Doğuma Hazırlık Bayanlar Ocağınıza Düştüm. Bebek Mobilyaları konusunda Yardımcı olun Lütfen!!!

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

gulsah034

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2011
110
1
116
İstanbul
Merhabalar.
Günlerdir İnternet sayfalarını didik didik ediyorum. Kafama Göre Birşey yok. Bir Büyüyen Beşik ile 3 Kapılı Gardorap Alacağım. 3,000 tl 2500 Tl en az 2000 tl çok nadir biraz pahalı geliyor bana. Ben ileride çocuk odası yapmak istiyorum arabalı karyolalardan. Bu kadar para verdiremem. Babam Alıcak Gerçi Ama yazık. İstanbulda oturuyorum. Nerden Aldınız Mobilyalarınızı Bana Firma İsimleri ile Fiyatlarını Verebilirmisiniz. Mdf mi Sunta mı yazarsanız çok sevinirim.

benim yeğenim oldu daha ona takım filan almadık 13 aylık şuan. beşik aldık sallanan cinsten.
bence mobilya için erken. kuzenim almış mobilya ama orada yatıramıyor bebeği sürekli git gel git gel başına olmuyomuş aldı yatak odasına yanına.
yeğenim de hala annesiyle uyuyor.
alınan beşiğin bir kenarını açıp yataklarına monte ettiler yatakla beşiğin yatağı bitişik oldu.
hem kendine ait bir alanı oldu hemde anne baba rahat yatabiliyor.
çocuğum olsa ben de öyle yapacağım kesinlikle. 3 4 yaşına geldiğinde mobilya alacağım istediğim gibi.

Canım teşekkürler verdiğin cevap için. Ama benimkide yatak odasında olucak beşik ile gardorap. Şimdi Babam bu kadar hevelenmişken Adamı geri çevirmek olmaz. Bide ileride zorr. :)

hmmm anladım. evkur gbi mağazalarda o yatağa dönüşebilen kenarında 3 tane çekmecesi olan beşik tarzı yataklar var 400 500 tl arasıydı yanlış hatrlamıyorsam.
gardırop fiyatlarnı bilmiyorum ama gardırop gereksiz olmaz mı hem zaten ilerde çocuk odası yaparsın o elinde kalır

evkur dakileri gördüm hepsi suntalem vede düz aynı ve pahalı. Ben kullanışlı birşey almak istiyorum yani beşiği ileride kullanamasamda gardarobu kullanmak isterim. Ne bilim. Bir yer bulamadım doğtaş ta var beğendiğim 2750 2 kapılı gardorop ile büyüyen beşik. Diğerlerine bakıyorum. Çilek biraz iyi oda sallanmıyor. Bakalım. bayanlar yardımcı olsalar iyi olacak ama.. Cevapların için çok sağol

Ben babyhope dan aldım tamamı mdf 2200 filan dediler ama 1700'e indirdiler ben Ankara'dan aldım ama eminim İstanbulda'da vardır mağzaları çünkü benim mobilyalar İst.'dan geldi.
Büyüyen beşik, 3 kapılı gardolap ve şifonyer den oluşuyor. Malzemesi oldukça kaliteli takımda çok kullanışlı geldi bana

canım hangi rengini aldın benimde orası aklımda ama...

Aldığım model bu ama ben sırf beyaz olsun dedim alırken çünkü bebişim erkek belki büyüyünce kırmızıyı sevmez mavi olsa ne bilim çocuksu bulur düz beyaz daha iyi olur diye düşündüm. Beyaz ama parlak mat değl zaten kırmızı beyaz olanı da parlaktı. Gayet güzel oldu memnun kaldım tavsiye ederim kesinlikle

Eklentiler

• $Baby-Hope-Yakamoz-Oda-Takimi-4678.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 131
bnde buyuyen besık ve dolap alıcam sadece henuz bakmadım fıyatlara ama ben maskodan almayı dusunuyorum .bı arkadasım tam takım sandıgı dolabı yatagı komıdınını 2 bıne almıs yanlıs hatırlamıyorsam ve cokta şık bısey.

canım ilerde başka bir yatak almayı düşünüyorsan neden büyüyen karyola alıyorsun.o zaman ya büyümeyen düz bir karyola alıcaksın ya da park yatak.sonradan da yatağını alacaksın.ama ilerisini de düşünüyorsan büyüyen alınır.

Aslında doğru ilerde başka alıcam diye düşünüyorsan büyüyen alma bence de Benim aldığım takımın büyümeyen karyolası da var onu seçince fiyat da daha düşüyor

aylardır karar veremedim bende ( büyüyen beşik gardolap şifonyer düşünüyorum fakat ilk zamanlar bebekten ayrı yatılmaz oda yapma diyorlar.tek sallanan beşik alsam evimde dolap eksikliği var bebeğin eşyalarını koymaya ayrı dolap lazım..diyorum tek beşik alacağıma oda yapayım çoookk karışık kafam çook...bu arada babyhon du sanırım o markanın mobilyaları kaliteli,sağlam ve uygun fiyatlı olduğunu biliyorum bakabilirsin :))

Mrb sağlıkla kucağına al inş bebeğini az zamanın kalmış.
Ben çilek mobilyadan beğendim sağolsun annem aldı benimde fiyatlar gayet uygun şu ara kampanya var ama netten bakma şubeden fiyat sor 3 model var ama güzeller kalitesi iyi büyüyen karyolanın hem küçük hem büyük yatağı var nevresim takımını da hediye ediyolar ve dediğin gibi 3 lü dolabını aldım ni bak derim en azından garantili ürün

aylardır arastırmalarımın sonucunda bende bunları kızım ıcın aldım cetmenden 1000 lıraya denk geldı.yatak odasında kullanmak ıcın sallanan bırde besık aldım.
fıyatlar cok ucuktu uygun fıyatlı olanlarıda ben begenmemıstım takı bunları gorene kadar

bayanlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. İlgi ve Alakalarınız için. Büyüyen beşiği Eğer Allah ömür verirse 2. çocuk için düşünüyorum. Babamda çok heveslendi alayım falan diye bende onu kırmak istemiyorum. Bir daha zaten alınmaz ilk bebek olunca. Babyhope kırmızıları az olan modeli benimde hoşuma gitti ikitellide mağazası var. Oraya bakacağım. Birde Çilekte safari ve papatyalı oda takımını beğendim. İnternet te ikisi 2000 tl yapıyor. Belki mağazalar biraz daha indirim yaparlar. Zannetmiyorum ama. Çetmen mağazalarında bebek beşiği göremedim ama takımın çok hoş Allah hepimize güle güle kullandırmayı nasip etsin. Sağlıklı ve sıhhatli bebişlerimizi alalım.

Başka mobilya alanlar varsa Resim ve fiyat paylaşalım. Diğer Annelerimizede yardımcı olmuş oluruz. Hepinize teşekkürler

Valla arkadaşım ben de senin gibi kararsız kalmıştım bir de çocuğun eşyaları çok oluyor şimdiden dolap doldu diyebilirim. Dolap şart anlıycağın ben odayı yaptım birde sepete benzer bir ana kucağı aldım (Tiny Love uykucu) içine de minder yaptım ilk zamanlar onu odama koyup yanımda yatırmayı düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…