Bayanlarrr ??

Relug004

Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2021
174
26
18
Kızlar ben evlenmeden önce çok düzenli olarak adet görüyordum evlendikten 4 ay sonra 5 3 2 tek oynadi bu sefer adetim 10 gündür gecikiyo amaa ne gelen var ne giden kan testi yaptım gebelik çıkmadı neden böyle oluyor anlamiyorum 😔 böyle durum yasayan oldu mu napmaliyim sizce ?

Kızlar ben evlenmeden önce çok düzenli olarak adet görüyordum evlendikten 4 ay sonra 5 3 2 tek oynadi bu sefer adetim 10 gündür gecikiyo amaa ne gelen var ne giden kan testi yaptım gebelik çıkmadı neden böyle oluyor anlamiyorum 😔 böyle durum yasayan oldu mu napmaliyim sizce ?
Doktora gidip muayene olmalısınız

Ben doktora sorduğum da 3 5 gün 10 günde olabilir normal deyip ilgilenmedi simdide 10u geçti
Doktorlara göre sorun değil ama sen kendini biliyosun sana göre normal değil bu durum rahim sana işaret veriyo bence ihmale gelmez

Gittim doktor yumurtalıklarin temiz rahmin kalinlaşmis adet olacaksin dedi ama hala 3 gündür olmadım bekliyorum adet olunca hormon testi vereceğim
İhmal etme sakın rahim ile ilgili hiç bişey ihmake gelmiyor. İnşallah herşey yolundadır

Back
X