Bayram da Eltimlere gitmek zorunda mym?

kendını affettrmek ıcın bu kadar ıyı davranıyor, sen affet bak guler yuz gostersonra eskısı gıbı olacak
bıde kaynının yuzu asık ya sankı sen hatalısın gıbı gostermeye calısmıs durumu
sen sakın yumusama bırak tatlı davransın eltın sana
tatlı davranırken bı darbe daha ındırıverır sasar kalırsın
eskı düşmandan dost olmaz!!

Benim anlamadığım eşinin ailesine uygunsuz bir fotoğraf gösterilmiş senin diye peki bu olayın yalan olduğu ortaya çıkmadı mı ?? kayınpederin görümcen eşin nasıl davrandılar eltinin annesine karşı çünkü yapılan düpedüz ahlaksızlık isterki annesi 100 yaşında olsun eltın anne ne yapıyorsun sen demedimi acaba ? Yani bizim toplulumuzda aile önemli onu kabul ediyoruz ama bir erkeğin eşine namusuna dil uzatılması hiç bir erkek bunu kaldıramaz kolay kolay buda bir gerçek tamam abi kardeş önemli et tırnak gibi kavga olsa barışırsın ama yapılan bir terbiyesizlik var.İsterki kendi kardeşim olsun böyle bir terbiyesizlik yapılsın gidipte bayramlaşmam

bu kismi cok merak ettim????

kendını affettrmek ıcın bu kadar ıyı davranıyor, sen affet bak guler yuz gostersonra eskısı gıbı olacak
bıde kaynının yuzu asık ya sankı sen hatalısın gıbı gostermeye calısmıs durumu
sen sakın yumusama bırak tatlı davransın eltın sana
tatlı davranırken bı darbe daha ındırıverır sasar kalırsın
eskı düşmandan dost olmaz!!

yumuşamayı düşünmüyorum bu benim karakterime yakışmaz.güvenmiyorum ona ya.iftira atan biri durup dururken bukadar değişemez..hafta sonu bize gelecekler kayınpeder sivastangeldi onu ziyarete güya..bakalım ozaman nasıl davranaacaklar.buarada kayınpeder onların evinde kalmam ben diyor benim yanımda kalıyor.neyaptılarsa zavallı adama

bu kismi cok merak ettim????

ben eltimin annesini hiç görmedim canım..nasıl davrandıklarını bilmiyorum bildiğim şey kayınpederimin bu iki kardeş eltiyi sevmemesi ,kayınpederim evlerinde kalmyor onların ya benim yanımda yada kendi evinde kalıyo...1 haftadır bende kalıyo sivastan geldi bugün şunu öğrendim :meğer iki kardeş olan elti zamanında kavga etmişler sebepte çocuklarının birbirini dövmesiymiş..iki kardeş anlaşamıyo daha bunlar benle nasıl anlaşacak?benim sinirim eşime de.yengelerini n böyle olduğunu bile bile onlara yakın ev tuttu..neyse ya aklıma geldikçe sinir katsayım yükseliyo.saolun yorumlarınız için

ben eltimin annesini hiç görmedim canım..nasıl davrandıklarını bilmiyorum bildiğim şey kayınpederimin bu iki kardeş eltiyi sevmemesi ,kayınpederim evlerinde kalmyor onların ya benim yanımda yada kendi evinde kalıyo...1 haftadır bende kalıyo sivastan geldi bugün şunu öğrendim :meğer iki kardeş olan elti zamanında kavga etmişler sebepte çocuklarının birbirini dövmesiymiş..iki kardeş anlaşamıyo daha bunlar benle nasıl anlaşacak?benim sinirim eşime de.yengelerini n böyle olduğunu bile bile onlara yakın ev tuttu..neyse ya aklıma geldikçe sinir katsayım yükseliyo.saolun yorumlarınız için

Sakin ol arkadaşım zamana bırak bazı şeyleri görmezlikten duymazlıktan gel bence.Hayat herşeyden önemli bence,sağlığını bozarsın mazallah

herkese yeniden merhaba arkadaşlar..bu konuyu okuyan ve bana yardımcı olan arkadaşlar olmuştu.içimi döküyorum buraya beni rahatlatıyorsunuz saolun..yine bu konuda geçen eltim ve kaynımla ilgili birşey yazmak istedim.canım çok sıkkın.Kayınpeder 2 haftadır bende kalıyor 85 yaşında severim kendisini.dün akşam kaynım ve eltim " eflatun81 bize taşınırken allaha ısmarladık demedi,eşi benim eşimin de artık soğuk davrandığını" vçs söylemişler.peder de siz küçüksünüz gidip gelin dedi.ben hamileliğin de verdiği alınganlıkla parladım,burda yanlış yaptığımı da biliyorum konuşmamalıydım.herzaman biz gidiyoruz,onlar bize gelmiyor,heryerde arkamızdan konuşuyorlar dedim.eşim bana sus falan dedi..eşimle özel konuştum.eşim babama cvp verirdim sen konuşma ,geriden sinirli duruyorsun babam yanlış anlıcak dedi.eşim haklıydı tabi.herneyse eşim pedere abimlere herzaman giden biziz ,ben onu heryerde savunduğum halde o hep arkamızdan konuşuyor dedi..kısacası eşim abisinden soğumaya başladı kızlar abisi hatalar yapıyor eşim görüyor artık hataları yinede ondan olgun davranıyor bayramda evlerine gittik o bize gelmiyor ve dedikodu yapıyor.iki kardeşin arasının açılmasını istemiyorum aslında.
bu nedenle abisine dün akşam mail attım.."beni sevmediğinizi biliyorum kalpkalbe karşıdır ama kardeşiniz sizi seviyor..eşim sizi herkese savunurken siz eşimin dedikodusunu yapıyorsunuz,benim dedikodumu yapın ben önemli değilim ,umursamıyorum sizi ama eşim üzülüyor.eşim haketmiyor bu davranışarınızı ,rica ediyorum kırmayın kardeşler olarak birbirinizi, yine sevmiyorsanız sevmeyin beni ama onu kırmayın" yazdım.eşimin haberi yok...kızlar yanlışmı yaptım bilmiyorum..ama içimdekileri söylemem lazımdı kaynıma..eşim sırf abisiyle arası bozulmasın diye benim kahrımı çeke çeke oraya götürürken kaynım kendi eşini savundu ,kaynım diğer kardeşleri ilede sorun yaşıyor..çok kafanızı ağrıttım ama içimi dökmek istedim.okuyanlara tşk ediyorum

bana kalırsa mail atmamalıydın....kabahat senin eşinde zaten..
karısına neler diyorlar ve neler yapıyorlar ama eşinin hiç sesi çıkmıyor..
olacak iş değil yani.. eşinin abisi zaten kardeşini üzmek istemese arkasından sağından solundan konuşmaz. küçük olan sizseniz herşeye boyun eğmek zorundamısınız..

bana kalırsa mail atmamalıydın....kabahat senin eşinde zaten..
karısına neler diyorlar ve neler yapıyorlar ama eşinin hiç sesi çıkmıyor..
olacak iş değil yani.. eşinin abisi zaten kardeşini üzmek istemese arkasından sağından solundan konuşmaz. küçük olan sizseniz herşeye boyun eğmek zorundamısınız..

haklısın arkadaşım keşke atmasaydım.bana demediği lafı bırakmadı kaynım.bugün bisürü msj attı bende cvp yazdım tabi.eşime göstersem msj ları neden msj attın diye beni suçlayacak kesin.düşünsene kaynıma "nişanlı iken beni görmezden geldin tanışmadın bana görgü kuralı bilmiyorsun diyorsun ama sen görgüsüzlük yaptın" yazdım.ne yazdı biliyomusun "kardeşim bir çocukla birlikte gelmiş bu çocuk kimmiş dedim kendi kendime seni nişanlısı sanmadım "yazmış fiziğimle alay ediyo düşünsenize bana çocuk gibi duruyodun yazmış.nefret ediyorum ondan
allah belasını versin.."baban bile sende kalmıyor bende kalıyor bak okadar insanlar seni sevmiyor yazdım..azcık da siz çekin kahrını yazmış..adi bu adam ya..eşini ben okuttum ben besledim yazmış o bana düğün hediyesi bile vermedi yazmış maddiyatçı pislik..eşime göstersem mi msj ları

Back
X