Bayanlar yardiminiza ihtiyacim var

Minikkus1997

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2022
37
3
1
28
Merhaba adetim iki gün geçti ve evde test yaptim yarım saat sonra böyle bu görüntü çıktı sizce kuruma cizgisimi bebek çok istiyorum

Eklentiler

• 20221006_110207.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 51
İlk 10 dk dan sonra çıkan sonuçlar genelde geçersiz oluyor yarın sabah tekrarlayın testinizi

Merhaba adetim iki gün geçti ve evde test yaptim yarım saat sonra böyle bu görüntü çıktı sizce kuruma cizgisimi bebek çok istiyorum
İdrarı çok damlatmışsınız. 3 damlada böyle olduysa bir dahakine 2 damlatın. Yarım saat uzun bir süre ve geçersiz sayılıyor. Regl olmazsanız damlatmaya dikkat ederek testi tekrarlayın.

Sagolasin canim onemseyip cevap verdigin icin Suya tuttum kurumaysa gecer diye okumustum ama gecmedi

Eklentiler

• 16650529833461361985367.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 39
Merhaba canim adetim duzenli sayilmaz gecikmeler yaşıyorum ama defalarca test yaptim ilk defa böyle biseylekarşılaşıyorum allah kucaklarimizi bos birakmasin

Merhaba canim adetim duzenli sayilmaz gecikmeler yaşıyorum ama defalarca test yaptim ilk defa böyle biseylekarşılaşıyorum allah kucaklarimizi bos birakmasin
Ya kan testi verin ya da iki gün sonra tekrar bir test yapın.
Yarım saat sonra çıktı dediğiniz için kuruma çizgisi diye düşünülür bu çizgi. Hamile olunca anında çıkıyor o çizgi.
Rabbim hakkınızda hayırlısını versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…