• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bayrağın rengi..

ben bu tür paylaşımlar yapmıyorum profilimide değiştirmiyorum bana batan kısım insanlar beğeni uğruna bunları yapmaları bayrak üzerinden üzüntülüymüş gibi yazıp durmaları. türlü türlü şekle sokmaları

Ben seni anladım, Sen böylesin demedim.

Ben böyle düşünüyorum dedim.

ben konu başındada instagramdan bahsettim geniş takipçi kitlesine sahip sayfalar bayrağı türlü türlü şekle sokup binlerce beğeni sağlıyorlar. ama altına yazılan yorumları sallamıyorlar dahi. siz bu durumda onların üzülüp üzülmediğimi bilemeyeceğim kanısına varıyorsunuz. çok üzülüyorlarsa neden o kadar hakareti ettiriyorlar? engellemiyorlar yada o kişileri? ne demek istediğimi sormak yerine duyarlılığıma vatan aşkıma laf atıyorsunuz ama ben gördüğümü söyleyince suç oluyor. ben peşin hükümlüysem siz nesiniz_?

ben konu başındada instagramdan bahsettim geniş takipçi kitlesine sahip sayfalar bayrağı türlü türlü şekle sokup binlerce beğeni sağlıyorlar. ama altına yazılan yorumları sallamıyorlar dahi. siz bu durumda onların üzülüp üzülmediğimi bilemeyeceğim kanısına varıyorsunuz. çok üzülüyorlarsa neden o kadar hakareti ettiriyorlar? engellemiyorlar yada o kişileri? ne demek istediğimi sormak yerine duyarlılığıma vatan aşkıma laf atıyorsunuz ama ben gördüğümü söyleyince suç oluyor. ben peşin hükümlüysem siz nesiniz_?
bastan dogru duzgun anlatmayıp mat olunca "ama bu bu da vardı" diye yapılan eklentiler, sadece haklı cıkma cabası gibi gözümde... bastan bu sekilde anlatsaydın? veya genellemeseydin? dön oku msjlarını

Biz bayrakla atatürk büstleriyle uğraşırken millet çatır çatır askerimizi öldürüyor.Nolur simgelere bu kadar takılmayı artık milliyetçilik sanmayalım..bende bayrağımı al kabul ediyorum bende atatürkçüyüm ama sembollerle uğraşmaktan başka birşey yaptığımız yok.haluk bilginerin bununla ilgili bir yazısı var bulup kopyalıcam şimdi

Aman gözünüzü seveyim şimdi düzmantıklar gelipte beni atatürk düşmanı falan ilan etmeyin atatürkü çok severim ve özellikle de dünyanın en büyük lideri olduğunu düşünürüm.kastedilen o değil

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    75,6 KB · Görüntüleme: 52
Kötü niyetle yapılmış bir şey değil aslında, sadece üstünde tam düşünülmeden yapılmış bir şey. Siyah matem rengidir bildiğiniz üzere.
Neden rahatsız olduğunuzu anlıyorum, kötünün iyisi; tepkisiz kalınmasından iyidir diye düşünüyorum.

Bunu dert yapmanı tebrik ediyorum.
Kimseyi kırmadan, inciltmeden, ayırmadan, ötekilestirmeden, beddua etmeden söylediğin için teşekkür ediyorum.
Gün inşallah al bayrağın altinda toplanma günü.
Dipnot: moralim sıfır. Icimden geçenler bunlar.

Bunu dert yapmanı tebrik ediyorum.
Kimseyi kırmadan, inciltmeden, ayırmadan, ötekilestirmeden, beddua etmeden söylediğin için teşekkür ediyorum.
Gün inşallah al bayrağın altinda toplanma günü.
Dipnot: moralim sıfır. Icimden geçenler bunlar.
ne söylesem farklı tarafa çekildi keşke açmasaydım konuyu

Kötü niyetle yapılmış bir şey değil aslında, sadece üstünde tam düşünülmeden yapılmış bir şey. Siyah matem rengidir bildiğiniz üzere.
Neden rahatsız olduğunuzu anlıyorum, kötünün iyisi; tepkisiz kalınmasından iyidir diye düşünüyorum.
haklısın tepkisizlikten iyidir. bu kadar canlar neden gidiyor bu vatanı korumak bayrağı topraklarımızda dalgalandırmak için. küçücük bir ayrıntı gibi görülmesinden rahatsız oldum. kimseye vatan haini falan demedim dememde yemin ederim. ben instagramda saçma sapan beğeni uğruna bunun sürekli paylaşılmasının yanlış olduğunu söyledim neyse konu kapatılırsa daha iyi olacak

Ben profilimi ne siyah yaptım ne bişey keşke herşey profili siyah yapmakla olsa herşey göstermelik gibi geliyor bana o yüzeen hiç tepki vermeden kendi kendime acımı yaşıyoruö

Vallahi ben şu an sinirimden kuduruyorum, şehit yaralı konusuna biri gidip fıkra yazmış, çıldırmak üzereyimmmm

Ne alakası var vatan hainliği ile. Bayrağımız bu millet için ne anlam ifade ediyor? Ayrıntıymış pehh neyse bişey demiyorum kimse için değilse de benim için önemli bir AYRINTI. yürüyünce vatanı kurtarmış oluyoruz değil mi umarım kurtarırız
Yorumları okuduysanız anlarsınız nasıl tepkiler verildiğini. Önemlidir, ayrıntıdır, hassasiyet gösterilir ayrı; abartılı tepkiler ayrı bir durum.

Bayrağın rengi elbette Şehitlerimizin kanından geliyor fakat ne terörü lânetliyoruz yazısı, ne de karartılmış bayraklar o geride kalan ailelerin yaslarını göstermeye yeter.
Biz en fazla 1 hafta sonra bunları unutup yeni profil fotoğrafları aramaya başlayacağız. Ya onlar hayatlarının karartılmış fotoğrafını nasıl renklendirecekler?
Asıl bunu konuşmalıyız.

Back
X