• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bayanlar HELP !

p0lyanna

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2014
4
0
1
Diğer
merhaba ablalarım yasım 18 -95 gösterıyodu 2 haftada nasıl olduysa 100 kiloyum. 15'inden bu yana dıyet, ve spor ypıyorum. vucudumun bazı bolgelerınde sıkılaşma var fakat kilo veremiyorum herkes diyo işte 15 gunde 2 kilo gitti 3 kilom gitti bende öyle birşey yok. günde 2 litre veya fazlası su da tüketiyorum. cidden bıktım bırakmıcam spor'uda az yemeyıde ama eğer şu 2 ay ıcerısınde birşeyde olmasa mücadelemi bırakıcam ve başka şey yapıcam. artık çunku cidden sıkıldım kilolu olmaktan moral bozuklugundan ondan bundan eminim anlayanlar vardır beni napayım ne edeyim bilmiyorum bunalıma giricem kendıme zarar verıcem sonunda. :43:

merhaba ablalarım yasım 18 -95 gösterıyodu 2 haftada nasıl olduysa 100 kiloyum. 15'inden bu yana dıyet, ve spor ypıyorum. vucudumun bazı bolgelerınde sıkılaşma var fakat kilo veremiyorum herkes diyo işte 15 gunde 2 kilo gitti 3 kilom gitti bende öyle birşey yok. günde 2 litre veya fazlası su da tüketiyorum. cidden bıktım bırakmıcam spor'uda az yemeyıde ama eğer şu 2 ay ıcerısınde birşeyde olmasa mücadelemi bırakıcam ve başka şey yapıcam. artık çunku cidden sıkıldım kilolu olmaktan moral bozuklugundan ondan bundan eminim anlayanlar vardır beni napayım ne edeyim bilmiyorum bunalıma giricem kendıme zarar verıcem sonunda. :43:

annen baban kilolu mu?genitik olabiliyor..daha yaşın küçük dal gibi olman gerek..

Böyle olumsuz düşünme ilk olarak.Hiç bir şey senden önemli değil,kilon da.
Bir diyetisyene gitmelisin ilk olarak.Orada ne kadar sıkıntın varsa anlat,vereceği diyet programına sıkı sıkıya uy.Kilo vermekte önemli olan az yemek değil.Az yemek tam tersine vücudu yıpratır.Yeterli ve dengeli beslenmelisin.Spor yapıyormuşsun ne güzel ona da devam et.Her gün biraz daha artırarak spor yaparsan çok olumlu sonuç alırsın.
Kendini üzme bunun için.Olumsuz da düşünme,yapamaman için hiç bir sebep yok :)

aynen annem kilolu , babamda yapılıydı baya :))

şekerim bu aileden gelen bir kilo problemi..Araştırmalarda obezitenin kalıtsal bir hastalık halini aldığı, anne ve babadan çocuklarına geçtiği ortaya çıktı. İsveç Umeo Üniversitesi'nde yapılan araştırmada, doğumundan 4 yaşına kadar 130 çocuğun kilolarına etki eden faktörler doktorlar tarafından takip edildi. Araştırmada, anne ve babaların çocukların şişman olmalarına etkisi araştırılmış. Sonuçta anne ve babanın bu konuda etkili oldukları ortaya çıktı.
"Şişman kişilerin çocuklarının da şişman olduğunu göstermiştir. Anne ve babanın, her ikisinin, şişman olması durumunda çocuklarının yüzde 80'inde, anne ve babadan birinin şişman olması durumunda çocuklarının yüzde 40'ında, her ikisi normal kilolu ise çocuklarının yüzde 10'unda şişman olma riski vardır. Bu araştırmalar kalıtımın şişmanlık üzerinde yüzde 25-40 etkili olduğunu göstermektedir.
standart bir diyet yoktur, her diyet kişiye özgü olmalıdır. Beslenme alışkanlıkları, yaş, cinsiyet, iş koşulları, metabolizma hızı herkeste farklı diyet programları yapılmasını gerektirir.

şekerim bu aileden gelen bir kilo problemi..Araştırmalarda obezitenin kalıtsal bir hastalık halini aldığı, anne ve babadan çocuklarına geçtiği ortaya çıktı. İsveç Umeo Üniversitesi'nde yapılan araştırmada, doğumundan 4 yaşına kadar 130 çocuğun kilolarına etki eden faktörler doktorlar tarafından takip edildi. Araştırmada, anne ve babaların çocukların şişman olmalarına etkisi araştırılmış. Sonuçta anne ve babanın bu konuda etkili oldukları ortaya çıktı.
"Şişman kişilerin çocuklarının da şişman olduğunu göstermiştir. Anne ve babanın, her ikisinin, şişman olması durumunda çocuklarının yüzde 80'inde, anne ve babadan birinin şişman olması durumunda çocuklarının yüzde 40'ında, her ikisi normal kilolu ise çocuklarının yüzde 10'unda şişman olma riski vardır. Bu araştırmalar kalıtımın şişmanlık üzerinde yüzde 25-40 etkili olduğunu göstermektedir.
standart bir diyet yoktur, her diyet kişiye özgü olmalıdır. Beslenme alışkanlıkları, yaş, cinsiyet, iş koşulları, metabolizma hızı herkeste farklı diyet programları yapılmasını gerektirir.

annem gencken cok zayıfmıs sonradan evlendıkten sonra alınan bır kılo ama babam boylu poslu yiğit bir ınsan yapılı felan bılemıyorm tskler

Merhaba canım pek cok ortak noktamız var :) Ayrıca genetik faktörü en fazla yüzde 15-20 etkiliymiş.Yok dal gibi olmalıymısız..Değiliz işte canım malzeme bu :) İnsanlar böyle işte bilmiyorum sen kontrol ettirdin mi hormonsal olabilir,benim gibi insülin direncin olabilir,tiroid ve sayamadıgım biçok sey olabilir.Ama bilmezler neyle bogustunu kilolarını nası zor verdiğini çektiğini.Sadece kendilerinin o yasta incecik fidan gibi olduklarından zayıflıktan öldüklerinden bahsederler.İyisi mi önce bi doktor,sonra bi diyetisyen ve en son azim :) Off cok doluyum bu konularda ama yanlıs mı yani?Bişey sormussun abla cıkmıs dal gibi olmalıydın falan filan.Değilsin ki geldin derman arıyosun burda.Tamam sakinim :114:

canım bende senelerce senin gibiydim profilime bakabilirsinde eski konularıma 2010 da üye oldum o zamandan beri kilo vermeye çalışıyordum verebildim mi hayır aldım mı evet o kadar çok zayıflama grubuna girdim ki burada o kadar çok günlük açtım ki... benimde regli düzensizliği var ve bu sıralar yoğun günler yaşıyorum ona rağmen 1.5-2 ay gibi bir sürede 10 kilo civarı verdim daha ayrıntılı bakman için günlüğümün linkini de atacağım gerçekten isteyince ve brileriyle bu yolda yürüyünce oluyor vermeyede devam ediyorum daha uzun bir yolum emin ol sende yapabilirsin :)

günlük: http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=706251
blog : http://herbalyasamdestekciniz.blogspot.com.tr/

(fotoğraflarda var :)

Merhaba canım pek cok ortak noktamız var :) Ayrıca genetik faktörü en fazla yüzde 15-20 etkiliymiş.Yok dal gibi olmalıymısız..Değiliz işte canım malzeme bu :) İnsanlar böyle işte bilmiyorum sen kontrol ettirdin mi hormonsal olabilir,benim gibi insülin direncin olabilir,tiroid ve sayamadıgım biçok sey olabilir.Ama bilmezler neyle bogustunu kilolarını nası zor verdiğini çektiğini.Sadece kendilerinin o yasta incecik fidan gibi olduklarından zayıflıktan öldüklerinden bahsederler.İyisi mi önce bi doktor,sonra bi diyetisyen ve en son azim :) Off cok doluyum bu konularda ama yanlıs mı yani?Bişey sormussun abla cıkmıs dal gibi olmalıydın falan filan.Değilsin ki geldin derman arıyosun burda.Tamam sakinim :114:

ne diyim tatlım sağol demek istediklerimi yazmıssın zaten ınsanlara ben artık bısey demıyorum oluruna bıraktım he diyip geçiyorum kalp kırmamak ıcın hormonsal bırsey degıl test olmustu ailesel de değil yaptıklarımı görsen atmadıgım ter yapmadığım şey kalmıyo ama dur bakalım yavas yavas kondissyon var benım eliptik onda yarım saat yapıyorum gunde baya ıyı gıbı bacaklarımın gorunumu bıraz olsun duzelıyo :) tavsye ederım sanda çok tşk ederim öpuyorum yanklarından :**** :54: :17:

öncelikle merhaba sana bir tavsiyem var pes etme:34: çok ani giriş yaptım ama şöyle anlatayım herkes için ayrı zamanlarda olmak üzere vucutların spora karşı gösterdiği bir direnç vardır bu bazı insanlarda bir iki hafta bazı insanlarda 1 ay kadar sürebiliyo eğer pes etmezsen spor yapmaya devam ettiğinde bir süre sonra kilo vermeye başlarsın emin ol ayrıca daha önce spor yapan biri değilsen vucudun neler oluyor hemen depo yapalım diye önce bir süre aynı kalır yağ yakmaz sonra zamanla pes etmezsen kötü birşey yokmuş diyip yağları yakmaya başlar:32: yani anlayacağın önemli nokta kendine inanman ve kilo veremesemde daha sağlıklı yaşam için spor yapıyorum diye düşün çünkü şöyle bir yazı okumuştum insan kilo vericem diye strese girince kilo vermesi yavaşlarmış stres baş düşmanımız zaten bildiğimiz gibi hiç stres yapma akışına bırak ama az ve doğru yiyip sporu unutma:34: bu arada spor derken ne yapıyosun bilmiyorum ama yürüyüş yapmanı öneririm başlangıç için önce kısa mesafe başla ve zamanla arttır yürüyüş en iyi spor bence birde ben leslie sansone diye bir kadın var internette videolarıda var onun 1 mil olan videosuyla başladım şu aralar onu yapıyorum zamanla 2 mil 3 mil videolar artıyo bende zamanla arttırırım hem rahat hemde etkili bir video 1 ay yapmıştım 4 kilo vermiştim birkaç ay önce üzerine de vakit buldukça 15 20 dk yürüyüş yapmıştım :34: umarım başını şişirmemişimdir biraz uzun oldu bende 23 yaşındayım benimde vermem gereken 15 kilom var umarım bende bu sefer başarılı olabilirim :32: sağlıkla ve mutlulukla bu kilolardan kurtulacağız inşallah :34::16:

Back
X