uzun aralarla... bence yalnızca bir kez aşık olunur diye bi şart yok, zaten yaştan yaşa değişir aşık olmanız. üniversitedeyken de deli gibi aşık olduğum bir sevgilim vardı şimdi hatırlatıp gülümsüyorum ama o zaman da o aşktı benim için :lepi: evlenince eşinize duyduğunuz aşk başka, sonra çocuğunuza duyduğunuz aşk başka
NEGÜZEL hepiniz aşık olmuşsunuz evlenmişsiniz yada hala berabersizniz uzun yıllara rağmen..Allah bozmasın..
Ben bir kere aşık oldum deliler gibi sevdim ama olmadı..ondan başkasınıda hayatıma koyamadım onu hala daha seviorum kaç yıl gecmesine rağmen üstünden ama aklımdan hiç çıkmıyor.o şuan başkasıyla beraber canım çok yanıyo kendimden saklasamda beceremiyorum seviyorum..
1 kez oldum, 3 yıl da acısını çektim. o da gerçek aşk olmamış olsa gerek ki acı çeke çeke bitirmek zorunda kaldım tavırları ve altüst olmuş hayatı yüzünden.
sanırım ileride aşık olduğumda tekrar bunu bir anı olarak hatırlayıp gülümseyeceğim ve insanın hayatında bir kez aşık olduğuna inanırım :)
Şuan bir kez aşık oldum ve çok şükür devam ediyor.Sanırım aşık olduğum adamdan bir darbe yiyerek ayrılırsam aradan biraz zaman geçince tekrar aşık olabilirim...