Salata Tarifi Bayılma Garantili Bulgur Salatası

bulgurun üzerinin bir parmak geçecek kadar su koyarak bulguru pişiriyoruz

Eklentiler

• $Image(168).webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 71
güzel bir tarif tam bitmiş haliyle resimde olsa süper olacak karnımda acıkmıştı zaten çokta kolaymış tarif cokacimcoook

konun başında saydığım malzemelerle birlikte karıştırıyoruz ve salatamız hazır

kusura bakmayın canlar.küçük küçük fotolar oldu.idare ediverin
afiyet olsun hepinize:sm_cool:

Eklentiler

• $Image(171).webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 60
  • $Image(173).webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 60
konun başında saydığım malzemelerle birlikte karıştırıyoruz ve salatamız hazır

kusura bakmayın canlar.küçük küçük fotolar oldu.idare ediverin
afiyet olsun hepinize:sm_cool:

off off canım naptın sen ya canım çekti işte zor gelmesede yapsam yani ordan bi kaşık versene bacıcokacimcoook

hadı üşenme 5 dakıkanı alacak guven banasempatiksalakcinni

keşke bir kaşık değilde tabağın hepsini verebilsem:1hug:

ay üşeniyorum bacı ya sıcakta ama keşke sen burda olsaydın da ben kalkıp sana gelseydim yeseydik beraber ohh mis olurdu:teselli: hem muhabbet ederdik iki lafın belini bacağını kolunu heryerini kırardık

yarin cay evimze ilk kez gelecek olan misafirimiz olacak.. börek yapmayi düsünüyorum yaninda bu salatayi kiram etsem mi acaba? tarifi basit bende beceririm herhalde fotografi yok degil mi?

Son düzenleme:
yarin cay evimze ilk kez gelecek olan misafirimiz olacak.. börek yapmayi düsünüyorum yaninda bu salatayi kiram etsem mi acaba? tarifi pasit bende beceririm herhalde fotografi yok degil mi?

bence misafirlerin beğenir,çok basit yapabileceğine eminim

tesekkurler fotolar icin canim enfes gorunuyor

rıca ederım canım:1rolleyes:

ellerine sağlık hayatımmm

rica ederim afiyet olsun:1rolleyes:

yarin cay evimze ilk kez gelecek olan misafirimiz olacak.. börek yapmayi düsünüyorum yaninda bu salatayi kiram etsem mi acaba? tarifi pasit bende beceririm herhalde fotografi yok degil mi?

foto koydum hayatım,ama bir önceki sayfaları karıştır.bulursun mutlakayerimseniben

tamamdir resimleri gördüm.. eve gidince yapacagim bu salatayi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…