Bende ayni kanidayim.intihar mı etti yoksa birilerinin maşasıydı konuşmaması için mi yapıldı ?
intihar mı etti yoksa birilerinin maşasıydı konuşmaması için mi yapıldı ?
Hiç intiharmış gibi gelmiyor. Ne hayatlar var bomboş belki de dopdolu. Kimbilir kim için feda etti kendini. Kim bilir ne uğruna kandırıldı. Ben sevinemedim. Çok üzgünüm.
Bende ayni kanidayim.
aynı fikirdeyim.İntiharmış! tabi ya.. Yersen..
Hiç intiharmış gibi gelmiyor. Ne hayatlar var bomboş belki de dopdolu. Kimbilir kim için feda etti kendini. Kim bilir ne uğruna kandırıldı. Ben sevinemedim. Çok üzgünüm.
aynı fikirdeyim.
bu arada kimse bayrak indirdi diye ölmeyi haketmiyor.
yanlışmı yapılan evet. cezası varmı ok. ama bu ceza ölümmü. hayır.
aynı fikirdeyim. işin arka planına da bakmak lazım. kullanıldığını düşünüyorum ve üzülüyorum sevinemiyorum hiç. kimseye bayrak indirdi diye gebersin diyemem.
Bu ülkede daha adice neler oluyor da arkasından ölsün gebersin diyemiyorsun. Ben bir ideoloji uğruna bayrak indiren adam öldü diye sevinemem. Kafasından geçenleri anlamamız o kadar imkansız ki. Evet oky dediğin gibi tc yasalarına göre suç işledi, cezasını da paşa paşa çekicekti o kadar. Bu olay gerçekleşirken bunun olmasına göz göre göre izin verenler utansın önce. Zaten bu haberin yapıldığı ilk günden beri bir samimiyetsizlik yok muydu medyada . Bana mı öyle geldi? Bir tiyatro oynandı işleri bitti işte. Bir can gitti ve içim buruldu yine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?