• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

baydı bu eşin kök ailesine düşkünlüğü !..

Yanlış yoldasınız ileride pişman olursunuz. Evliliğimin ilk yılı aynen dışarıdan böyle bakınca saçma sapan sebeplerle evimin huzurunu kacirirdim. Eşinizin dediği doğru bayram ayrı hastalık ayrı. İşiniz de yokmuş. Eşinizde istiyor. Sizinde elle tutulur bir sebebiniz yok niye gitmiyorum acaba diye bir sorun kendinize. Bunlar hep ben merkezcilik ama eşinizle siz artık biz olmaya baslamalisiniz

kızlar merhaba;
eşimin dedesı(kv babası) ameliyat oldu ama şuan iyi durumu evıne çıktı falan.. kv lerde onlara hasta ziyaretıne gıdeceklermış bugun akşam eşime kv tlf konuşurken işiniz yksa gelmek istersenız sızde gelın demış eşim de gizemliask ile konuşayım haber verırım demış.. bana söyledı ben hemen haftaya bayramda zaten gıdeceğiz dedım ne gerek var bugunde gıtmeye dedım bide virüs zamanı... hemen planımız yk bışeyımız yok gıtsek mı kı dedı ben dellendım... bu geçmış olsunmuş o bayrammış... ama gidilen yer aynı.. ben gtmıcem deyınce bayramda gıtmem bugun gıdersem dedım falan hemen mısılleme yaptı bende o zzman bayramda senın memleketıne gıtmem dıe bende iyice delirdım dediği lafa bakar mısınız yaaabi fikir verın allah aşkına kök ailesi dışında eşimle problemımız olmuyor...
Bence konuda baştan sona kadar haksız olan sizsiniz

Hatalı bakıyorsunuz olaya.
Bunun oğlunu evlendirmemekle ne alakası var? Evlendirince çocuklarımızın bize, bizim onlara ihtiyacımız bitecek mi?
Başka şehir olsa hadi neyse de aynı şehirde on dk geçmiş olsun demesinde ne var ki? Bunda burnunu sokulacak ne var? Size karıştığı bir şey var mı? Yok. Müdahale de yok. Eee?
Bu kadar araya girip yönetmezsiniz eşinizi.

Adam amelıyat olmuş tabikide gideceksin. Eşin kibar biri belli ki sana sormadan cevap vermıyor. Ama sen verdiğin aksi cevaplarla aldığın tepkiyi haketmişsin. Surekli dellendim bilmem ne nedir. Senin deden olsa gitmezmiydin eşin gelmese uzulmezmıydın?? Bu kadar da aksi olmayın evlilik böyle bısey değil

kızlar merhaba;
eşimin dedesı(kv babası) ameliyat oldu ama şuan iyi durumu evıne çıktı falan.. kv lerde onlara hasta ziyaretıne gıdeceklermış bugun akşam eşime kv tlf konuşurken işiniz yksa gelmek istersenız sızde gelın demış eşim de gizemliask ile konuşayım haber verırım demış.. bana söyledı ben hemen haftaya bayramda zaten gıdeceğiz dedım ne gerek var bugunde gıtmeye dedım bide virüs zamanı... hemen planımız yk bışeyımız yok gıtsek mı kı dedı ben dellendım... bu geçmış olsunmuş o bayrammış... ama gidilen yer aynı.. ben gtmıcem deyınce bayramda gıtmem bugun gıdersem dedım falan hemen mısılleme yaptı bende o zzman bayramda senın memleketıne gıtmem dıe bende iyice delirdım dediği lafa bakar mısınız yaaabi fikir verın allah aşkına kök ailesi dışında eşimle problemımız olmuyor...
Eşinize hak verdim. Şimdi iyi olması hastalık geçirdiği gerçeğini değiştirmiyor. Nasılsa gideceğiz diye bir geçmiş olsun ziyareti yapmamak ayıp.

kızlar merhaba;
Adam hakli bence sizinkilere gitmeyelim diyince sartelleriniz atiyoda adamin ailesine gitmiyosunuz sizde normal adaminda sartellerinin atmasi ayriyeten o adamin ailesi sulalesi kim vaz gecerki ailesinden sulalesinden bn sahsen kadin halimle yeri geldiginde onlar benim koklerim sulalem derim oneme gelene

Yaşlı insanları sevindirseniz ne olur
İlerde yaşlanınca Aynısı başınıza gelse torununuz gelmese ne hissederdiniz

Kök aile kavramını hep vampir dizilerinde duymaya alışmışım kök asıl vampir yani. (The original, vampire diaries vb) kök aile kavramı çok havalı bundan sonra ben de kullanacağım. Vampir gibi kan emici ailelere çok yakışıyor :halay:
Evet haklısınız, bayramda gitmek yeterli olur eşinin gönlü olsun diye gidilebilir ama. Topu size atmış kibar davranmış

Dedenin yanında refakatçi olarak kalan, başka bir günde kalmayınca da eşinizin trip yaptığı konu sahibi siz miydiniz?

Aslında kv de eşiniz de emri vaki yapmamış. Sizin fikrinizi önemsemiş sormuş. Sinirlenecek bir şey yok. Kadın erkek ilişkileri kredilidir. Tüketiyorsunuz kredinizi böyle böyle..
bayramda gideceğiz zaten bana kalsa gitmeye gerek yok ama senin hatırın için giderim demiş olsaydınız eşinizin gözünde daha da kıymetlenmiştiniz.
Bana sorarsanız da dede yaşlı insan bekler gelen olmadı diye. Bizde hastaya hemen gidilir. Bayrama kadar beklemez yaşlılar ilgi ister.

Bence gereğinden fazla büyütmüsşün olayı. Kendi dedende olsa aynı bu şekilde mi düşünecektin

Adamlar anasina babasina dedesine duskun olmasin, sadece eslerine olsun, cok cok duskun olsun, ayri bir saniye geciremesin... :bicak:

Aman Allah korusun. Yahu dedesine hasta ziyaretine giden adam ne guzeldir, kiymet bilmiyorsunuz he. Ne guzel merhametli virisi iste. Ay benim dedem hayattayken ne sevinirdi bizi gordugunde, canim benim, allah rahmet eylesin. Gitmemek, bir de bunun icin kavga etmek... Hani ben gelmeyecegim sen git deseniz daha iyiymis, esiniz de sizi biliyordur zaten.

sağlık farklı bişi.. sürekli git gel bende sevmem ama, gidip geçmiş olsun denilebilirdi bencede. dedesi sonuçta. yada bayram ile arası çok uzun olmadığı için o gitsin tek başına. bayramda yine birlikte gidersiniz. her yere her an birlikte gitmek zorunda değilsiniz.

Back
X