- 1 Mayıs 2013
- 55
- 24
- 298
- Konu Sahibi yagmur5373
-
Dru aradım bana ilk 3 ay müdahale edilmiyor dedi sorun yok dedi çağırmadı bile. Ama içim hiç rahat deil genelde sonraki aylarda oluyormuş endiseleniyorum pazartesi gidicem. Sarı akıntı enfeksiyon belirtisiymis. Korkuyorum inşallah kötü bişey yokturCnm doktorunun telefonu yok mu?ben böyle bir durum ne yaşadım ne duydum.yada acil bir kadın doğum hastanesine git bu saatte sanırım oralarda doktor bulabilirsiniz.
korkma hamılelıkte cok normal bende hala devam edıoMerhaba hanımlar. 5 haftalik hamileyim ve sık sık şu gibi akintim oluyor ve sarı akintim da geliyor. Pazartesi Dr a gidicem ama bekleyemiyorum korkuyorum. Böyle bir durum yaşayanlar lütfen cevaplayabilir mi??
Teşekkürler cevap verdiğin için. Elimde deil ilk hamileligim ve enfeksiyon bebeğe zarar verir ve düşük olabilir diye okudum ondan korkuyorum allah korusun. su gibi bi akintim da oluyor devamli sarı akıntı da var. Normali nasil onuda bilmiyorun. Be bu yuzden çok evhamliyim.korkma hamılelıkte cok normal bende hala devam edıo
Birde ne kadarlık hamilesiniz.??korkma hamılelıkte cok normal bende hala devam edıo
evham yapma canım doktora gorundugunde zaten gerek duyarsa o sana gebelere gore antıbıyotık verır ama normal akıntı yanı benımde hala devam edıo ılk basta su gıbıydıTeşekkürler cevap verdiğin için. Elimde deil ilk hamileligim ve enfeksiyon bebeğe zarar verir ve düşük olabilir diye okudum ondan korkuyorum allah korusun. su gibi bi akintim da oluyor devamli sarı akıntı da var. Normali nasil onuda bilmiyorun. Be bu yuzden çok evhamliyim.
14 haftalık gebeyım ama bu benım 5. gebelıgım ucuncu bebegım olcak Allah ızın verırse 2 oglum var buda doktor yanılmadıysa kızım olcak ınsBirde ne kadarlık hamilesiniz.??
Rabbim sağlıkla kucagina almayi basıp etsin inşallah. Pazartesi gidicem inşallah bişey yoktur14 haftalık gebeyım ama bu benım 5. gebelıgım ucuncu bebegım olcak Allah ızın verırse 2 oglum var buda doktor yanılmadıysa kızım olcak ıns
amin canım cumlemızın ıns korkma hıc gebelıkte normal bu akıntılar evham yapıp stres yapıp bebegını tehlıkeye sokma kendınıde yıpratma gebelıkte akıntı netten bak belkı bıraz daha rahatlarsınRabbim sağlıkla kucagina almayi basıp etsin inşallah. Pazartesi gidicem inşallah bişey yoktur
Netten baktığım için endiselendim zaten canım çünkü düşük sebebi olabiliyormus diye yazıyor hepsinde tabi normal de olabiliyormus bu akintilar ama tabi ben normal mi deil mi ayrımını yapamiyorumamin canım cumlemızın ıns korkma hıc gebelıkte normal bu akıntılar evham yapıp stres yapıp bebegını tehlıkeye sokma kendınıde yıpratma gebelıkte akıntı netten bak belkı bıraz daha rahatlarsın
korkma hıc canım sıkıntıda etme kendıne ben enfeksıyonda gecırdım bu gebelıgımde bulantılarım yuzunden antıbıyotıkte ıcemedım cok sukur bısey yok ılk kontrolunde doktoruna soyle ama kafanada takma moral en ıyı ılacNetten baktığım için endiselendim zaten canım çünkü düşük sebebi olabiliyormus diye yazıyor hepsinde tabi normal de olabiliyormus bu akintilar ama tabi ben normal mi deil mi ayrımını yapamiyorum
Canım progestan kullaniyomusunHamileliginin başında böyle bir durum yaşayan yok mu??
Evet canım kullanıyorum folik asit de kullanıyorum folbiolCanım progestan kullaniyomusun
Canım ben progestanı fitil olarak kullanıyodum ve onu kullandığım sure boyunca hep sulu akıntım oldu sonra bırakınca biraz azaldı çünkü baya ipislak oluyodu cok rahatsız oluyodum şimdilerde de akıntım oluyo ama okadar cok degıl ama ben doktora sorduğumda bebegın suyu gayet iyi azalma yok su azalması tarif ediyosun Demişti banaEvet canım kullanıyorum folik asit de kullanıyorum folbiol
Şimdi ne kadarlık hamilesiniz. Izmir'de misiniz nickinizden dolayi sordum. Eğer izmirdeyseniz Dr tavsiye eder misiniz? Benim daha 5 haftalik olduğu için suyum olduğunu sanmıyorum Dr a bende sordum korkma düşükle ilgili bi durum deil dedi progestanı ben hap şeklinde alıyorum ve akintim dediğin gibi çok rahatsız ediciCanım ben progestanı fitil olarak kullanıyodum ve onu kullandığım sure boyunca hep sulu akıntım oldu sonra bırakınca biraz azaldı çünkü baya ipislak oluyodu cok rahatsız oluyodum şimdilerde de akıntım oluyo ama okadar cok degıl ama ben doktora sorduğumda bebegın suyu gayet iyi azalma yok su azalması tarif ediyosun Demişti bana
17 haftalık hamileyim ismirdeyim ege üniversitesinde Prof Dr ege Nazan tamvergene gidiyorum pirimli olarak tüp bebegın doktoru benim tüp bebek deil ama bakıyo genede konuştuğunda cok memnunum benim ilk gebeliğim gelişmediği icin kürtaj oldum sonra hamile kalamadım falan bu doktoru buldum tavsiyeler üzerine cok tatlı bir doktor hic bir şeyi atlamiyo hiçbirşeyi riske atmıyor tavsiye ediyorum canım sen kime gitmeyi dusunuyosun izmirdeŞimdi ne kadarlık hamilesiniz. Izmir'de misiniz nickinizden dolayi sordum. Eğer izmirdeyseniz Dr tavsiye eder misiniz? Benim daha 5 haftalik olduğu için suyum olduğunu sanmıyorum Dr a bende sordum korkma düşükle ilgili bi durum deil dedi progestanı ben hap şeklinde alıyorum ve akintim dediğin gibi çok rahatsız edici
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?