benim eşim ile evliliğimin 4. yılını bitirdik ama hep benim ite kaka götürdüğüm bir evlilik oldu.birde çocuğumuz oldu.şu anda 3 yaşında bir oğlum var.sürkeli kaynana ve kayınpeder fişfirmeleri benim aileme kötü davranmalar hakaretler, boşanma lafını ettiğimde öldürürüm gebertirim gibi tehditler yani böyle 4 yılımı geçirdimbu arada evin eksikleri ve çocukla hiçbir alakası olmayan bir adam işten gelir yatar ve çocukla ilgilenmez çocuğun bakıcısıyla bile bir türlü konuşmaz herşeye yetişen birisiyim.En son akşam kendisinin çocuğa ilgi göstermemesinden kaynaklı çocuk oyuncakları alıp her tarafa atmaya başladı. durduramadım.uykusundan kalktı beyefendi ve annemin kucağından almaya kalktı.alsa dövecek o arada olaya ben müdahale ettim.Artık ona dayanabilecek gücüm kalmadı.şimdi kendine öz güvenini kaybetmiş çokta doğru kararlar veremeyen biri oldum.dahası benim eşime hiç bir muhtaçlığımda yok yani onun kadar maaş alıyorum.sadece çocuğum sokakta başkalarına baba dememesi için onun yanındaydım ama kaldırıcak gücüm kalmadı şimdi söyleyin bana nasıl bir yol izlemeliyim.lütfen yardım edin.