Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Bayanlarda erkek tipi saç dökülmesi ?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Hayır doktorum verdi eczaneden aldım tuylenme gibi yan etkisi yok dedi ama yine de yaptı başka birisinde de yatığını okudum
Losyon sampuan vs kullanırken yıkama esnasında baska bir yere değdirmemeye dikkat etmelisiniz. Sac cıkarmak icin tablet kullanıyorsanız vücudunuzda tuylenme yapması normal. Bence sorunun kokenini bir araştırın ama minoxidil ürünlerini kullananlar memnun kalıyorlar:)

Minoksidil kullananlar son durumlariniz nasıl? Baya fayda etti mi ?

Evet baya etti kullanıyorum çok düzenli kullanamama ragmen
Teşekkür ederim cevabın için. Ben de yeni bi ilaca başladım. Yeni çıkmış minoksidil tarzı kullanımı da aynı Dr önerisi ile aldım. Yağlı gösteriyor saçımı tek sorunum o şuanda. Uzun süre kullanacağım mecburica başka çarem kalmadı.

Teşekkür ederim cevabın için. Ben de yeni bi ilaca başladım. Yeni çıkmış minoksidil tarzı kullanımı da aynı Dr önerisi ile aldım. Yağlı gösteriyor saçımı tek sorunum o şuanda. Uzun süre kullanacağım mecburica başka çarem kalmadı.
İmkanın varsa kullan tabi canım ne maskeler denedim bitkisel hicbi sonuç vermedi ve daha zahmetli ama böyle spreyler daha kullanışlı bence 5 fıs yapıyorum bitiyo

kızlar ben de bişey sormak istiyorum. Ben yaklaşık 4 yıldır citcit kullandım ve en son 1 yil önce yarim ay citcit kullanmaya basladm. ve daha sonra kuaförum sacim da dokulme olduğunu söyledi. ve citçin olduğu yerde saçkıran gibi bir dokulme oldu.böyle bir durumla karşıalsan oldu mu aramızda?

Biliyorum.hamilelikte var daha :KK43: basladim bikere bende birakamadim. Hamileligi daha dusunemiyorm ztn evli de dglm. O sorunlar daha gelmedi geldigi zmn dert ederim :) icinde korku varsa kulanma.. sadece sac cikariyor. Ve cikan saclarini koruyor. Yinede sac dokulme oluyor arada. Seyrelme olmuyor.

Diana cok agir bir hap. Bana iyi gelmedi. Kilo aldim, cildim cok kurudu. Daphneya gecmistim. Normalde diana sac dokulmeni durdurmaliydi. Bence snn baska sorunlarin var doktorlar cozemiyor. Ilgi gostermiyorlar fazla sanirim..
Ducray sampuani dene istersen.. bana fayda etti.. durdurdu diyebilirim sac dokulmemi
Vitamin haplari fln denedinmi? Balik yagi ,cinko?[/QUOTE

Kizlar Sisimel benim, hesap sifresini unutmustum degistirdim hesabimi.

Arada seneler gecmis :)

Hamilelik ile ilgili birsey yazmisim

Evet 4 aylik bebisim var. Ve suan asiriii dokuluyor sacim.

Ama senelerdir kulandigim minoxidil ve dogum kotnrol hapi hakinda bahsedeyim.

Hamile olmak icin karar verdim, ve hapi ve minoxidili birakmistim tamamen.
Aradan 7-8 ay gecti ozaman hamile kalabildim. Ve hic bir dokulmem olmadi o sira.

Suan tekrar basladim dogum hapina.
Minoxidilden korkmayin kizlar birakinca..
birsey olmuyor.. ben 3 sene kulandim.
Saclarimin seyrekligi ayni. Ama suan iyice seyreldi ama sorunum suan ayri dogumdan sonra dokulmem var.
Umarim gelir.

kızlar ben de bişey sormak istiyorum. Ben yaklaşık 4 yıldır citcit kullandım ve en son 1 yil önce yarim ay citcit kullanmaya basladm. ve daha sonra kuaförum sacim da dokulme olduğunu söyledi. ve citçin olduğu yerde saçkıran gibi bir dokulme oldu.böyle bir durumla karşıalsan oldu mu aramızda?
Maalesef o çıtçıtlar saçları döküyor naomi campel bu yüzden kel kaldı canım sana tavsiyem kullanma

Dökülmem çok vardı ya saçlarımda açıklık vardı artık derim görünmeye başlamıştı stres yaptıkça daha çok dökülmeye başladı kuaförüm patentli keratin önerdi kullanmaya başladım şükür ki dökülmem durdu yeni saçlar çıkmaya başladı saçlarım normale dönüyor.

Back
X