Saç Rengi ve Saç Boyama Bayanlar Osmaniye merkezde güzel makyaj ve saç yapan kuaför var mı? :)

nailgirl

Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2014
1
1
6
34
İnternetten araştırdım ama pek birşey bulamadım. Bana yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim. Osmaniyede yaşamadığım için kuaförlerle gidip görüşemiyorum ve yaptıklarına bakamıyorum.

Y bu konuya hiç cevap veren olmamış ama ben de bu sorunun cevabını merak ediyorum, nişanlımn ailesi orada yaşıyor düğünüm orda olacak ama ailesinden kimse saç yaptırmayacağı için bir kuaför bulmam lazım lütfen yardımcı olacak biri varsa bir isim söyleyebilir mi?

Merhaba arkadaslar bende istanbuldan osmaniyeye gelin gelicem.nasipse bende kuafor arayışı icindeyim sizler bulabildiniz mi ? Osmaniyede salon doğa varmis orayi soyluyorlar ama fiyatlarini bilmiorum

Ben orada yaptırdım ama pek memnun kalmadım, üstelik fiyat olarak da biraz pahalıydı. Önerebileceğim başka bir yer de bilmiyorum malesef

Merhaba arkadaslar bende istanbuldan osmaniyeye gelin gelicem.nasipse bende kuafor arayışı icindeyim sizler bulabildiniz mi ? Osmaniyede salon doğa varmis orayi soyluyorlar ama fiyatlarini bilmiorum
Bayaa eski yazmışsınız salon doğa güzel fiyatları da abartılı değil birde salon oğuz var bence o daha iddialı

istasyonda oğuz varmış iyiymiş ama bayağı bi pahalı.gene istasyonda serpil varmış.doğa çok tutulan bir yer fiyatı oğuza göre ucuz bende dün ordaydım ama saçı yapan kişiyi biraz ukala buldum kafamdaki herşeye yok olmaz dedi kendi bildiğini okudu

Evet ordakıler kafalarına göre yapıyor o yüzden tavsiye etmiyorum iki kere gittim pişman oldum

Tuğçem kuaför var memnunum bn saç makyaj boya bn oraya gdyrm

ben de tesettür için abartısız gelin başı ve makyajı yapan kuafor arıyorum osmaniyede acaba bildiğiniz ve cevrenizde yaptıran birileri var mı?? tabiri caizse kapalıları maymuna çeviriyolar ordan burdan taşlar pullar takılıyo duvakla birlikte ve makyaj abartılı oluyo çok korkuyorum beni öyle bşy yaparlarsa diye ( lütfen yardııım

Bayaa eski yazmışsınız salon doğa güzel fiyatları da abartılı değil birde salon oğuz var bence o daha iddialı

ben de tesettür için abartısız gelin başı ve makyajı yapan kuafor arıyorum osmaniyede acaba bildiğiniz ve cevrenizde yaptıran birileri var mı?? tabiri caizse kapalıları maymuna çeviriyolar ordan burdan taşlar pullar takılıyo duvakla birlikte ve makyaj abartılı oluyo çok korkuyorum beni öyle bşy yaparlarsa diye ( lütfen yardııım

Dediüim yere gidin en iyi şekilde yardımcı olunur ama erkek kuaförü soru olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…