Ben 1 yıldır evliyim arkadaşlar.Eltimle altlı üstlü oturduk 5 ay boyunca bir sitede.Yakın olmanın sıkıntılarını yaşadım.Bana eşim iş seyehatindeyken eve erkek aldığımı ima eden laflar söyledi.Şok oldum.Sonradan farkettim.Yoksa cevabını verirdim.Bana hiçbir yardımı olmadığı gibi sürekli dedikodumu yapmış komşulara,kapıyı örtsem yüzüme kapattı ,gibi en ufak hareketten yanlış manalar çıkardı.Sonunda oradan taşındık.Taşınma günü hiç kapımı çalmadı,yanıma uğramadı,Oysa ben yaptığı dedikodulara rağmen hep yüzüne güldüm,görmemezlikten geldim.Sorun çıkmasını istemedim.Taşınırken gelmediği için ben de ona hoşçakal demeden gittim.Sonra tlf ederim diye düşündüm.Bu seferde bana alahaısmarladık demedi ben ona ne yaptım ki diyerek tüm akrabaları aramış.Millet beni suçlu sanıyor.Kimse bilmiyoki o hep arkamdan iş çeviriyordu.Üstelik annesi, ben nişanlı iken çıplak bir kadın resmini kayınpedere gösterip onun ben olduğumusöylemiş ve böyle gelin alınmaz demiş.Kayınpeder de yaşlı olduğundan ben sanmış.Yani nişanımızı attırmaya çalışmış.Ben eltimi anlayamadım.üstelik 45 yaşında ben 27.Sizce bayramda onu ziyaret etmeli miyim?Gitmezsem eşimi kırmış oluyorum.Gİdersem onun suratını görmüş olucam offf neyapsam kızlar?:bbo: