Baykus ötüyor :(

Dumanikara

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2013
1.942
1.520
133
35
Geçen haftalarda biz uyanana kadar bir baykus ötmustu. Biz uyandıktan sonra susmustu. O gece de ölüm haberi getirir diye korkmuştum. Bu gece de içimde çok sıkıntı vardı. Hatta kabusla uyandım. Biraz nette takıldığında sonra yatak odama geldim. Hemen bizim alt katın penceresinin üstüne konmuş çığlık atıyor canımı sıktı gece gece. Uzun süre onu izlememe rağmen korkmadı. Tlf la ışık yaktım da kaçtı gitti bu sefer karşıdan öttü.

Yine de korkuyorum var mı sizin de baykusla hikayeleriniz?

Son düzenleme:
Hiç hikayem yok ama siz gönlünüzü ferah tutun ben onu karga için duymuştum.

Duanizi edin, Allah gönlünüze ferahlık versin ve bu mübarek bayramda sevdiklerimiz hep bizimle olsun çok güzel bayramlar geçirelim inşallah

İlk okulda geldi yerlesti hayvan okulun babasına. O hafta öğrencilerden biri trafik kazasıyla vefat etti. Sonra annemmlerin apartman karşında ağaçta otüp Duran baykus hasta bir genç çocuğun apartmandan ölümü ile sustu gitti. Ee buda beni korkuttu

Of canım ya gece gece canın mı sıkıldı hiç böyle şeylere inanma ....

Kafasının yanlış bilmiyorsam 270 derece çevirebilen tek hayvandır ve her şeyi gördükleri için hayvanlar arasında alim olarak geçer. Öyle şeyler görür ki insanlar yaptıklarından utanmaz da o kuş utanıp insanlardan saklanır. :) korkmayın

yarın kan dökeceksiniz ya bu gece öldüreceğiniz hayvanların korkusu çökmüştür üstünüze ne de olsa mazlumlar.

Ya hu yapmayın. Baykuş da sizin benim gibi bir canlı. Ugursuzluk atfetmek hiç doğru değil.

Üstelik çok sevimli hayvanlar.

Köyde anlatılmıştı dedende de babanda da bir gece evvel çok baykuş öttü diye, bilmem yalan bilmem doğru böyle bu inanış var

Dinlendiricidir onun sesi ya
hoş bana göre gece öten her kuş böcek huzur verir

normalde uğursuz hayvan yoktur fakat daha önce size mesaj dağıtmış bu baykuş...şimdi yine ediyordur...bu sizin rehberiniz olabilir...normalde baykuş herkese ölüm habercisi demek değidir

Ay onu bilmem de, haberlere cıkmıstı bir kere.
Bütün bir sokak gecelerce uyuyamamış, ses geliyormuş bir yerlerden. Aramışlar bulamamıslar.
Yatır var zannetmişler, ellerinde sopalarla geceleri bulmaya cıkıyorlarmış.
Sonra bir gün apartman boşluğuna bakıyorlar ki baykuş

Şimdi öncelikle ölüm her zaman ve heryerde. Bunu aklindan cikarma. Elinde olan bir sey degil. Boşuna kendine stress yapma. Ölümün Baykuş ile ilgisi olamaz zaten. Bunlar batıl düşünceler. Baykuş oralarda bir yere yuva yapmış fare böcek falan avlıyordur. Belki kendi yavruları bile vardır. Ne kadar güzel. Keşke ben görsem

Benim abim, eşimin babası ve em son da yavrumuzu kaybettik. Hiç birinde ne baykus vardı ne başka birşey. Size denk gelmiş.

Endişe etmenize gerek yok.eskilerden kalma sözler o.ben pek inanmıyorum.yazlıkta olduğumuz için çok fazla insan yaşamıyor etrafta ve her gece baykuşu görüyoruz ve duyuyoruz.evlerin çatısında oturuyor sürekli.10 seneden fazladır burdayız ve her sene baykuşlar ötüyor ama şuana kadar hiç bir kötü olay,ölüm ve s. Yaşamadık.sesi ürkütücü evet ama zararı yok.hem geçen tv de baykuşlar hakkında konuşma vardı.meğerse baykuş "kuşların beyi" anlamındaymış.

Baykuş Allah'ı en çok zikreden hayvanlardanmış. Ve üstelik baya da hayırlı bir hayvanmış. Vakti zamaninda bunu duymustum bikac kişiden.

Ölüm haberini doktorlar verir önceden, o da her zaman tutmaz. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…