• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bayanlar küs olduğum eşim çok pişman öyle böyle değil ama ben borçları olduğu için dönmek istemiyoru

Bu dertten bi benmi varım delimiyim ben sizden yardım istiyorum ne yapabilirim diye gece gözüme uyku bile girmiyor bu saatte
Hayır tabikide deli değilsinizböyle konular burda çok okudum manasında
Neyse fikrimi söliim eşinizi en iyi siz tanıyorsunuz dolayısıyla gerçekten pişman mı biseyler değişir mi bunuda siz bilirsiniz. Herkes herşeyi söylet kafanızı karıştırmayın nihayetinde evlisiniz kalbinizi dinleyin belliki meyillisiniz. Tamamen kestirip atsaydınız konu acmayı bırak dusunmezdiniz bile. Şiddet aldatma vs yokken ılımlı düşünmenizi öneririm hatalarda bizim için herşey olabilir hakkınızda hayırlısı olsun

Bu dertten bi benmi varım delimiyim ben sizden yardım istiyorum ne yapabilirim diye gece gözüme uyku bile girmiyor bu saatte
Hayır tabikide deli değilsinizböyle konular burda çok okudum manasında
Neyse fikrimi söliim eşinizi en iyi siz tanıyorsunuz dolayısıyla gerçekten pişman mı biseyler değişir mi bunuda siz bilirsiniz. Herkes herşeyi söylet kafanızı karıştırmayın nihayetinde evlisiniz kalbinizi dinleyin belliki meyillisiniz. Tamamen kestirip atsaydınız konu acmayı bırak dusunmezdiniz bile. Şiddet aldatma vs yokken ılımlı düşünmenizi öneririm hatalarda bizim için herşey olabilir hakkınızda hayırlısı olsun
Haklısınız

Bn kaldım işte eşim 1 aydan sonra aradı oda benm burnumun surtmesini istedi ama hiç bu kadar uzun süreceğini tahmin etmemisti elmi yaman beymi dedim akıllandida anladı ne kadar ciddimi olduğumu arada bi böyle büyük dersler vermek gerek bnce
Yani Can'ım ders vermek gerekir tamam da ilişki böylelikle laçkalaşır.Bunu çocuk varken yapamazsın gideyim burnu sürtsün diye.Bak sigortası bile yokmuştu sanırım eşinin ailesine yardım edicem diye sen de sigortasız o da sigortasız güvence yok.Şimdi var mı peki?

Yani Can'ım ders vermek gerekir tamam da ilişki böylelikle laçkalaşır.Bunu çocuk varken yapamazsın gideyim burnu sürtsün diye.Bak sigortası bile yokmuştu sanırım eşinin ailesine yardım edicem diye sen de sigortasız o da sigortasız güvence yok.Şimdi var mı peki?
Sigortayi nerden çıkardıniz? Bn suan öyle bir şey dememistim

Sigortayi nerden çıkardıniz? Bn suan öyle bir şey dememistim
E güzelim sana sağlık güvencesi bile vermeyen eşe Nasıl geri dönmeyi düşünüyorsun diyorum.Genel olarak konuların bunlar olmalı..Sigorta(güvence),sana bakabilme,aileye yardımı azaltma,çocuk olduğunda ona bakabilme vs. İşte oradan çıkarttım.

Merak ettim sen çalışıyormusun? Birlikte çalışıp halledersiniz neyden korkuyorsun ki. Çoğu çiftler böyle yapıyor zaten.

Sorun sadece borçlar mı? Eşiniz daha önce size şiddet uygulamış neden bunu düşünmüyorsunuz da borç kısmına takıldınız, bir kez eşine el kaldıran tekrar yapar ben değişeceğine inanmıyorum, KK da benzer konular defalarca açıldı sonuç hep hüsran ,yine de hayat sizin...

Ayrılmaya yakın son 1 kaç hafta zivanadan çıkmıştı 1 hafta içinde 2 kere vurdu bana 1.cisinde itekleyip sirtima vurdu çok özür bekledim ancak dilemedi ağladığım içinde gıcık kaptigini böyle devam edersem bir daha yumruk işareti gösterdi bir daha yaparım göz dağı verdi sofra yıkmalar agresif tavırlar her neyse 2 gün sonrada ailesi için darp etti beni yani anlayacağın 1 hafta içinde 2 kez dayak yedim

Oku oku karar ver bize sorma sen şiddet gördüğün de yanında olmıycaz kurtaramıycaz

Arkadaslar yaklaşık 5 aydır eşimle ayriyiz ailesine para verme konusunda ciddi kavga ettik ve benimle kavga etti ve bende onu terk ettim suan ailemle yaşıyorum ailesi de kendiside köpek gibi pişman öyle böyle değil hergün arıyor bundan sonra sen ne dersen o senin arkandayim ailemden bir fayda olmadığınida gördüm falan diyo bende gittikçe ailemle kala kala onlara çok alıştım yuvamdan da soğudum ve borçlarımizda var başa çıkabilirmiyim hiç bilmiyorum çok korkuyorum gerçekten çok iyi olucam diyo çok kararsizim bu borclarla başa cikabilirmiyim? ???
Sadece borç olsaydı iyiydi,ailesi için sana şiddet uygulayan yarın öbür gün yine yapar pişman olsa ne fayda.Bir insan bir defa sınanır.

Anlasiyoduk ta ki ailesinin maddi sıkıntısı bize yansiyana kadar biz zaten kendi yağımizda kavruluyorduk kendimizi gecindiriyoduk birde onların yükü ağır geldi mobilya borçlarimiz varken ailesine yardım etti bnde kabul etmeyince hirgur çıktı ve gelmek zorunda kaldım suan gerçekten ama gerçekten çok pişman kendisi defalarca ailesini gönderdi ama gitmedim bugün yine geldiler babam tekrar git bi şans ver diyor ama ben borç odeyemem ve gelecek kaygısi çok olduğu için gitmek istemiyorum çok takintiliyim belki boş kurunu yapiyorumdur lütfen yardimcim olun bunalımda ve çıkmazdayım
çalışıyormusun ??

Bir şans verin bence. En azından olmazsa da denedim olmadı dersiniz.
Borç yüzünden sevdiğiniz yarı yolda bırakmayın.. Herkes bir şansi hakeder. İnsanız biz her hata bizler için.. Ve ölümlü dünyada, dünyalık şeyler için mutsuz olmaya değmez.
Özlediniz mi orası önemli. Eğer özlediyseniz içinizden gidip sarılmak geliyorsa hiç beklemeyin..
Aşılamayacak sorunlar değil sizinkisi..

Sorun sadece borçlar ise bence asilmayacak bir durum değil
Bu durumda aileniz ne diyor mesela ben onu merak ettim ?
Şartlarınızi koyup geri dönün bence olur da şartlarından birni cigner ise bırakın gidin
Ve bir daha şans vermeyin
Su an denemeseniz tekrar ilerde pişman olacaksınız ya da aklınızda hep bir acaba dönsem düzelir miydi diye
Bence denemeye değer

Anlasiyoduk ta ki ailesinin maddi sıkıntısı bize yansiyana kadar biz zaten kendi yağımizda kavruluyorduk kendimizi gecindiriyoduk birde onların yükü ağır geldi mobilya borçlarimiz varken ailesine yardım etti bnde kabul etmeyince hirgur çıktı ve gelmek zorunda kaldım suan gerçekten ama gerçekten çok pişman kendisi defalarca ailesini gönderdi ama gitmedim bugün yine geldiler babam tekrar git bi şans ver diyor ama ben borç odeyemem ve gelecek kaygısi çok olduğu için gitmek istemiyorum çok takintiliyim belki boş kurunu yapiyorumdur lütfen yardimcim olun bunalımda ve çıkmazdayım

Para konusunda sorumluluk almayı istemiyor gördüm sizi bir o kadar eşten soğumuş bir kadın görüyorum, bir o kadar aileden etkilenen gitmek konusunda kafası karışmış bir bayan görüyorum Yani sihirli küremden :) şaka bir yana yorumum doğrudur , siz bence bitirmişsiniz Zaten iyice düşünün

Arkadaslar yaklaşık 5 aydır eşimle ayriyiz ailesine para verme konusunda ciddi kavga ettik ve benimle kavga etti ve bende onu terk ettim suan ailemle yaşıyorum ailesi de kendiside köpek gibi pişman öyle böyle değil hergün arıyor bundan sonra sen ne dersen o senin arkandayim ailemden bir fayda olmadığınida gördüm falan diyo bende gittikçe ailemle kala kala onlara çok alıştım yuvamdan da soğudum ve borçlarımizda var başa çıkabilirmiyim hiç bilmiyorum çok korkuyorum gerçekten çok iyi olucam diyo çok kararsizim bu borclarla başa cikabilirmiyim? ???
Farzet ki siz aile meselesinden kavga etmediniz ama onun yine borçları vardı ayrılır mıydın? Buna göre ver kararını.

Back
X