herkese yeniden merhaba arkadaşlar..bu konuyu okuyan ve bana yardımcı olan arkadaşlar olmuştu.içimi döküyorum buraya beni rahatlatıyorsunuz saolun..yine bu konuda geçen eltim ve kaynımla ilgili birşey yazmak istedim.canım çok sıkkın.Kayınpeder 2 haftadır bende kalıyor 85 yaşında severim kendisini.dün akşam kaynım ve eltim " eflatun81 bize taşınırken allaha ısmarladık demedi,eşi benim eşimin de artık soğuk davrandığını" vçs söylemişler.peder de siz küçüksünüz gidip gelin dedi.ben hamileliğin de verdiği alınganlıkla parladım,burda yanlış yaptığımı da biliyorum konuşmamalıydım.herzaman biz gidiyoruz,onlar bize gelmiyor,heryerde arkamızdan konuşuyorlar dedim.eşim bana sus falan dedi..eşimle özel konuştum.eşim babama cvp verirdim sen konuşma ,geriden sinirli duruyorsun babam yanlış anlıcak dedi.eşim haklıydı tabi.herneyse eşim pedere abimlere herzaman giden biziz ,ben onu heryerde savunduğum halde o hep arkamızdan konuşuyor dedi..kısacası eşim abisinden soğumaya başladı kızlar abisi hatalar yapıyor eşim görüyor artık hataları yinede ondan olgun davranıyor bayramda evlerine gittik o bize gelmiyor ve dedikodu yapıyor.iki kardeşin arasının açılmasını istemiyorum aslında.
bu nedenle abisine dün akşam mail attım.."beni sevmediğinizi biliyorum kalpkalbe karşıdır ama kardeşiniz sizi seviyor..eşim sizi herkese savunurken siz eşimin dedikodusunu yapıyorsunuz,benim dedikodumu yapın ben önemli değilim ,umursamıyorum sizi ama eşim üzülüyor.eşim haketmiyor bu davranışarınızı ,rica ediyorum kırmayın kardeşler olarak birbirinizi, yine sevmiyorsanız sevmeyin beni ama onu kırmayın" yazdım.eşimin haberi yok...kızlar yanlışmı yaptım bilmiyorum..ama içimdekileri söylemem lazımdı kaynıma..eşim sırf abisiyle arası bozulmasın diye benim kahrımı çeke çeke oraya götürürken kaynım kendi eşini savundu ,kaynım diğer kardeşleri ilede sorun yaşıyor..çok kafanızı ağrıttım ama içimi dökmek istedim.okuyanlara tşk ediyorum