- 25 Aralık 2014
- 5.669
- 4.736
- 118
bakir olup olmaması değil ki mevzuama bekarken yaptığı için kaale almalı mı sonuçta bu yaşta bakir bulamam :/
adam seninle birlikteyken başkasından medet umuyor, hem de iğrenç bir şekilde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bakir olup olmaması değil ki mevzuama bekarken yaptığı için kaale almalı mı sonuçta bu yaşta bakir bulamam :/
çok büyük hata ettim lütfen fırsat ver güvenini tekrar kazanıcam diyor yalvarıyor seni kaybedemem diyor sizce yapmalı mıyımbakir olup olmaması değil ki mevzu
adam seninle birlikteyken başkasından medet umuyor, hem de iğrenç bir şekilde
madem seni kaybetmekten bu kadar korkuyordu, neden böyle bir şeye tenezzül etmiş?çok büyük hata ettim lütfen fırsat ver güvenini tekrar kazanıcam diyor yalvarıyor seni kaybedemem diyor sizce yapmalı mıyım
zaten aşkından hep şüphe ettim ya onunki sadece hoşlantı beğentiydi bence şimdi ise valla çok seviom ölüom bilmem ne ne kdr eğreti duruyor ağzında yamadem seni kaybetmekten bu kadar korkuyordu, neden böyle bir şeye tenezzül etmiş?
seni gerçekten sevseydi böyle bir iğrençlik aklının ucundan bile geçmezdi
şu 30 senelik hayatımda öğrendiğim en önemli şeylerden biridir ' bir adam sana gerçekten aşıksa, bir başkasına asla ama asla yüz vermez. içinden gelmez çünkü'
ben sana bişey söyleyeyim mi?zaten aşkından hep şüphe ettim ya onunki sadece hoşlantı beğentiydi bence şimdi ise valla çok seviom ölüom bilmem ne ne kdr eğreti duruyor ağzında ya
çok doğru söylüyorsunuz tamamen kaybetmişliğin verdiği komplex bunuda sölemek istemiyorum ama statü olarakta ondan kat kat yükseklerdeyim kamu görevlisiyim, tahsilliyim ondan vs.ben sana bişey söyleyeyim mi?
bu sırf kaybetmiş olmanın, yenilmiş olmanın verdiği psikolojiyle böyle yalvarıyor
yoksa seni sevdiği falan yok
emin ol, sen bu adamı affettikten bir süre sonra, bu adam senden soğuyacak ve seni bir bahaneyle terk edecek. çünkü egosunu tatmin etmiş olacak
bak sen kendi ağzınla söylüyorsun aşkından hep şüphe ettim ağzında eğreti duruyor diye
bundan adam olmaz
hadi bir başkasına aşık oldu gitti onunla sevgili oldu, hadi bir nebze... dicezki adam aşık olmuş dürüst davranmış ayrılmış, ama bu adamın ki tam bir iğrençlik, boşanmış bir kadından faydalanmaya çalışmak ne demek ya?
hem de evlenme arefesinde....
e bulmuş senin gibisini niye kaybetsin?çok doğru söylüyorsunuz tamamen kaybetmişliğin verdiği komplex bunuda sölemek istemiyorum ama statü olarakta ondan kat kat yükseklerdeyim kamu görevlisiyim, tahsilliyim ondan vs.
tam üstüne bastınız :) ne diyorsunuz peki banae bulmuş senin gibisini niye kaybetsin?
hiç aklına gelmezdi o kadının sana haber verebileceği
ben böyle bir adamla evlenmezdimtam üstüne bastınız :) ne diyorsunuz peki bana![]()
yani bugün olmasa bile yarın bitmeye mahkum bir ilişki butam üstüne bastınız :) ne diyorsunuz peki bana![]()
işin gerçeği bende de yok ama biz o kdr hızlı koştuk ki 3 aylıkken daha aileler tanıştı karşılıklı evet tamam budur dedim aileme ama yanıldım zaten bunu hazmedemiyorum yaben böyle bir adamla evlenmezdim
içim almaz, evlensem bile içimde hep bir şüphe olur
öyle aman aman da bir sevgi yok zaten sana karşı
sen niye hazmedemiyorsun, bırak o hazmedemesin yaptığı şeyi, o çeksin azabınıişin gerçeği bende de yok ama biz o kdr hızlı koştuk ki 3 aylıkken daha aileler tanıştı karşılıklı evet tamam budur dedim aileme ama yanıldım zaten bunu hazmedemiyorum ya![]()
değil mi ya evlenince asla yapmam seni çok seviyorum ya tamam diyelim ki doğru söylüyor beni çok seviyor ben buna inanmıyorum inanmadıktan sonra ne yapayım sevgisiniyani bugün olmasa bile yarın bitmeye mahkum bir ilişki bu
ne sevgi var ortada, ne de sadakat
e bu iki şey olmazsa o evlilik nasıl yürür ki?
bırakmıyor beni ama ayrılmıcam diyip duruyor skıldım bu durumdan zaten bende de hiç istikrar yok hanisen niye hazmedemiyorsun, bırak o hazmedemesin yaptığı şeyi, o çeksin azabını
bak sende de aman aman bir sevgi yokmuş, bırak çeksin cezasını
iki seçenek var önünde ya affedip, şüphe içinde çok da sevmediğin ve sevilmediğin bir ilişkiye devam ediceksinbırakmıyor beni ama ayrılmıcam diyip duruyor skıldım bu durumdan zaten bende de hiç istikrar yok hani![]()
peki herkes bir şansı haketmez mi sizce ? asla yapmam günlerdir çektiriosun çok pişman oldum ben salağın tekiyim nasıl yaptım bunu çok büyük bir hata evlenince yapar mıyım töbe asla yapmam böyle birşey evlenince neden yapayım ki zaten ben seni kaybedemem diyoriki seçenek var önünde ya affedip, şüphe içinde çok da sevmediğin ve sevilmediğin bir ilişkiye devam ediceksin
ya da affetmeyip, yoluna bakacaksın, daha iyisiyle yuva kuracaksın
ben bile burdan anladım adamın samimiyetsizliğini, gerçi sen de farkındasın ama...bırakmıyor beni ama ayrılmıcam diyip duruyor skıldım bu durumdan zaten bende de hiç istikrar yok hani![]()
evet söyledim oda bana yurtdışında olduğu için (tanıştırılmaydı hiç görüşemeden ayrıldık) her hangi bir temas olmadığından sıkıntı etmiorum diyor ama onun ben varken yazdığı içinde benden önce cinsellik olan bir kadınSen de eski erkek arkadaşına vicdan yapıp yazdığını söyledin mi? Bakalım sen onun yaptığını acaba affetsem mi derken o senin yaptığını hazmedecek mi?
Bunu niye soyluyorum, çifte standardı gör diye söylüyorum...
olay sadece sadakatsizlik olayı değil kipeki herkes bir şansı haketmez mi sizce ? asla yapmam günlerdir çektiriosun çok pişman oldum ben salağın tekiyim nasıl yaptım bunu çok büyük bir hata evlenince yapar mıyım töbe asla yapmam böyle birşey evlenince neden yapayım ki zaten ben seni kaybedemem diyor