Ben koskoca bir kekin tamamini vermistim, ailece yemislerdi... Siz aranizda adi konmus bir durum olmadigi ve ailesi haberdar olmadigi icin eve goturemeyecegini dusunuyorsunuz ama kendisi icin yapilan bir kekin bir bolumunu verme fikrini hos bulmadim ben... İsterse kalanini eve goturur -eve giren her posetin hesabini verrmiyordur neticede- kendisi yer, isterseniz bir yerde oturur beraber yersiniz ama tamamini gorsun bence...
Bu arada benim fikrim bir erkek icin kek yapacaksaniz evvela aranizdaki durumun adini koymaniz yonunde... Bazen insanlar cok heyecan duyuyorlar, karsilarindaki insani cok ozel buluyorlar, erkenden bir suru hatira ve emek biriktiriyorlar ama varilan nokta husran olabiliyor... Simdi siz 'Alt tarafi bir kek yapacagim ne var bunda?' diye dusunebilirsiniz ama yarin caniniz yanarsa kirdiginiz yumurta bile fazla gelir size... İnsan bunu kirk yillik kocasi icin bile hissederken erkenden kelebekler ucurmayin kalbinizden... Zaten temkinli davrandignizi dusuuyorsunuz belki ama bir kadin kolay kolay mutfaga girmez bir erkek icin... Umarim o dogru kisidir ve ana yemekler pisirmek de nasip olur...