Yok canm bunlar ayrı ayrı vitamin ampulleri. Biri e vitamini (evigen), biri karışık b vitamini (bemiks), birisi de saç için önemli bir vitamin olan provitamin dediğimz d-pantotenat (bepanthen). Sen yurt dışında mı yaşıyorsun ? Orada belki aynı içerikte fakat başka bir isimde satılıyor olabilir çunku yurt dısında türkiyeden daha çeşitli ürünler var. Tabı ulkeye de bağlı. Cok da ucuz 1 kutuda 5 ampul var 4 lira. Toplam 3 kutusu 12 liraya geliyor. Yumurtanın sarısına üçünden de birer tane kırıyorum ek olarak da badem yağı, sarımsak yağı ve zeytinyağı koyuyorum 1 kapak. Karıştırıp enjektörle suruyorum 2 saat bekletıp yıkıorm ilk denemede bile yıllarca durduramadıgım ve kel kalmama ramak kalacak dökülmemi durdurmayı başardıysa hayli etkili bir yöntemdir bence. Ama yumurta sarısız kullanıodum ben bunu. Aşırı döküyodu saçımı 300 tel rahat gidiodu. Şimdi böyle etkisini gösterdii. Valla tavsıye edıyorum :))
Boyle bir ampul hicc gormedim.nede birinin kulandigini gormedim. Turkiye gittigmde bu yaz kutu kutu alirim bende denerim :)
Yumurta saci sadece yumsatiyor bende denemistim yumurta yumurta kokardi sacim :))) sarimsak yagi ile o dedigin ampuler fayda etmis olabilir ve cok sevindim adina. Sakin inancini kaybetme. Her defasina inanarak kulan.. insallah boylede devam eder. 300 telde cok fazla ciddimi okadar dokuluomuydu sacin?