dimiben bile burdan anladım adamın samimiyetsizliğini, gerçi sen de farkındasın ama...
işin kötü tarafı sen şimdi bunu affetsen, bir süre sonra o seni terk edecek ve bu sana çok koyucak

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dimiben bile burdan anladım adamın samimiyetsizliğini, gerçi sen de farkındasın ama...
işin kötü tarafı sen şimdi bunu affetsen, bir süre sonra o seni terk edecek ve bu sana çok koyucak
evet söyledim oda bana yurtdışında olduğu için (tanıştırılmaydı hiç görüşemeden ayrıldık) her hangi bir temas olmadığından sıkıntı etmiorum diyor ama onun ben varken yazdığı içinde benden önce cinsellik olan bir kadın
ilk tanıştığımızda sevgilim var istemiyorum sana ayak bağı olmim yoluna bak dedim gitmedi ısrarla ayrılmamı beklediBoyle şeyleri normal karşılayan bir insan ne kadar güvenilir olabilr ki...
al buyur, adamdaki büyük aşka bak, ramazandan sonraya atıyordu isteme olayını, rahatmış o zamanlar tabi şimdi götü tutuştu...dimişuda var ki isteme söz olayını ramazandan sonraya atıodu ben kendimi hep çok meraklıymışım gibi hissediyordum ezik duruma düşüyordum şimdi ise 1 ay içinde isteme söz istiyor aileme sölicem diyor gidin isteyin ne verecekler bakalım dedim bende ailem uzakta çünki
haklısınızolay sadece sadakatsizlik olayı değil ki
ne sen de ona karşı, ne de onda sana karşı öyle aman aman bir sevgi yok
şu dünyada ne kadar kötü şey oluyorsa hepsinin sebebi sevgisizlik
inan bana çok büyük aşkla evlenenler bile bir süre sonra kanlı bıçaklı olabiliyor, sevgi bu kadar kokay tüketilebilen bişey artık, kaldı ki sizin temelinizde ne sevgi var ne de sadakat
evet benim tekrar farklı bir yere tayin isteme hakkım var o varken burada kalıcaktım yine ama şimdi yani mayısta farklı biryer seçme hakkımı kullanıcam acele ediyorum yoksa gidersin diyoral buyur, adamdaki büyük aşka bak, ramazandan sonraya atıyordu isteme olayını, rahatmış o zamanlar tabi şimdi götü tutuştu...
yeni bir şehir, yeni bir ortam, yeni bir hayat... oh ne güzel...evet benim tekrar farklı bir yere tayin isteme hakkım var o varken burada kalıcaktım yine ama şimdi yani mayısta farklı biryer seçme hakkımı kullanıcam acele ediyorum yoksa gidersin diyor![]()
ilk tanıştığımızda sevgilim var istemiyorum sana ayak bağı olmim yoluna bak dedim gitmedi ısrarla ayrılmamı bekledi
hayatinda herkes bi defa yanlış yaparhaklısınız![]()
çokta doğru ve güzel düşünüyorsunuz :)Kusura bakma ama bence pek sağlam pabuç değil bu arkadaş... ailenle tanışmış olması da çok büyük bir mesele değil bence sonuçta sözlenmek nişanlılık bu gibi şeyleri fark edip gerekirse evlenmeden ayrılmak için var olan bir süreç diye düşünüyorum.
insan sevip aşık olduğu kadını kaybetme pahasına uçkurunun derdine düşmezhayatinda herkes bi defa yanlış yapar
ben senin gibi düşünmüyorum
ben sadece hoslaniyorum diye kimseyi ailemle tanistirnadm
evlilik konusmadm sadece hoslanti duydugum kisilerle
Ölçtum bictim
sevdim aşık oldum bu kız benim eşim olur dedim YAZDI ŞUAN VE HEP YAZIO SÖLÜO
gidecek olsam çoktan giderdim zaten giderdim diyor benim derdim o işler değil diyor o kişiyi seni bulunca pat diye bıraktım vicdan yaptım yazdım diyorinsan sevip aşık olduğu kadını kaybetme pahasına uçkurunun derdine düşmez
yalan söylüyorgidecek olsam çoktan giderdim zaten giderdim diyor benim derdim o işler değil diyor o kişiyi seni bulunca pat diye bıraktım vicdan yaptım yazdım diyor
bak burda kaç tane bayan yazdı düşüncelerinigidecek olsam çoktan giderdim zaten giderdim diyor benim derdim o işler değil diyor o kişiyi seni bulunca pat diye bıraktım vicdan yaptım yazdım diyor
salaklik yaptim iştebak burda kaç tane bayan yazdı düşüncelerini
bir tane bile olumlu yorum var mı erkek arkadaşın hakkında?
gidecek olsam çoktan giderdim zaten giderdim diyor benim derdim o işler değil diyor o kişiyi seni bulunca pat diye bıraktım vicdan yaptım yazdım diyor
tövbewww.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/derdim-yasima-fazla-geldiginde-tukeniyorum.888525
Su konuyu okumani tavsiye ederim.. bu adam da birlikte olduğu kadın ya hamileyse diye vicdan yapıp 2 çocuğuyla karısını terk etmiş o kadına gitmiş. Sen de ayni duruma düşmeyesin...
okudum :'(www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/derdim-yasima-fazla-geldiginde-tukeniyorum.888525
Su konuyu okumani tavsiye ederim.. bu adam da birlikte olduğu kadın ya hamileyse diye vicdan yapıp 2 çocuğuyla karısını terk etmiş o kadına gitmiş. Sen de ayni duruma düşmeyesin...
bu vicdan azabı olayı da moda oldu artıkwww.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/derdim-yasima-fazla-geldiginde-tukeniyorum.888525
ne diyim kibu vicdan azabı olayı da moda oldu artık
peki evdeki karısı ve iki çocuğunu bırakınca vicdanı sızlamamış mı?
adamda ki bahaneye bak ya
canı öbür kadınla olmak istemiş, ama söyleyememiş, böyle bir bahane bulmuş... pes