Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktora gidip muayene olmalısınızKızlar ben evlenmeden önce çok düzenli olarak adet görüyordum evlendikten 4 ay sonra 5 3 2 tek oynadi bu sefer adetim 10 gündür gecikiyo amaa ne gelen var ne giden kan testi yaptım gebelik çıkmadı neden böyle oluyor anlamiyorumböyle durum yasayan oldu mu napmaliyim sizce ?
Biraz daha beklesemmi ?Doktora gidip muayene olmalısınız
4 aydır bi düzensizlik varmış zaten daha da fazla beklemeyin benceBiraz daha beklesemmi ?
Bebek varsada muayenede düşüyor diyorlarAdetin ikinci günü gecikme günü yumurtlama akintisini gördüm aslinda o yüzden gidip gitmemede kafam karıştı
Ben doktora sorduğum da 3 5 gün 10 günde olabilir normal deyip ilgilenmedi simdide 10u geçti4 aydır bi düzensizlik varmış zaten daha da fazla beklemeyin bence
Doktorlara göre sorun değil ama sen kendini biliyosun sana göre normal değil bu durum rahim sana işaret veriyo bence ihmale gelmezBen doktora sorduğum da 3 5 gün 10 günde olabilir normal deyip ilgilenmedi simdide 10u geçti
Bu bilimsellikten uzak bir konu..Bebek varsada muayenede düşüyor diyorlar
Bi iki gün daha bekleyip gidicem cnm aynenDoktorlara göre sorun değil ama sen kendini biliyosun sana göre normal değil bu durum rahim sana işaret veriyo bence ihmale gelmez
İnşallah herşey yolundadırBi iki gün daha bekleyip gidicem cnm aynen
Bebek muayenede dusebilir mi allah askinaBebek varsada muayenede düşüyor diyorlar
Gittim doktor yumurtalıklarin temiz rahmin kalinlaşmis adet olacaksin dedi ama hala 3 gündür olmadım bekliyorum adet olunca hormon testi vereceğimİnşallah herşey yolundadır
İhmal etme sakın rahim ile ilgili hiç bişey ihmake gelmiyor. İnşallah herşey yolundadırGittim doktor yumurtalıklarin temiz rahmin kalinlaşmis adet olacaksin dedi ama hala 3 gündür olmadım bekliyorum adet olunca hormon testi vereceğim
Gittim canım alttan muayene oldum hormon verdim hersey temiz çıktı çok şükürİhmal etme sakın rahim ile ilgili hiç bişey ihmake gelmiyor. İnşallah herşey yolundadır
Ay çok sevindim çok şükür adetinin gecikme sebebi içşn ne dedi pekiGittim canım alttan muayene oldum hormon verdim hersey temiz çıktı çok şükür