Bayrağın rengi..

Novamber wind

🧿 March, 2019 👑
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2013
16.466
12.870
498
Öncelikle konu din dil ırk vs herhangi bir şey değil sadece birşeye dikkat çekmek istedim.
Bunu da kendine dert mi ettin diyenler olursa evet ettim

Sosyal medya da iki gündür bayrağın rengini siyah yapıp paylaşıyorlar. Bunun çok yanlış olduğunu düşünüyorum. Artık gördükçe sinirlerim daha çok bozuluyor. Bayrağımız rengini şehitlerimizin kanından alır. Bizim bayrağımız siyah değildir
Şehidimizin son örtüsü AL BAYRAKTIR. Siyah değil..
Milli karakterlerimizi değiştirmeye çalışıyorlar, aşağılıyorlar. Siyah bayrak diye dalga geçenlerle dolmuş instagram.
Milletçe üzgün olduğumuz günlerde bu tür paylaşımları dikkatli yapalım paylaşmayalım paylaşanları da mümkünse uyaralım bence sevindirmeyelim
Yanlış düşündüğüm nokta varsa güzel bir dille anlatabilir tartışma çıkacak bir konu değil.

Ben de buna katılıyorum. Kendim de fonu siyah ama üzerinde orjinal renginde bayrağımız olan bir profil resmi kullandım...

O al bayrağa rengini veren şehitlere karşı kendi adıma olanlardan utanıyorum. ..

profil kararınca noluyor işte bu da sembolik diğerlerinde olduğu gibi

Somada da kararttık o profilleri noldu ?

iki ay sonra en güzelinden tatil fotoğrafları almadi mi yerini

bu da öyle olacak çok duyarlıyiz maşallah çok

ama gözü yaşlı çocukların annelerin dünyaları hala aynı karanlık ve oyle kalacak onlar çiçek açamıyor bizim sosyal medya hesaplarımiz gibi 2 ay sonra

Bayragin rengi sekli degistirilemez anayasayla korunur ilk 3 madde cok nettir siyah yapmak anlamsiz bi hareket yastayiz evet ama bayrak kirmizisini sehitlerimizin kanindan beyazini analarinin ak sutunden almistir lutfen dikkat edilsin

evet profil karartmakla olsa keşke bazı şeyler. bari elimizden geleni doğru düzgün yapalım. bir şeyi eleştirirken bile zarar verdiklerinden habersizler. bayrağını koruyamayandan bir şey yapmasını beklemekte ayrı ironik gerçi

Bir kaç sayfa sonra kararmış bayrak profilliler vatan haini ilan edilecek. Aman hep ayrıntılarda boğulup asıl olaya odaklanmayalım. Her şehirde yüeüyüş var hanımlar, 9da bizimki. Durmayın siz de bırakın milletin profilini, eleştiriyi de elle tutulur dişe dokunur bir şey yapın.

K
Bayragin rengi sekli degistirilemez anayasayla korunur ilk 3 madde cok nettir siyah yapmak anlamsiz bi hareket yastayiz evet ama bayrak kirmizisini sehitlerimizin kanindan beyazini analarinin ak sutunden almistir lutfen dikkat edilsin
Karasınıda beş para etmez çapulcuların arkadan vuran kalleşlerin ellerinde şehit olduğundan almıştır...

ne farkederki 2 gün sonra aynı kişiler dudaklarını büzüp ,profil fotolarını koyacaklar yine.bugün izdivaç programları yayındaydı yine,hepsi siyah giymiş.müziksiz giriş yapmış.başta acıklı bir konuşma .sonra yine ahmet bey leyla hanıma talip . bu medya siyasiler adam olmadıkça biz siyah pembe mor yapmışız ne farkeder..yazık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…