- 5 Ekim 2017
- 124
- 41
- 13
- 28
- Konu Sahibi Sedasedacan11
-
aşırı pişman bi daha gelirsem anında boşanma davası açacağımı biliyo ama bnm gözümü geçim sıkıntısı korkutuyo normalde sorunumuz yoktu ailesi araya girdi kavga ettikHuyundan vazgeçer mi dersin ?
En iyi karar verecek olan sensin. .
Araya 5 ay girmiş soğukluk normal değilmi?Borçlarını geçtim, soğudum diyosun. Böyle diye diye o evlilikten hayır mı gelir
aşırı pişman bi daha gelirsem anında boşanma davası açacağımı biliyo ama bnm gözümü geçim sıkıntısı korkutuyo normalde sorunumuz yoktu ailesi araya girdi kavga ettik
Anlasiyoduk ta ki ailesinin maddi sıkıntısı bize yansiyana kadar biz zaten kendi yağımizda kavruluyorduk kendimizi gecindiriyoduk birde onların yükü ağır geldi mobilya borçlarimiz varken ailesine yardım etti bnde kabul etmeyince hirgur çıktı ve gelmek zorunda kaldım suan gerçekten ama gerçekten çok pişman kendisi defalarca ailesini gönderdi ama gitmedim bugün yine geldiler babam tekrar git bi şans ver diyor ama ben borç odeyemem ve gelecek kaygısi çok olduğu için gitmek istemiyorum çok takintiliyim belki boş kurunu yapiyorumdur lütfen yardimcim olun bunalımda ve çıkmazdayımBorç halledilir anlaşabiliyor musunuz ? Önemli olan o.
Para olunca hersey haloluyor bnce eşim sinirli bir insan ama ailesine çok söyledim tek kelime etmedi haklı olduğumu bilio artık ailesi ile görüşmicemide biliyo herseyimle kabul ediyorSoğukluk girmiş bir daha düzelmesi zor.
Para meseleleri hallolur ama kalp konusu işi karıştırıyor.
Bundan sonra her konuda arkamda olacağını söylüyor gerçekten köpekler gibi pişman ettim onu yaptığına yapcagina bin pişman olduHuyundan vazgeçer mi dersin ?
En iyi karar verecek olan sensin. .
Nasıl ne dediğinizi anlamadımO değilde bu konuların cümlesine kadar aynısını okumuştum ben ya
Seviyor musunuz ?Anlasiyoduk ta ki ailesinin maddi sıkıntısı bize yansiyana kadar biz zaten kendi yağımizda kavruluyorduk kendimizi gecindiriyoduk birde onların yükü ağır geldi mobilya borçlarimiz varken ailesine yardım etti bnde kabul etmeyince hirgur çıktı ve gelmek zorunda kaldım suan gerçekten ama gerçekten çok pişman kendisi defalarca ailesini gönderdi ama gitmedim bugün yine geldiler babam tekrar git bi şans ver diyor ama ben borç odeyemem ve gelecek kaygısi çok olduğu için gitmek istemiyorum çok takintiliyim belki boş kurunu yapiyorumdur lütfen yardimcim olun bunalımda ve çıkmazdayım
Bn kaldım işte eşim 1 aydan sonra aradı oda benm burnumun surtmesini istedi ama hiç bu kadar uzun süreceğini tahmin etmemisti elmi yaman beymi dedim akıllandida anladı ne kadar ciddimi olduğumu arada bi böyle büyük dersler vermek gerek bnceBir şans verilip barışabilirsin belki düzelmiştir diyeceğim fakat ister kavga olsun ister kıyamet kopsun,gerçekten seven bir insan 1 saat küs kalıp konuşamayınca deliriyorsa bu eş 5 ayı Nasıl geçirdi merak ediyorum.1 gün 3 gün 5 gün 1 ay 3 ay Degil 5 ay.Kafama takılan bu oldu sadece.
Cevap verirmisinizO değilde bu konuların cümlesine kadar aynısını okumuştum ben ya
Neye cevap verim yeterince açık yazdım zatenCevap verirmisiniz
Bu dertten bi benmi varım delimiyim ben sizden yardım istiyorum ne yapabilirim diye gece gözüme uyku bile girmiyor bu saatteNeye cevap verim yeterince açık yazdım zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?