Bayanlar siz en çok .......

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

BEN???????

• Ankete Katılan
    199
E

EU1

Ziyaretçi
aski yogun yasayanlardanmisiniz???
MERHABA BUa.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s. ARADA

Bir iki kez asik oldum ama simdi gerçek askimi buldum

şu an Sevgilime hissettiğim şeyler ilk çok seviyorum
Ama önceden birine karşı karşılıksız bişeyler hissediyodum başka kimse olmadı hayatımda

Bir asik oldum tam oldum.. Neredeyse 4 senedir hic bi eksilme olmadan,aksine büyümeye devam eden bi ask tasiyorum icimde, Allah bozmasin:asigim:

1 kerecik aşık oldum... 17 senedir devam ediyor allahım bozmasın

tüm herkese böyle aşk versin ..

1 kerecik aşık oldum... 17 senedir devam ediyor allahım bozmasın

tüm herkese böyle aşk versin ..

ilk kez aşık oldum ve 6 yıldır devam ediyo. umarım sizinki kadar uzun ömürlü olur sizinki de daha uzun ömürlere devam eder inşallah :1hug:

her an aşık olabilirim..hoş şuan aşktan süper bi kazık yesemde çivi çiviyi söker dimi ama...

ben sadece 1kere aşık oldum oda şuanki sevgilim... onu ilk fotoğrafta gördüm ve aşık oldum sonar bu bir mucize işte o benim sevgilim oldu....

bende 1 kere aşık oldum 2 senedir de devam ediyo allahım bozmasın herşeyin hayırlısını versin..

3 yıldır aşkım hiç azalmadı kalbim aynı hızla atıyor ben aşık olunca çok sıkı aşık olurum rüzgardan,fırtınadan etkilenmez,şımartılmaylada çoğalmaz,tek zor tarafı aşk bencil bir duygu olduğundan kendimi unutup ona dalıyorum buda zaman zaman kötü etkiliyo ama onun için değer:asigim::asigim:

aşık olduğumu bir iki defa sandım ama gerçek aşkı 1,5 yıldan beri yaşıyorum

belli zamanlarda insan asik olabiliyor bu ask bitincede ya o ask degilmis diyor hepimizde boyle degilmi suanki gercek oncekiler yalan diyoruz ama belli bir sure sonra suankide eski olmuyor mu ?

ben öyle durmadan aşka zaman ayıracak bir hatun değilim ,kocamı seviyorum yeter dimi.Ona da zor aşık oldum :)

hoşlanmalar olurdu ama aşkı ve sevgiyi nişanlımı tanıyıncaya kadar tatmamıştım

birkez aşık oldum ve evlendim zaten gerçek aşk birkere yaşanır....

ne çok yoğun ne de sönük tadında yaşarım zaten çok kolay sevmem o yüzden bir tane oldu tam oldu

Allah bozmasın:) ayarında yaşamk bir ilişkinin devamlılığı açısından da önemli bence

Şeniz eşime aşık oldum 4 senededirde büyük bir aşkla seviyorum onu allah cümlemizinkini bozmasın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…