Bayanlarr yardımm..

augustina

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2012
7
0
0
Ankara
1.5 yıllık bir sevgilim var ama sanırım artık konuşacak hiçbir şey bulamıyoruz çok seviyorum yani aslında onunda beni sevdiğini biliyorum ama endişeliyim nedense :( bana fikir verin lütfen eğlenceli olması için yine eski heyecanlı anlara dönmesi için neler yapabilirim?

1.5 yıllık bir sevgilim var ama sanırım artık konuşacak hiçbir şey bulamıyoruz çok seviyorum yani aslında onunda beni sevdiğini biliyorum ama endişeliyim nedense :( bana fikir verin lütfen eğlenceli olması için yine eski heyecanlı anlara dönmesi için neler yapabilirim?

aynen benmde 1 buçuk yıllık sevglm var bzde konu bulamıyorum bende senin gibi düşünüyorum seviyo ama şüpheleniyorum

aynen bende bide bende şöyle bşy var normal bşy bile olsa söylemezsem kndmi suçluyorum ihanet ettm snıyorum ama kötü bşyde ypmıyorum kii

Ayol insan nasıl konuşacak bir şey bulamaz ki sevgiliyle?
Hele ki 1,5 yıl olmuş,birbirinizi az çok tanımışsınız,çekinecek bir durum da kalmamıştır tahminim.
İşten,okuldan,aileden,herşeyden konuşulabilir.

çözümm bulursan yaz mutlakaaa :( ayrılmak istemiyorumm ya o kadar emeğe yazık etmek istemıyorum daha önce denedim küçük bir ayrılığı ama başaramadım

Bence artık konu bulamıyorsanız eğlenceli şeylerin bittiği ve daha ciddi şeylerin-nişan, evlilik gibi- konuşulması gerektiği bir dönemdesiniz.
Durumun hakkında(yaş, aile vs.)hiç bir şey bilmiyorum yani bu yüzden benim düşüncem sana uymayabilir :)

:)) herşeyden konuştuqumuz için blamıyorum galiba konu bitti :))

Konu bitti derken?:26:
Artık hiç bir şey yaşamıyor musun?
Mesela ben dün akşam yediğim yemeği bile anlatırım 2 saat..:9:

Her şeyini paylaşırmısın onunla ?
Sevgili demek sadece aşk anlamında bir şey konuşmak değildir yani yeri gelir ailen gibi sana tavsiye verir yeri gelir arkadaşın,dostun gibi dinler.
Daha sık beraber vakit geçirebilirsiniz bu sayede konuşcak bişeyleriniz olabilir.

Back
X