• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bayanlar küs olduğum eşim çok pişman öyle böyle değil ama ben borçları olduğu için dönmek istemiyoru

Sedasedacan11

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2017
124
41
13
28
Arkadaslar yaklaşık 5 aydır eşimle ayriyiz ailesine para verme konusunda ciddi kavga ettik ve benimle kavga etti ve bende onu terk ettim suan ailemle yaşıyorum ailesi de kendiside köpek gibi pişman öyle böyle değil hergün arıyor bundan sonra sen ne dersen o senin arkandayim ailemden bir fayda olmadığınida gördüm falan diyo bende gittikçe ailemle kala kala onlara çok alıştım yuvamdan da soğudum ve borçlarımizda var başa çıkabilirmiyim hiç bilmiyorum çok korkuyorum gerçekten çok iyi olucam diyo çok kararsizim bu borclarla başa cikabilirmiyim? ???

Borç halledilir anlaşabiliyor musunuz ? Önemli olan o.
Anlasiyoduk ta ki ailesinin maddi sıkıntısı bize yansiyana kadar biz zaten kendi yağımizda kavruluyorduk kendimizi gecindiriyoduk birde onların yükü ağır geldi mobilya borçlarimiz varken ailesine yardım etti bnde kabul etmeyince hirgur çıktı ve gelmek zorunda kaldım suan gerçekten ama gerçekten çok pişman kendisi defalarca ailesini gönderdi ama gitmedim bugün yine geldiler babam tekrar git bi şans ver diyor ama ben borç odeyemem ve gelecek kaygısi çok olduğu için gitmek istemiyorum çok takintiliyim belki boş kurunu yapiyorumdur lütfen yardimcim olun bunalımda ve çıkmazdayım

Soğukluk girmiş bir daha düzelmesi zor.
Para meseleleri hallolur ama kalp konusu işi karıştırıyor.
Para olunca hersey haloluyor bnce eşim sinirli bir insan ama ailesine çok söyledim tek kelime etmedi haklı olduğumu bilio artık ailesi ile görüşmicemide biliyo herseyimle kabul ediyor

Anlasiyoduk ta ki ailesinin maddi sıkıntısı bize yansiyana kadar biz zaten kendi yağımizda kavruluyorduk kendimizi gecindiriyoduk birde onların yükü ağır geldi mobilya borçlarimiz varken ailesine yardım etti bnde kabul etmeyince hirgur çıktı ve gelmek zorunda kaldım suan gerçekten ama gerçekten çok pişman kendisi defalarca ailesini gönderdi ama gitmedim bugün yine geldiler babam tekrar git bi şans ver diyor ama ben borç odeyemem ve gelecek kaygısi çok olduğu için gitmek istemiyorum çok takintiliyim belki boş kurunu yapiyorumdur lütfen yardimcim olun bunalımda ve çıkmazdayım
Seviyor musunuz ?

Bir şans verilip barışabilirsin belki düzelmiştir diyeceğim fakat ister kavga olsun ister kıyamet kopsun,gerçekten seven bir insan 1 saat küs kalıp konuşamayınca deliriyorsa bu eş 5 ayı Nasıl geçirdi merak ediyorum.1 gün 3 gün 5 gün 1 ay 3 ay Degil 5 ay.Kafama takılan bu oldu sadece.

Sonuçta aynı yatağa baş koyduk ama kavga ettigimiz için ne kadarda olsa soğukluk giriyo

Bir şans verilip barışabilirsin belki düzelmiştir diyeceğim fakat ister kavga olsun ister kıyamet kopsun,gerçekten seven bir insan 1 saat küs kalıp konuşamayınca deliriyorsa bu eş 5 ayı Nasıl geçirdi merak ediyorum.1 gün 3 gün 5 gün 1 ay 3 ay Degil 5 ay.Kafama takılan bu oldu sadece.
Bn kaldım işte eşim 1 aydan sonra aradı oda benm burnumun surtmesini istedi ama hiç bu kadar uzun süreceğini tahmin etmemisti elmi yaman beymi dedim akıllandida anladı ne kadar ciddimi olduğumu arada bi böyle büyük dersler vermek gerek bnce

Back
X