• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bayram Challenge'na var mısınız arkadaşlar?

Munis KADIN

Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2020
132
166
18
26
Merhaba arkadaşlar. Biliyorsunuz 2 hafta sonra Bayram. Biz eşimle bayramda araba ile ege turuna çıkacağız. Şu an 75 kiloyum.
2 hafta içinde en az 70'e düşmek istiyorum hemde aşırı. Fotoğraflar çekildiğimizde içime sinsin istiyorum. Rahat rahat yüzebilelim istiyorum.
O yüzden kendi kendime iddalaştım 2 hafta içinde verebildiğim kadar kilo vereceğim.
Bu arada ben diyet yapmıyorum. Şeker ve paketli gıda tüketmiyorum, günde 10000 adım en az, 100 squat, 100 mekik 100 vs... tarzı sporlar yapıyorum.
Şöyle düşündüm.
Burda inatlaştığım arkadaşlarım olursa eğer daha başarılı olabilirim.
Bana rakip olabilir misiniz???

Bu dediklerinizi yaparsanız bence 5 kilodan fazla verirsiniz. Sonuçu merakla bekleyeceğim :rapci: Rakip olamam ama kendi çapımda vermeye çalışıyorum bende

Şu an bu dediklerimin hepsini yapıyorum. Sadece şeker konusuna uyamıyorum. Haftada 2 kere dondurma yiyorum. Yoksa dayanamam çünkü.
Bu dediklerinizi yaparsanız bence 5 kilodan fazla verirsiniz. Sonuçu merakla bekleyeceğim :rapci: Rakip olamam ama kendi çapımda vermeye çalışıyorum bende

Belki sizin yağ yakma hızınız benimkinden fazladır... Bence yapabilirsiniz...

Inşallah deniycem. Emzirdiğim için açlığa dayanamıyorum ama spora başladım. Ilk etapta 5kilo vermek istiyorum bende. Bugün evde sporumu yaptım. Yürüyüşe çıkacağım birazdan.

Ne varım :) hadi bakalım :)) 65 kiloyum hedef şimdilik 59.! İsveç diyeti yapacam 13 gün, sonrasında yine devam.

Back
X