benim yeğenim oldu daha ona takım filan almadık 13 aylık şuan. beşik aldık sallanan cinsten.
bence mobilya için erken. kuzenim almış mobilya ama orada yatıramıyor bebeği sürekli git gel git gel başına olmuyomuş aldı yatak odasına yanına.
yeğenim de hala annesiyle uyuyor.
alınan beşiğin bir kenarını açıp yataklarına monte ettiler yatakla beşiğin yatağı bitişik oldu.
hem kendine ait bir alanı oldu hemde anne baba rahat yatabiliyor.
çocuğum olsa ben de öyle yapacağım kesinlikle. 3 4 yaşına geldiğinde mobilya alacağım istediğim gibi.
Ben babyhope dan aldım tamamı mdf 2200 filan dediler ama 1700'e indirdiler ben Ankara'dan aldım ama eminim İstanbulda'da vardır mağzaları çünkü benim mobilyalar İst.'dan geldi.
Büyüyen beşik, 3 kapılı gardolap ve şifonyer den oluşuyor. Malzemesi oldukça kaliteli takımda çok kullanışlı geldi bana
Merhabalar.
Günlerdir İnternet sayfalarını didik didik ediyorum. Kafama Göre Birşey yok. Bir Büyüyen Beşik ile 3 Kapılı Gardorap Alacağım. 3,000 tl 2500 Tl en az 2000 tl çok nadir biraz pahalı geliyor bana. Ben ileride çocuk odası yapmak istiyorum arabalı karyolalardan. Bu kadar para verdiremem. Babam Alıcak Gerçi Ama yazık. İstanbulda oturuyorum. Nerden Aldınız Mobilyalarınızı Bana Firma İsimleri ile Fiyatlarını Verebilirmisiniz. Mdf mi Sunta mı yazarsanız çok sevinirim.
aylardır karar veremedim bende( büyüyen beşik gardolap şifonyer düşünüyorum fakat ilk zamanlar bebekten ayrı yatılmaz oda yapma diyorlar.tek sallanan beşik alsam evimde dolap eksikliği var bebeğin eşyalarını koymaya ayrı dolap lazım..diyorum tek beşik alacağıma oda yapayım çoookk karışık kafam çook...bu arada babyhon du sanırım o markanın mobilyaları kaliteli,sağlam ve uygun fiyatlı olduğunu biliyorum bakabilirsin :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?