Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ipekyol , park bravo , indirimdeyken stefanel , batik , koton ama sezon sonlarını beklerim hep. Beğendiğim şey sezonda çok pahallıyken sezon sonu yarı yarıya kadar inebiliyor..
ipekyol , park bravo , indirimdeyken stefanel , batik , koton ama sezon sonlarını beklerim hep. Beğendiğim şey sezonda çok pahallıyken sezon sonu yarı yarıya kadar inebiliyor..
Sezon sonunda da ne beden, ne de model bulunmuyor ki..Genellike guzelleri secilmis oluyor![]()
Bulunuyo bulunuyo birinde olmasa diğer mağazalardan birinde oluyo mutlaka :) FLO dan 3 sene önce bir çizme almıştım 150 tl ydi. aynı çizme 2-3 hafta sonra sezon sonuna girmişti yarın fiyatına hemde bir alana bir bedavaaaa :)) sıyırıodum bi anda :))) o zamanda beri sezon sonu takipçisiyim![]()
genel cevaba uygun benimde alışveriş yaptığım yerler:)rodiden kot alırım lcwdan kot etek kazak bluz,defactodan rahat pantolanlar,mangodan şık hırkalar etekler,adil ışıktan güzel gömlekler,çantayı da nerden beğenirsem ve neresi ucuzsa ordan ayakkabı da ise tam bir mağdurum ama polaristen bu yaz bir ayakkabı aldım muradıma erdim ayaklarım sorunlu olduğu için dertliyim![]()
peki hanımlar kozmetiklerinizi nerden alıyorsunuzbilindik mağazalardan mı yoksa rastgele mi
watsons bulursam orası
gratis bulursam orası
süvari bulursam da gerçi en çok burası cezbeder beni
kendimi kaybediyorum