bayanlardan nerelerden gıyınırsınız haydı paylasalım

batik , bershka vazgeçilmezlerim. oxxo tarzını beğeniyorum, koton ve lcw da takılırım arada, lcwda yazlık kot şortlar güzel oluyor xside falan.

ayakkabıda derimod çok hoş, sandaletleri ve babetleri harika oluyor.

vee her hafta mutlaka gittiğim sosyete pazarı :)) süper modeller süper fiyata :))

Genelde mango ve koton. Asla lcw den giyinmem. Bana tarz olarak uzak yani. Ama indirimde olursa kesinlikle forerver new. Normalde bana biraz pahalı geliyor.:)

ben büyük beden (42 - 44) arası olduğumdan biraz zorlanıyorum aradığım ürünü bulmakta :( fakat internette tombulfıstık adlı siteden alışveriş yapıyorum

Marka takıntım yoktur.Kadıköy'de herhangi bir mağazadan giyinebiliyorum.Yolum AVM'ye düşerse Koton öncelikli tercihim oluyor

Koton u çok severim önceden Colın s ı de severdım ama son 1 yıldır bozdu gibi :s Zara, Adil Işık sanırım bu kadar:51:

h&m mango adil ışık berşhka zara bu magazalar tam benim tarzım cok sevıyoruumm:)
ayakkabı olarakda kemal tanca frever derimod :) ama cok nadırde olsa pazardan da alırım cok begenırsem tabı ama cabuk hevesım kacar bırıne verırım mutlaka:)

h&m ve forever new başlıcalarım.

ama asıl favorilerilerim, minik butikler. bağdat caddesinde butiklerde hem inanılmaz orjinal ürünler buluyorum, hem de devamlı yenileri geliyor. fiyatlar normal. nişantaşındaki butiklere de bayılıyorum, ama fiyat olarak caddedekilerden daha pahalı, özel gün kıyafetlerini oralardan alıyorum.

genelde aynı belli başlı mağazalardan giyinmek yerine, daha orjinalleri bulmaya çalışırım. ama marka takıntım yoktur. yolum düşer, pazardan da alırım günlük kıyafetleri, veya taksimdeki ucuzcu pasajlardan da.

yukarda arkadaslarinin belirttikleri ve arti tek gözdem esprit. yurtdisinda indirimli zamanini bekliyorum. ayakkabilari uzerine de tanimam. turkiye'de magazasini hic gormedim ama uretimi turkiyede oldugu icin bazen bir kac parca gozume ilisiyor magaza ve hatta pazarlarda.

ben genelde journeyden alıyorum düşündüm de kıyafetlerimin,kabanlarımın,ceketlerimin nerdeyse tamamı journey

Arada coton, son zamanlarda polo'dan giyiniyorum. Her hafta yeni ürünler geliyor sürekli farklı tasarımlar görebiliyorsun. Ben 34 bedenim her mağazada vücuduma oturan kalıplar bulamıyorum Polo bu yönden çok iyi. Giydiğim kıyafet üzerime oturuyor. Bebe var bir de ama biraz fiyatlı. Herkese Şık giyimli günler dilerim :13:

mavi mango koton ..ve begendıgım bısey olursa gezerken hıc farketmes alırım :D

koton,zara,mango,bershka,h&m,stradivarius,batik,ipekyol arada herry den birşeyler bulabiliyorum ama genelde indirimleri takip ediyorum yoksa içime oturuyor o fiyatı yarı yarıya düşmüş görünce :/
tabi birde bakırköy pazarı var ki çok çok güzel şeyler buluyorum bazen,özellikle yazın ;) yani içime sinen bişeyse heryerden alabilirm :D

koton,limon company,twenty by sevenhill,inetrenet sşteleri(dyd club,sateen life),lcw,sosyete pazarı,collezione ne bileyim hemen her yerden giyinirim.dşrek tesettür almam çoğu zaman kendime uydururum

ayakkabı : pierre cardin , beymen
giyim: armine , setrems,beymen,tekbir,kayra,pierre cardin kapları,chanel,mavi jeans,ltb vs. hoşuma giden şeyleri buralardan alıyorum
çanta: pierre cardin , vakko
parfüm: calvin clein , jean paul , fendi vazgecilmezim kesinlikle..

Back
X