• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bayanlar lütfen bakar mısnız lütfennnnnn

Yakınlaşma sonucu nasil kan geldi cinsellik olmadan :53::53:
sadece yüzeysel yakınlaştık asla içine girme durumu olmadı

Sonra gelip doktor bakiresin dedi ama ben emin degilimn kizlarr nolurr yrdim edin demicdksiniz demi.... keza burda bole konular hatırlıyorum biz ne bilek sizin şeyinizi.... ayrica 6 yasinda dusmeyle bekaret bozulmaz,ama sevgilinle nere kadar gittin bilmem ama ondan olur. Yani fiziksel olarak zarin orda dursada birileriyle biseler yasamissin kabullen otur.hayatina gelenlerede kabullendir. Arkadas yazmisya bekaret kafadadir die dogru soze ne hacet....

bakire isem gelipte degilim falan die neden kompleks yapayım ki bn üzgün oldugum için size sormak istedim sevgilim ile yüzeysel yakınlaştık içimne girme durumu olmadı .. bn kabulleniyorum yasadıgımı zatenn inkar etsem burda yazmazdım demiii ???
kafada olabilir zevkine göre gidip bekaretini veriseniz tabi bnm öyle bir dururum yok olmadıda

Son düzenleme:
doktordan cekiinmiyorum da biri gördügünde yanlış anlamasından korkuyorum dedgim gibi küçük bir yerde yasıorum tabiki bilemezsiniz ama tahmin edebilir sniz yada bir tavsiyede bulursnuz diye actım konuyu tskr ederm yinede:17:

Jinekologa gitmenin nesinden utaniyorsunuz?
Her jinekologa giden bakire mi diye baktirmiyor.
Bir rahatsizliginda olabilir.
Zaten her 6ay/1 senede rutin kontrol gitmek lazim.
Ama turkiyede bu olay yapilmiyor
bu bile bir tabu.

kesin erkek bu..... of ya sıktı ama.....

hımmm buraya ekşiden baya ekşiyolarya onlardan biri sandım
onlar genelde suiistimal ediyolar :)

sorunuza gelince
6 yaşında düşmekle bişey olacağını sanmıyorum ,basınçla yada dıştan darbeyle bozulabilcek yapıda bişey değil kiii....
zaten hymen (kızlık zarı) kanalı tamamen kapatan bi yaı değil ,biraz boşluk var bir kısmı kapalı sadece

erkek arkadaşınızlada bişey yaşanmamışsa problem yoktur herade???
ertesi gün regl olduğunuzu söylüyosunuz çünkü hani regl den önce damla damla gelir ya bazen o gelmiş olabilir ben ciddi bişey olacağını düşünmüyorum
çünkü o yapı çok narin bi yapı değil.... artı diyelimki, zarar gelseydi hissetmememniz imkansızdı

Yalnız konuyu silmeye çalışmışsın burada konu içeriğinin silinmesi yasak sanırım...

Konuda ....... dan başka birşey yok:26:

madem silecektiniz niye açtınız ??

Mune konuya el atmış,çok iyi çok da güzel olmuş.Madem silecektin yazma.Yüksek yerden düşünce kan gelmesi normal,metalden değiliz sonuçta.Bu kadar takıldıysan doktora git.Her jinekoloğa giden bekaret için gitmiyor,bari bunu tabu yapmayın allasen..

meraba kızlar burda yardımcı oluosunuz herkese bnm de bir derdim var yasım 25 evlenmeyi düşünüyorum tailplerimde var ama korkuyorum neden mi ?? çünkü 6 yasındayken yüksek bi yerden asagı düştüm ve cinsel organımdan kan geldi hemen hastaneye götürdüler beni hemşireler bişey olmaz zar bozulmamıs ddiler ama bn cok korkuyorum cünkü kan nasıl geldi ?

ikinciside sevgilim vardı cinsel yakınlaşmamız oldu ama asla ilişki olmadı o sıradada hafif kan vardı camasırımda sonrasında adet oldum o aya denk geldi
belki sacma bulursunuz ama gerçekten ben cok korkuyorum lütfen bana bildiklerinizi söyleyin bakireligim devaam eder mi bu sekilde eger degilsem ailem beni öldürür cok korkuoyrum ilişkiye girmedim ama bu olaylardan sonra bilemiyorum
:14::14::14::14::14:

Bende benzer durum yaşadım bir bisiklet kazasıydı benimki. Takılacak bir durum yok zedelenmiştir sadece. Bide küçük yaşta gelmiş sanırım böyle bişey başına kötü bi durum olduğunu düşünmüyorum ki olsada kendiliğinden yenileniyormuş diye duymuştum... Ama için rahat etmycekse bi doktora görün derim...

Seni anlıyorum senin icin önemli olmasa sormazdin.
Bence de doktora git eger bir problem olduysa ailem beni öldürür yanlış anlar diyorsan da annene düşmenden kaynaklı korkundan bahset.
Gerekiyorsa annenle birlikte gidin bir doktora danisin.

Böyle bişeyden korkman kendini üzmekten başka hiçbirşeye yaramaz. Doktora gidersin muayene olursun, doktor sana söyler bozulmuş mu bozulmamış mı... Evleneceğin insan adamsa eğer zaten böyle bişeye takılmaz, boşuna harap etme kendini, değer ver biraz kadınlığına yahu. Kalk gülümse içim rahatlasın istiyosan doktoruna git annenle paylaş bundan korkuyorum diye... Sonra da hayatına devam et, bu kadar zor olmamalı.

Kücükken biyerden düsüpte eger zariniz hasar görmüsseniz bu sizin sucunuz degil, ailenizde biliyormus zaten düstügünüzü...cok tereddüt ediyorsaniz bi doktora kontrol olabilirsiniz ve duruyormu durmuyormu ögrenirsiniz, biz burdan nasil bilelim bunu?
Öteki mevzuya gelince, allah askina ailenizi,cevrenizi,yetisme tarzinizi, yasadiginiz yeri cok iyi biliyorsunuz, evlilik öncesi cinsellik yasarsaniz sizin icin kötü olucagini biliyorsunuz, peki niye ozaman bile bile biseyler yasiyorsunuz? Yasiyorsaniz arkasinda duracaksiniz!!! Hakkimda kötü düsünürler diyorsunuz, her halti yerken iyi hosta zar gidincemi tek felaket?
Gecin bu sacma düsüncelerden artik, kücükte degilsiniz, kaldiramadiginiz seyleri yasamayin, yasiyorsanizda arkasinda durun aglanmayin!!!

bi jinekologa git ve kızlık zarıma baktırmak istiyorum de açıklama yapmak zorunda değilsin
bu kadar büyütmeyin bu olayları nolucak ailenizi arayıp haber mi verecekler sanki muayene oldunuz diye

meraba kızlar burda yardımcı oluosunuz herkese bnm de bir derdim var yasım 25 evlenmeyi düşünüyorum tailplerimde var ama korkuyorum neden mi ?? çünkü 6 yasındayken yüksek bi yerden asagı düştüm ve cinsel organımdan kan geldi hemen hastaneye götürdüler beni hemşireler bişey olmaz zar bozulmamıs ddiler ama bn cok korkuyorum cünkü kan nasıl geldi ?

ikinciside sevgilim vardı cinsel yakınlaşmamız oldu ama asla ilişki olmadı o sıradada hafif kan vardı camasırımda sonrasında adet oldum o aya denk geldi
belki sacma bulursunuz ama gerçekten ben cok korkuyorum lütfen bana bildiklerinizi söyleyin bakireligim devaam eder mi bu sekilde eger degilsem ailem beni öldürür cok korkuoyrum ilişkiye girmedim ama bu olaylardan sonra bilemiyorum
:14::14::14::14::14:

evet gerçekten saçma geldi bide madem okadar önem veriyosun bazı şeyleride yaşamayıver :51:

evet gerçekten saçma geldi bide madem okadar önem veriyosun bazı şeyleride yaşamayıver :51:

bunu ben de anlamıyorum yargılamak istemiyorum ama zar konusuna önem veren pekçok kızımız her türlü yakınlaşmayı yaşayıp sonra da paçaları tutuşmuş şekilde geziyo
madem arkasında duramayacaksınız yapmayın o zaman

Çok garip bir tesadüf dikkatimi çekiyor. Bu zar konuları ile alakalı açılan tüm konuların sahipleri "yaşadığım yer küçük bir yer" diyor. Vay arkadaş büyük yerlerdeki bu kalabalıklar ne o zaman? Herkes m küçük yerde yaşıyor ya da sandığınız kadar küçük bir yer değil mi acaba bilemedim ki.

Yaşadığınız yerden bir süreliğine çıkıp büyük bir yerdeki doktora giderseniz cevabı verecektir. Buradaki hatunların muayene etme şansı olmadığı için cevabı büyük yerde bulabilirsiniz.

Back
X