almıyrum çok şükür ama akşamları yürüyüş yapıyorum tabi belki onun da etkisi vardır belki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?