- 5 Ekim 2017
- 124
- 41
- 13
- 28
- Konu Sahibi Sedasedacan11
Ödüyoduk borcumuzu ayrilmazdimFarzet ki siz aile meselesinden kavga etmediniz ama onun yine borçları vardı ayrılır mıydın? Buna göre ver kararını.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ödüyoduk borcumuzu ayrilmazdimFarzet ki siz aile meselesinden kavga etmediniz ama onun yine borçları vardı ayrılır mıydın? Buna göre ver kararını.
Hani yine aynısı başıma gelirse misal öyle düşünüyorum ve gerçekten çok sorumluluk istiyo evlilik zora geldim epey ilk defa evlenince zorluk yaşadım alışkın degildimPara konusunda sorumluluk almayı istemiyor gördüm sizi bir o kadar eşten soğumuş bir kadın görüyorum, bir o kadar aileden etkilenen gitmek konusunda kafası karışmış bir bayan görüyorum Yani sihirli küremden :) şaka bir yana yorumum doğrudur , siz bence bitirmişsiniz Zaten iyice düşünün
Bundan sonra her konuda arkamda olacağını söylüyor gerçekten köpekler gibi pişman ettim onu yaptığına yapcagina bin pişman oldu
Siz çalışıyormusunuz ?aşırı pişman bi daha gelirsem anında boşanma davası açacağımı biliyo ama bnm gözümü geçim sıkıntısı korkutuyo normalde sorunumuz yoktu ailesi araya girdi kavga ettik
O zaman şiddet veya aldatma yoksa ikinci şansı ver. Çünkü boşanmak kolay değil. Sonradan pişman olmazsın en azından. Birlik olur borçları bitirirsiniz Allah'ın izniyle.Ödüyoduk borcumuzu ayrilmazdim
Calisiyor musunuz ya da beraberken calisiyor muydunuz?siz evden ayrilinca tek maasla borclara yetismek zor gelmistir zaar.bu arada ailesindende para istediyse eger oglum git karinla baris borclari odesin bizim borcumuz degil demislerdirArkadaslar yaklaşık 5 aydır eşimle ayriyiz ailesine para verme konusunda ciddi kavga ettik ve benimle kavga etti ve bende onu terk ettim suan ailemle yaşıyorum ailesi de kendiside köpek gibi pişman öyle böyle değil hergün arıyor bundan sonra sen ne dersen o senin arkandayim ailemden bir fayda olmadığınida gördüm falan diyo bende gittikçe ailemle kala kala onlara çok alıştım yuvamdan da soğudum ve borçlarımizda var başa çıkabilirmiyim hiç bilmiyorum çok korkuyorum gerçekten çok iyi olucam diyo çok kararsizim bu borclarla başa cikabilirmiyim? ???
Mesleginiz varsa eger o yuzden geri donmenizi istiyordur. Yoksa kendisi nasil basa cikacak o borclarla.Arkadaslar yaklaşık 5 aydır eşimle ayriyiz ailesine para verme konusunda ciddi kavga ettik ve benimle kavga etti ve bende onu terk ettim suan ailemle yaşıyorum ailesi de kendiside köpek gibi pişman öyle böyle değil hergün arıyor bundan sonra sen ne dersen o senin arkandayim ailemden bir fayda olmadığınida gördüm falan diyo bende gittikçe ailemle kala kala onlara çok alıştım yuvamdan da soğudum ve borçlarımizda var başa çıkabilirmiyim hiç bilmiyorum çok korkuyorum gerçekten çok iyi olucam diyo çok kararsizim bu borclarla başa cikabilirmiyim? ???
Cikiyoduk meslegim yok ev hanımıyim kuzu oldu kendisiMesleginiz varsa eger o yuzden geri donmenizi istiyordur. Yoksa kendisi nasil basa cikacak o borclarla.
Selamün Aleyküm Canım borç ödeyemem diyorsun Allah dert verip derman aratmasın ,Allah sağlık sıhhat versin borç dediğin ödenir gözünde büyütürsen içinden çıkılmaz hale gelir.Önemli olan burada eşinin gerçekten pişman olup olmadığı konusu malesef erkekler aile ile eş arasındaki dengeyi tutturmakta zorluk çekiyorlar.Anne baba kutsaldır ama Allah (c.c)bir erkek evlendikten sonra evini eşini kimseye muhtaç etmeyecek şekilde bakmasını zorunlu kılıyor ailesine yardım etmekle asla yükümlü değil ,ha nedir imkanları çok fazla olur eşi de razı olur bu surette yardımcı olabilir.Evlilikte ilk esas karı kocanın mutluluğu ve huzurudur.Sen sakin kafayla geçim derdine düşmeyi düşünmeden eşini tanıdığın kadarıyla tahlil et en doğru kararı o zaman vereceksin Allaha emanet ol sevgiler.Anlasiyoduk ta ki ailesinin maddi sıkıntısı bize yansiyana kadar biz zaten kendi yağımizda kavruluyorduk kendimizi gecindiriyoduk birde onların yükü ağır geldi mobilya borçlarimiz varken ailesine yardım etti bnde kabul etmeyince hirgur çıktı ve gelmek zorunda kaldım suan gerçekten ama gerçekten çok pişman kendisi defalarca ailesini gönderdi ama gitmedim bugün yine geldiler babam tekrar git bi şans ver diyor ama ben borç odeyemem ve gelecek kaygısi çok olduğu için gitmek istemiyorum çok takintiliyim belki boş kurunu yapiyorumdur lütfen yardimcim olun bunalımda ve çıkmazdayım