• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık gebelik belirtisi

• Konu Sahibi Konu Sahibi buney
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şimdi kanamam var ama öyle adet olduğum zaman ki kadar yoğun değil ve peçeteyle sildiğimde kahverengi geliyor pede de aynı şekilde açık pembe tarzı bi kanama da var anlamadım bu sabah idrar testi yaptım negatif çıktı artimed almıştım bilmiyorum sizce kan testi vereyim mi adet olduğum da yoğun koyu kırmızı oluyordu genel de Sence kanamam var ama yoğun değil ilk defa böyle bi iki güne kesilciek gibi az
Bebeğim öncelikle rica ederim sakin ol önce stres yapma

daha test yapmadım adetimin bugün yarın başlaması gerekiyor söylediğim belirtilerimin hepsi kayboldu normal de adetten 1 gün önce falan ciddi manada karnım ağrırdı hiç bişiyim yok sadece çok hafif grip oldum boğazlarım hafif ağrıyor ses kısıklığım var ama inanılmaz mide bulantım var sabah eşime kahvaltıda yumurta yapıyordum 2-3 kere tuvalete gittim kusacak gibi oldum koku gidene kadar da bi süre mutfağa giremedim yumurtayı yiyemedim bile o derece tiksindim. geçen gün rüyam da aynı bu belirtileri yaşayıp hamilelik testimin pozitif olduğunu gördüm umutlanmadım değil bugün eşim test al bana kalırsa bence var dedi
Sonuç ne oldu acaba

Benim pembe değil kahverengi kanama ama 5-6 saatte ped anca doluyo adet rengi değil pas rengi gibi peçeteyle sildiğimde de peçeteye de kahverengi geliyor
Hayırlısı kuzum bekle biraz dilerim ki istediğin en güzel haberi alırsın ❤️

Back
X