Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşim hiçbirşey olmamış gibi davranalım diyor.Gitmezsek suçlu biz oluruz çünki küçük olan biziz diyor.Kafam karışık.İkisinin de yüzünü görmek istemiyorum.Hiç böyle bir duygu yaşadınız mı sevmediğiniz insanlarla aynı ortamda dakikalar geçirdiniz mi bir kelime dahi konuşmadan...Eltim 3 hafta önce geldi ilk defa evime,okadar yapmacık gülüyorduki ben yapamadım öyle.Hiçbirşey olmamış gibi davrandı.Gülücükler saçtı.Ben yapamıyorum işte öyle
kime karşı suçlu olucaksınız onu anlamadım.. abisine karşımı yoksa diğer aile büyüklerine karşımı...
Belki yapmamam gerekiyordu ama bir gün ne yaptım biliyormusunuz?Beni haksız bulacaksınız belki de.bundan bikaç hafta önce abisinin msn sini yeni bir msn alıp ekledim.Güzel de bir kız resmi koydum.Abisinin karısını internette aldattığını bildiğim için,bu yolla hakkımdaki düşünceleri öğrenmek istedim.Herneyse....Abisi ile başka biri imiş gibi 2 hafta konuştuk konuştuk...Ben konuyu şöyle böyle derken kendime getirmeyi başardım..Aynen şunları söyledi..."Kardeşimin eşini hiç sevmiyorum ,kardeşim kariyerli daha güzel kızla evlenebilirdi kardeşime bukızı ne yapacaksın güzel kızlara bak dedim.O kızı hiç sevmiyorum.Kardeşim anlaştığı için fazla müdehale etmeyeceğim şimdilik,Nişanlı iken boşver o kızı dedim ama beni dinlemedi kardeşim,neyse anlaşıyorlar şimdilik"....Bu lafları duysaydınız kaynınızdan siz daha o abiyi görmek istermiydiniz??
gitmek zorunda değilsin arkadasım zaten basına ne geldiyse aman olay cıkmasın aman yanlış anlamasın beni diyerek gelmiş..bu tiplere haddini bildireceksin sessiz buldular mı seni daha da ezerler..
benim eltimde 40lı yaslarda o da bana takmış sebebi kıkardeşini eşime almak istemesi belki sende de böyle bi durum vardır..araştır bakalım....
çok yanlış yapmışınız :umursamaz:ama ne gerek vardıki böyle birseye kaynınızın sizi sevmesi ne kadar önemli ki anlamadım yani sizi kocanız sevsin onun düşünceleri önemli değilmi sizin için bende kaynımı sevmem oda beni sevmez sevmesiiinn çokta tıınn yani umrumda bile olmaz kocam sevsin beni evimde huzurlu olayım banane elalemden
belkide kaynınız sizin olduğunuzu anladı o yüzden böyle şeyler söyledi ne dersiniz bunu düşündünüzmü hiçCADIARZU
haklısın onun beni sevmemesi umrumda değil şaşırmadım zaten ama hem merak hem de arkamdan iş çevriliyor mu merak ettim.benim olduğumu anlamış olabilir.ama adam sapık sapık şeyler yazıyordu ki sildim msn den.ben olduğumu anlasaydı niye sapık mesajlar yazsın ki...buna rağmen yazıyorsa busefer kesinlikle yüzüne bakmam.
olsun yine yazar belki seni deniyo adam sapık msj ne cevap vericen diye bekliyodu sonrda eline koz geçecekti kocana anlatacaktı ne yaptığını tehlikeli işler bunlar tatlım iykide çok uzatmamışsın sohpeti
Hayatım eşine şunu sorarmısın
Elalemin ne dediği benden evliliğimizden ve bizim huzurumuzdan daha mı önemli
Bu insanlar beni sevmiyor sende biliyorsun
Her seferinde bizi üzecek bişey buluyorlar
Bunu bile bile gitmemiz daha mı iyi dermisin