• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bayanlar yardım lütfen

diller

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2008
86
1
96
Diğer
benim eşim ile evliliğimin 4. yılını bitirdik ama hep benim ite kaka götürdüğüm bir evlilik oldu.birde çocuğumuz oldu.şu anda 3 yaşında bir oğlum var.sürkeli kaynana ve kayınpeder fişfirmeleri benim aileme kötü davranmalar hakaretler, boşanma lafını ettiğimde öldürürüm gebertirim gibi tehditler yani böyle 4 yılımı geçirdimbu arada evin eksikleri ve çocukla hiçbir alakası olmayan bir adam işten gelir yatar ve çocukla ilgilenmez çocuğun bakıcısıyla bile bir türlü konuşmaz herşeye yetişen birisiyim.En son akşam kendisinin çocuğa ilgi göstermemesinden kaynaklı çocuk oyuncakları alıp her tarafa atmaya başladı. durduramadım.uykusundan kalktı beyefendi ve annemin kucağından almaya kalktı.alsa dövecek o arada olaya ben müdahale ettim.Artık ona dayanabilecek gücüm kalmadı.şimdi kendine öz güvenini kaybetmiş çokta doğru kararlar veremeyen biri oldum.dahası benim eşime hiç bir muhtaçlığımda yok yani onun kadar maaş alıyorum.sadece çocuğum sokakta başkalarına baba dememesi için onun yanındaydım ama kaldırıcak gücüm kalmadı şimdi söyleyin bana nasıl bir yol izlemeliyim.lütfen yardım edin.

canım bence biraz daha bekle
eşinide karsına al güzel bir yere yemeğe gidin hem değişiklik olur ve bu konuları tatlı bir dille anlat belkı düzelır
çok zor bir durum ama sabırlı olman gerekıyor.
bırakıp gitmeyi düşünme ileride pişman olacağın işler peşinde olma ...

yaşananların dayanılmaz boyutta olduğunu varsayarak yazıyorum.
boşanmış enne-babanın çocukları dışarda başkalrına baba demiyor meraklanmayın.
hem aynı evin içinde oluyor da ne oluyor bu durumda, çocuk baba demeye fırsat mı buluyorki.
annalttığınıza göre babanın çocukla alakası yok.
madem ekonomik özgürlüğünüz var; çocuk aynı evde babadan yoksun büyüyeceğine, babadan ayrı büyüsün bence..

siz onun kölesi değilsiniz ki
ne demek öldürürüm
ne eş ne de koca olma vasıflarını yerine getirmeyen bir adamla sırf cocugum başkalarına baba demesin diyerek katlanmak, sudan bahanerle evliliği bitirmek kadar yanlış bence....
cocuk için anne ve babanın bir arada olması huzur ortamı sağlanıyorsa gereklidir
yoksa 3 yaşındaki sabiyi dövmek için yatağından kalkan bir baba ile aynı evde itiş kakışla büyümek cocugu babasız büyümekten daha çok yıpratır...

Ne demek canım öldürürüm..
Zaten bu tehditler bile suç teşkil ediyor bildiğim kadarı ile..
Eğer sizin için de bu iş bittiyse,hiç uzatmayın bence..:1closedeyes:

Ben bu tür yaklaşımları anlamakta zorlanıyorum.
Mutsuz bir evde büyüyen çocuk... Siz çoçuğunuzu korumak isterken aslında onu cezalandırıyorsunuz.

Kavgalı gürültülü bir evde baba ile büyümektense, bırakın babasız ama huzurlu büyüsün....

oğlunuz için çok üzüldüm ben..

ama boşanırsanız oğlunuzun neden sokakta başkasına baba diyeceğini anlamadım..

özgüvenimi kaybettim diyorsunuz bence kendinizi iyice sorgulayın..

gerçekten oğlunuz için mi boşanmıyorsunuz çekip gitmeye cesaretiniz mi yok..

ayrıca eşinizin tehditlerine gülüp geçin saçmaladığının kendide farkındadır muhtemelen..

çocuğa ve eve ilgisiz br erkek..

tahammül sınırlarını zorlar..

açın davanızı.. birde ekleyin tehdit ediliyorum diye..

görsün beyefendi tehdit etmeyi..kötükedihüso

huzursuz bı ortamda buyuyo cocugnuz zaten..
ama oncelıkle bunu duzeltmeyı denesenız..
esınızle konussanız psık.destek almasına yonlendırsenız belkı kazana bılırsınız..
sızınde cabanızla belkı duzebılır..
ama ne olursa olsun kendınıze olan guvenınızı kaybetmeyın işde ozaman herseyı bıtırırsınız..

Siz bu Şekilde çocuüunuza iyilikmi yaptığınızı zannediyorsunuz
Emin olunki ayrı bi ewe çıksanz çocuğunuz şimdikinden çok daha rahat edicektir. . .
Evde olupta etkisiz eleman gibi duran baba çocuğunza daha büyük acı veriyordur

Eşinizle konustunuzmu peki hiç ?
NAsıl bi baba çocuguna karşı ilgisiz kalır ?
bi nedeni olmalı
oturup çözemiyosanız, o kadar buyuk sorunlarsa, tabıkı cocugun huzursuz bı ortamda buyumesınden se ayrılmanız daha dogru olur. Ama cozumlenebılecek sorunlarsa konusulmalı ve aşılmalı ç

siz onun kölesi değilsiniz ki
ne demek öldürürüm
ne eş ne de koca olma vasıflarını yerine getirmeyen bir adamla sırf cocugum başkalarına baba demesin diyerek katlanmak, sudan bahanerle evliliği bitirmek kadar yanlış bence....
cocuk için anne ve babanın bir arada olması huzur ortamı sağlanıyorsa gereklidir
yoksa 3 yaşındaki sabiyi dövmek için yatağından kalkan bir baba ile aynı evde itiş kakışla büyümek cocugu babasız büyümekten daha çok yıpratır...

İmza Seloş

sana saygısı kalmamış ya, bide çocukla ilgilenmemesi çok acı

canım bence biraz daha bekle
eşinide karsına al güzel bir yere yemeğe gidin hem değişiklik olur ve bu konuları tatlı bir dille anlat belkı düzelır
çok zor bir durum ama sabırlı olman gerekıyor.
bırakıp gitmeyi düşünme ileride pişman olacağın işler peşinde olma ...
Her şey iki kap yemekle ve iki çift güzel sözle çözümlenebilseydi keşke
Yani adam kendini aşmış,babalığından geçmiş,bi yemek iki muhabbetle hop hop hop değişmez ki
Yedisinde ne ise yetmişinde o olan insanlar beklemeye,uğraşmaya,vicdan eklemeye gelmez,değmez..
Ne kadar zor da olsa,hayat insanın karşısına böyle problemler çıkarıyor,önemli olan bazen de herşeye olumlu tarafından bakmak adına ezilmek olmamalı.. :delphin:

3 yaşındaki bir kuzuyla , ilgilemeyi bırak dövmeye kalkan, babalık vasfını sadece doğurtmak olarak gören birine( kusura bakmayınn yazdığınız kadarıyla anladığım için böle tepkiliyim) ihtiyacı yokki yavrunuzun onun sevgiye ilgiye oyuna ihtiyacı var. ufacık oğluna sevgi , ilgi gösteremeycek kadar benmerkezcilse bence bırakın o kendi hayatını yaşasın. sizde oğlunuzla daha huzurlu bir hayat yaşayın. böle düşündükçe kendi kendinizi yıpratır gün gelir sizde yavrunuza bağırır çağırısınız belki sinirlerinize bile hakim olmazsınız.

sorunu yaşayan sensin canım... düzeleceğini düşünmüyorsan,'yapabileceğim herşeyi yaptım'ı gönül rahatlığıyla söyleyebiliyorsan..bu hayat hep böyle geçer diyorsan....bu hayatın böyle geçip geçmemesi senin elinde...
ayrıca boşanan anne baba çocuklarında hiç kimse yoldan geçene baba demiyor..bu nasıl bir dar düşünce böyle..eski türk filmlerindeki piç çocuklar gibi tövbe yarabbim...olurmu öyle şey..sizde..olayın sıkıntısından iyice duygusallaşmışsınız..anlıyorum. herzaman söylediğim şey bazen çocuğun ruh beden sağlığı ve geleceği için ayrılmak gerekli...beraber olarak çocuğuna birşey veremeyen ebeveynler bireysel olarak daha yararlı olabiliyorlar çocuğa...

Back
X