Bayanlar lütfen cevap..5 haftalık hamileyim ve su gibi akintim var!!

Allah bagislasin sana bebegını inşallah sağlıkla kucagina alırsın canım.. ilk başlarda tepecige gidiyordum ama sonra tavsiye üzerine bornovada maya klinik var oraya gittim Dr çok iyi, hasan bey. Çok ilgilendi. 2 hafta sonra çağırdı. Benim ilk gebelıgım oyüzden pimpirikliyim biraz. Egepol hastanesini de iyi demislerdi Dr konusunda çok kararsizim

Engelle giden Arkadaşlarım var canım Gökalp beyi beğeniyorlar pimpirik yapmak lazım zaten canım ben ilk sefer yapmadım sonu iyi olmadı simdi de cok temkinli gidiyoruz bakalım hayırlısı ınsallah sende ınsallah sağlıklı bir gebelik geçirip Bebeğini kucağına alırsın

Arastirayim Gökalp beyi. Özel klinik iyi oluyor ama maddi olarak da düşünmek lazım doğumda hem Dr a hem de hastaneye ayrı para ödeniyor. Teşekkür ederim canım amin inşallah sağlıklı gebelik ler geçirip sağlıkla bebeklerimizi kucagimiza alırız. .

Âmin canım ınsallah ege Hanim ege üniversitesinde 120tl ye bakıyo sanırım ege pol 50tl dogum nekadar bilmiyorum canm ama problemli bir gebelik deilse zaten kime gitsen olur

Âmin canım ınsallah ege Hanim ege üniversitesinde 120tl ye bakıyo sanırım ege pol 50tl dogum nekadar bilmiyorum canm ama problemli bir gebelik deilse zaten kime gitsen olur
Bende 170 verdim kliniğe gittiğimde. Şu ana kadar bi sorun yaşamadım çok şükür. hcg değerlerim gayet iyi yükseldi 816 iken 2400 lere çıktı iki günde Dr Hatta çoğul gebelik bile olabilir dedi. Ama işte bu akintilar beni korkuttu biraz yarın gidicem Dr a umarım hersey yolundadir

Bende de var bu akıntılar su gibi... Hatta kanama mı oldu diye telaşla tuvalete koşuyorum. Normal sanırım...

Bende de var bu akıntılar su gibi... Hatta kanama mı oldu diye telaşla tuvalete koşuyorum. Normal sanırım...
Benim su gibi akintim daha olmuyor ama aşırı derecede sarı akintim vardı pazartesi Dr a gittim bu tarz akintilar olur dedi kırmızı pembe ve kahverengi olmadığı sürece sorun yok dedi DR. Bide ultrason la baktı hersey yolunda dedu. Normalmis yani:) fakat ilk 3 ay ilaç vermiyorum dedi kendi Dr um

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…