• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bayram alışverişim fikirlerinizi almak istiyorum(resimli)

1- keşke daha süslü bir şeyler alsaydın biraz sade ve gündelik geldi bana
2- kombin olarak bakarsak birbirleriyle çok güzel uydurmuşsun ve çanta 1. şekilde çok yakışıyor ve de rahat

1)görüş ve zevk farkı tabi :34:sade ama şık bana göre ,gömlek falan penye yada farklı bir kumaş olsa evet günlük ama bence gömleğin kumaşı şıklık katmış gibi geldi ve aldım :)
2)çantayıda 1 ve 3 arasında değerlendiricem bi öyle bi böyle kullanabilirim yorumunuz için çok sağolun :)

1- keşke daha süslü bir şeyler alsaydın biraz sade ve gündelik geldi bana
2- kombin olarak bakarsak birbirleriyle çok güzel uydurmuşsun ve çanta 1. şekilde çok yakışıyor ve de rahat

birde sanki çantayı birdeki gibi takınca daha gündelik 3 teki gibi takınca daha şık bir hava veriyor ya da bana öyle geldi :)

Çantayı 1. resimdeki gibi kullanman daha şık olur daha genç tarzı gibi hoş duruyor. Yalnız 1. resimdeki gibi kullanırsan pantolonunla çantan aynı renk olduğu için çok boğmuş olursun aynı renkle. Başka renkler de deneyebilirsin.

Çantayı 1. resimdeki gibi kullanman daha şık olur daha genç tarzı gibi hoş duruyor. Yalnız 1. resimdeki gibi kullanırsan pantolonunla çantan aynı renk olduğu için çok boğmuş olursun aynı renkle. Başka renkler de deneyebilirsin.

gömleğin içinde küçük turuncular ve morlar var ikisinide denedim ama çok boğdu başka ne renk olabilir ki?

merhaba canim.bence ayakkabilarin cok guzel ve cok sirin bayildim resmen. ne yalan soyliyim en cok ayakkabilarini sevdim ama hepsi bir arada cok uyumlu.
Bence cantani 2.deki gibi kullan. cunki 1.durus zerafetini bozuyo oyle kullaninca insan dik yuruyemiyo. 3.gibi kullaninca cantanla pantalonun ayni reng ildugu icin gozu yoruyo. ama 2.de canta omuzunda gomlek icindeki ayni renglerle baya sik duruyo. ben fikrimi soyledim canim,tabii ki karar senin. INSAALLAH hepsini iyi gunlerde kullan.

merhaba canim.bence ayakkabilarin cok guzel ve cok sirin bayildim resmen. ne yalan soyliyim en cok ayakkabilarini sevdim ama hepsi bir arada cok uyumlu.
Bence cantani 2.deki gibi kullan. cunki 1.durus zerafetini bozuyo oyle kullaninca insan dik yuruyemiyo. 3.gibi kullaninca cantanla pantalonun ayni reng ildugu icin gozu yoruyo. ama 2.de canta omuzunda gomlek icindeki ayni renglerle baya sik duruyo. ben fikrimi soyledim canim,tabii ki karar senin. INSAALLAH hepsini iyi gunlerde kullan.

çok teşekkür ederim amin inşallah:34: dediğiniz şeyi bende çok düşündüm :31:pantolonun üzerinde durduğu için boğar mı acaba gömlekle daha çok gösterir kendini diye ama karar veremedim ..doğrusu çantanın sapları biraz kısa omuza asmak için uygun gelmediği için diğer alternatifleride ekleyip buraya sormak istedim ..normalde ben çantam eğer küçük çapraz takılan çanta değilse ,hep omzumda kullanırım ama burda durum farklı diye kararsız kalmıştım işte

çok teşekkür ederim amin inşallah:34: dediğiniz şeyi bende çok düşündüm :31:pantolonun üzerinde durduğu için boğar mı acaba gömlekle daha çok gösterir kendini diye ama karar veremedim ..doğrusu çantanın sapları biraz kısa omuza asmak için uygun gelmediği için diğer alternatifleride ekleyip buraya sormak istedim ..normalde ben çantam eğer küçük çapraz takılan çanta değilse ,hep omzumda kullanırım ama burda durum farklı diye kararsız kalmıştım işte

cok dogru canim. nasil oldugu deyil nasil bi keyifle geydiyin onemli canim. INSAALLAH hep keyifle giyersin. opuldun.

kombinini gerçekten çok hoş buldum ayrıca topuklu ayakkabı ile de çok şık durursun çantayı da 3 deki gibi kullan ağır duruyor :) üzerinde paralansın diyorum güle güle kullan

bende çok beğendim aldıklarını hayırlı olsun :) çantayı lcw den mi aldın acabaaa ? aynısını orda gördüm ben çok beğendim.. çok kullanışlı görünüyor..

Back
X