selam kızlar bende bu konuda çok kararsız kaldım tam gecen gün belisın bebek oda takımı almaya giderken başka birşeye karar verdim.güzel sürgülü dolap almayı düşünüyorum iki kapılı ebeveyin dolaplarından biraz daha küçük oluyor ama kullanışlı hem cocuğun bütün eşyaları girer hemde kendi eşyalrımızın bir kaçı.birde beşik almayı düşünüyorum.benim cocuk odasında bir de baza olduğu için büyümeyen beşiklerden alacam.ama bazanız yoksa yerinizde varsa büyüyen beşikten tavsiye ederim.bu arada belisin oda takımları hem güzel hem uygun istanbulda eskidj mağazalarında var pazarlıkta yapabilirsiniz..mdf de var suntalam da.tavsiyem mdf almanız daha uzun ömürlü.
kızlar merhaba ben de bebek beşiği bakıyorum bi sitede bambu beşik buldum ama fiyatı beni düşündürüyor çünkü diğer sitelerde 400tl civarıyken bu sitede 129tl arada çok fark var ne yapsam bilemedim güvenilir bi site midir acaba??
Atlas Bambu (Natural)
canım hangi eskidji mağazasından aldın? Birde bana Mdf lerin fiyatlarını ve aldığın mobilyanın modelini yazarsan çok sevinirim.
hadi ama bayanlar yardımcı olun lütfen.
Merhabalar.
Günlerdir İnternet sayfalarını didik didik ediyorum. Kafama Göre Birşey yok. Bir Büyüyen Beşik ile 3 Kapılı Gardorap Alacağım. 3,000 tl 2500 Tl en az 2000 tl çok nadir biraz pahalı geliyor bana. Ben ileride çocuk odası yapmak istiyorum arabalı karyolalardan. Bu kadar para verdiremem. Babam Alıcak Gerçi Ama yazık. İstanbulda oturuyorum. Nerden Aldınız Mobilyalarınızı Bana Firma İsimleri ile Fiyatlarını Verebilirmisiniz. Mdf mi Sunta mı yazarsanız çok sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?