• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bayanlar için Parfüm önerileriniz

kesinlikle change chanel'i tavsiye ederim.Biraz pahalı ama okadar kalıcı ki verdiğiniz paraya değiyor.Vazgeçemeyeceğim tek parfüm.Bide lancome hypnozu çok methettiler onuda denicem bakalım.

L de Lolita Lempicka - Eau de parfum
Bunu almayi dusunuyorum, cok seker gibi kokuyor, aslinda sevmem, ama bu parfum hic te rahatsiz edici degil. denemeye deger

merhabalar a.s.ben açık tenliyim ve çok baharatlı ağır kokuları sevmiyorum ama vanilyalı çiçek kokularına kaçan bildiğiniz güzel ve kalıcı bir parfüm var mı?yazarsanız sevinirima.s

ben LANCOME HYPNOSE kullaniyorun harika ......ve bazen degisiklik olsun diye chanel chance kullaniyorumm....bence ikiside harika...

ha bu arada rebul markasinin parfumu ben kullnmadim ama vanilya kokusuna hasta bi arkadasim kullanioo...fiyatida uygun dio.... her yerde bulabilirsin ve vanilya kokusu olarak lolita lempica yı tavsiye ederim inanılmaz güsel ve kalıcı.

emporio armani tabiki ..

2269368_tn7_0.jpg

KESİNLİKLE.......a.s a.s

Son parfümüm Emporio Armani , ben bu parfümü kullandığım zaman kokusunu falan hiçbir şekilde hissetmiyorum , hani insanın burnu alışır falan kokuyu duymaz bi noktadan sonra ama bende sanki kokusu yokmuş gibi bir izlenimi var , çevrem kokuyu çok hoş buluyor ama..

esprit life kesinlikle mükemmel. hafif ve kalıcı bir koku, üstelik fiyatı da çok yüksek değil.

Back
X