- 19 Ocak 2021
- 38
- 4
- 1
- 38
- Konu Sahibi Didem 87 87
Alti aydir girmiyor evlerine. Biz 1 ay evligiz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HarikasinizSizin yazdığınız kelimelerde de hatalar var ona bakılırsa. Bişi diye bir kelime yok bir şey olur doğrusu. Normalde önemli değil benim için ama karşı tarafı bu konuda uyarıyorsanız sizin de hata yapmamanız gerekir.
Siz olsaydiniz ne yapardiniz?Bilerek mi yapıyorsun
Yazım kuralı dedektörü gibi okudukça puan kırasım geliyor
18 yıllık evlilik çok fazla yaşanmışlık barındırır
Alışkanlık olması normal ama üstünde de 2 yıl geçmiş, yeni evlilik yapılmış
Bu gaflet işleri neden şimdiye kadar değil de şimdi diye düşünürüm ben
Eski eşini size kötülemesi de olumsuz özellik zaten
Düzelteyim yanlis anlasildi, 6 aydir girmiyor evlerine. Olmasi gerektigi gibi davraniyor artik, iyi niyetini kullandirmiyor.Herkesin yeni yilini kutlarim...
Size bir Sorum olacak.. kocam'la 1,5 sene görüstükden sonra evlendik, bir ay taze gelinim.
Eşim daha önce evliyfi ve cok sancili bir sürec gecirdiktem sonra ayrilmislar, aradan 2 sene gectikten sonra benimle tanismis ama cocuklar yüzünden sürekli görüsmüsler evlerine girip cikmis, ben bazi seyleriden rahatsizligimi dile getirdikten sonra, bazi tavırlarını degistirdi yani olmasi gerektigi gibi davraniyor. Eski karisi cok terbiyesiz ve benim varlığımı ögrendikten sonra hep kocami kendi cekmeye calisdi, kendi cocuklarini kullanarak. Biz cok mutluyuz hamd olsun hersey yolunda, yanliz ikidir bir gafletde bulunuyor kocam. Mesela anneme birsey anlatirken benim adimk söylicegne eski karisinin adini söyledi, yada benim doğum tarihimi söylicegine eski karisinin dogum yilini söylemek gibi...
Ad olayini ciddiye almadim ama tavrımı koymusdum uzatmadim sonucda hepimiz insaniz ama ikinci gafletde nasil davrancagimi sasirdim. Cok mutluyuz elinden geleni yapiyor ama bu gaftlet beni cok kirdi. Bu nedemek oluyor? Bana fikirlerinizi söylermisiniz lütfen.
Sevgiler
Nasil görüyorsunuz peki?Çok mutlu olduğunuza emin misiniz? Ben gaflet olarak görmedim bu ad meselesini.
Allah korusuunayy adam sadakatsiz dizisinde ki Adam çıkıyormuş yani onun gibiymiş fln .. allah korusun tabi de
insanlık hali olabilir tabi. mutluysanız ve dediğiniz gibi tavırlarını düzelttiyse kafanıza takmayn benceHerkesin yeni yilini kutlarim...
Size bir Sorum olacak.. kocam'la 1,5 sene görüstükden sonra evlendik, bir ay taze gelinim.
Eşim daha önce evliyfi ve cok sancili bir sürec gecirdiktem sonra ayrilmislar, aradan 2 sene gectikten sonra benimle tanismis ama cocuklar yüzünden sürekli görüsmüsler evlerine girip cikmis, ben bazi seyleriden rahatsizligimi dile getirdikten sonra, bazi tavırlarını degistirdi yani olmasi gerektigi gibi davraniyor. Eski karisi cok terbiyesiz ve benim varlığımı ögrendikten sonra hep kocami kendi cekmeye calisdi, kendi cocuklarini kullanarak. Biz cok mutluyuz hamd olsun hersey yolunda, yanliz ikidir bir gafletde bulunuyor kocam. Mesela anneme birsey anlatirken benim adimk söylicegne eski karisinin adini söyledi, yada benim doğum tarihimi söylicegine eski karisinin dogum yilini söylemek gibi...
Ad olayini ciddiye almadim ama tavrımı koymusdum uzatmadim sonucda hepimiz insaniz ama ikinci gafletde nasil davrancagimi sasirdim. Cok mutluyuz elinden geleni yapiyor ama bu gaftlet beni cok kirdi. Bu nedemek oluyor? Bana fikirlerinizi söylermisiniz lütfen.
Sevgiler
Takmamaya calisiyorum esasinda ama merak etidigim böyle yanlis agzimdan ciktilar normal mi? Cevabınız icin tesekürlerinsanlık hali olabilir tabi. mutluysanız ve dediğiniz gibi tavırlarını düzelttiyse kafanıza takmayn bence
Bide hicbirsey olmamis gibi mi davranmak gerekiyor? Gpler yüz yemek yapma sofra hazirlamak cay dememek gibi.....gibi??Takmamaya calisiyorum esasinda ama merak etidigim böyle yanlis agzimdan ciktilar normal mi? Cevabınız icin tesekürler
Takmamaya calisiyorum esasinda ama merak etidigim böyle yanlis agzimdan ciktilar normal mi?
Kadin hayatinda hic calismamis egitim sevye desen düsük kendini gelistirmemis para derdi fatura yatirma gibi düsünceler bile olmamis herseyi hal etmis kocam,onu cok simartmis, evde düzen yokmus, cocuklari sabah crashe okula bile götüreniyormus ki bi sürü para cezasi gelmis. Sabaha kadar instagramda takilip keyf öglene kadar uyku her konuda anlasamamizlikEski eşle boşanma sebebi ne?
Siz eşinizin anlattığını biliyorsunuz ve bunlar boşanma nedenleri değilKadin hayatinda hic calismamis egitim sevye desen düsük kendini gelistirmemis para derdi fatura yatirma gibi düsünceler bile olmamis herseyi hal etmis kocam,onu cok simartmis, evde düzen yokmus, cocuklari sabah crashe okula bile götüreniyormus ki bi sürü para cezasi gelmis. Sabaha kadar instagramda takilip keyf öglene kadar uyku her konuda anlasamamizlik
Ne yapardin? Ayrilirmiydin?Bence insanlıl hali falan değil eski karısı hala aklında her şeyi ile. Sizin aklınızda söyleyeceklerinizi karıştıracak dilinizi sürtecek kadar biri var mı? Yoksa neden olmadığını düşündünüz mü? Sabırlı davranmışsınız. Balık baştan kokmuş iyi de olmuş bunların hepsi işaret BENCE. Ben evli değilim ama çok kötü kavga çıkarmıştım sizin yerinizde olsam.
Peki, eski eş ne diyor? Doğru muymuş bunlar?Kadin hayatinda hic calismamis egitim sevye desen düsük kendini gelistirmemis para derdi fatura yatirma gibi düsünceler bile olmamis herseyi hal etmis kocam,onu cok simartmis, evde düzen yokmus, cocuklari sabah crashe okula bile götüreniyormus ki bi sürü para cezasi gelmis. Sabaha kadar instagramda takilip keyf öglene kadar uyku her konuda anlasamamizlik
Kocasıyla çok mutlu o kadar mutlu ki eşinin dediği her sözü doğru belliyor. Yine bir "özünde iyi biri" vakasıPeki, eski eş ne diyor? Doğru muymuş bunlar?
Bu kadar gömme bana da normal gelmedi. Hata tek kişilik değildir, aldatma şiddet vs olmadıktan sonra.Eski eşi ne kadar rencide ettiniz yerin dibine batırdınız. Seviyesiz eğitimsiz kalitesiz Allahım, o kadar kıskanıyorsunuz ki hala. Ve kıskanmakta haklısınız, adamın aklı hala o kadında. Ne kadar seviyesiz olsa da 18 yıl dile kolay çocuklarının anası![]()
Anlaşamamışlar kadının hataları olmuş eşim öyle diyor demek ayrı. Bu kadar aşağılamal ayrı, muhtemelen kadına hakaret ettiği şeylere kendi de sahip, ya da bir ihanet var kadın hazmedemiyor. 18 yıllık evli adam en az 45 yaşındadır. Konu sahibi gençtir sanırım , aslında hikaye az çok belli.Bu kadar gömme bana da normal gelmedi. Hata tek kişilik değildir, aldatma şiddet vs olmadıktan sonra.
Ben kimseyi rencide etmedim, olanlari anlatiyorum soruldugu icinEski eşi ne kadar rencide ettiniz yerin dibine batırdınız. Seviyesiz eğitimsiz kalitesiz Allahım, o kadar kıskanıyorsunuz ki hala. Ve kıskanmakta haklısınız, adamın aklı hala o kadında. Ne kadar seviyesiz olsa da 18 yıl dile kolay çocuklarının anası![]()