Bayram da Eltimlere gitmek zorunda mym?

Başta bi iki kez gittim maalesef ama
Eşim çok şükür ne kadar rahatsız olduğumu gördü artık zorlamıyor
ınşallah senin eşinde eğriyi doğruyu görür
Dualarım seninle :Saruboceq:
Sevgiyle kal

Arkadaşlar çok teşekkür ediyorum cevaplarınız için biraz olsun rahatlıyorum.Herşeyi eşin için yapıyorsun ya benim elimi kolumu eşim bağlıyor.Yoksa onlar benim umrumda değil de..EMDEV ben aynen senin düşündüğün gibi düşünüyorum.Gidersem onlara karşı mahçup olduğumu düşünecekler yazmışsın ya.Ben bunu daha önce yaptım hastalandı eltimin ayağına gittim bana hoşgeldin bile demedi.Ben onun ayağına gittiğim için onlar 3 hafta önce evime geldiler.BEn de onları güler yüzle karşılamadım açıkçası.Diyeceksiniz ki senin hiç mi hatan yok benim hatam yapmacık olamamak herşeye rağmen gülümseyememek.Çoğu insan bunu başarıyor ve diğer inanlarla sorun yaşamıyor.
gidersen,sana yapılan iftiraları kabullenmiş oluyorsun.
eşim kırılır diye gidersen,sen gururundan ödün verirsin.
varsın eşin kırılsın,burda önemli olan sensin.çünkü bunu sen yaşadın o değil.
karakterini de beğendim ben.hiç yapmacık olma boşver bu hata değil.neysen osun.sevimli olmaya çalışmaya hiç gerek yok.sözünü kimseden esirgemiceksin yoksa tepene çıkıyor insanlar senin üstünden egolarını tatmin edip büyüklük gösteriyorlar.sende buna izin vermemiş oluyorsun.

sevmediğin insanlarla görüşmek herkesin başına gelen şeyler
sırf erkekler mutlu mesut olsun dünya onların üzerinfisfisfisde dönüyor

gidersen,sana yapılan iftiraları kabullenmiş oluyorsun.
eşim kırılır diye gidersen,sen gururundan ödün verirsin.
varsın eşin kırılsın,burda önemli olan sensin.çünkü bunu sen yaşadın o değil.
karakterini de beğendim ben.hiç yapmacık olma boşver bu hata değil.neysen osun.sevimli olmaya çalışmaya hiç gerek yok.sözünü kimseden esirgemiceksin yoksa tepene çıkıyor insanlar senin üstünden egolarını tatmin edip büyüklük gösteriyorlar.sende buna izin vermemiş oluyorsun.

Aslında çok haklısın canım.Ben tüm olanların hesabını sormaya başlayınca,mesela fotoğraf olayını araştırınca,evime geldiklerinde surat yaptığım halde eltim ve abisi bana sıcak davranmaya çalışıyordu.Zamanında güler yüz göstermediler de ben sertleşmeye başlayınca güleryüzlü olmaya başladılar.Ama işin şu tarafı da var.Acaba eşimin yanında mı bana güleryüzlüler rol mü yapıyorlar.Bak biz senin karına sıcak davranıyoruz o hala sert diyip eşimi soğutmaya çalışıyor da olabilirler.Eşim onlar gittikten sonra ne dedi biliyormusun.Onlar herşeyi düzeltmeye çalışırken sen surat yapıyordun dedi..:(((

Benim eşimde bi kere beni seviyorsan dayatmasına kalkıştı
Asıl sen beni seviyorsan böyle zor bi duruma sürüklemezsin dedim
Geri adım attı yine de ikna etmeye çalışmaktan vazgeçme derim ben
Sevgi böyle şeylerle ispatlanmaz ki

Benim eşimde bi kere beni seviyorsan dayatmasına kalkıştı
Asıl sen beni seviyorsan böyle zor bi duruma sürüklemezsin dedim
Geri adım attı yine de ikna etmeye çalışmaktan vazgeçme derim ben
Sevgi böyle şeylerle ispatlanmaz ki

Senin yöntemini denicem.Ama onun üzgün yüz ifadesini görünce ne yapacağım ondan emin değilim:(( okırılmasın diye kendi gururumdan ödün veriyorum inanamıyorum kendime ya

arkadaşım senin eşin nasıl bi insanki senin namusuna dil uaztan abuk sabuk fotoları sen diye gösteren bi insanın evine giriyo bi de sana gel diyo valla ben anlamadım bu işte bi yanlışlık var

Eşin çabuk pes ettiğini çözmüş beni seviyorsan diye yolunu buluyor anladığım kadarıyla
Öyle dediği zaman peki sen beni sevmiyormusun aşkım biliyorsun bize yaşattıklarını de
O kırılır biraz. teselli edersin
Azcık sokulur şirinlik yaparsın keyiflenir
Ama senin namusuna onuruna edilen lafları yutmamış olursun.
O rezilliklere boyun eğmemiş olursun
Bende eşimi sevmesem kına gecesi hayınpederin yediği haltı öğrenir öğrenmez ordan çeker giderdim
Hiiiç ne derler demezdim azcık gözüm karadır
Aşk insana neler yaptırıyor demi. Ama hep sen yaparsan olmaz çok üzülürsün
Onun kalbi kırılıyor senin onurun namusun gururun

Hangisi daha önemli

Kısa bir tekrar daha yanlış anlaşılmasın..."Fotoları gösteren eltimin annesi ,,yanındaki de benim diğer eltim yani iki elti kardeş"ok?bir eltim sivasta oturuyor,diğeri ile ben istanbuldayız.(sorun yaşadığım kişi ile istanbuldayım)

arkadaşım senin eşin nasıl bi insanki senin namusuna dil uaztan abuk sabuk fotoları sen diye gösteren bi insanın evine giriyo bi de sana gel diyo valla ben anlamadım bu işte bi yanlışlık var

hiç vallaCADIARZUal benden de o kadar.
konu sahibi arkadaşa sesleniyorumkafamçokkarıştı
sen kaynına eltine bilmem kime kızacağına asıl çok seviyorum dediğin kocana kız.
bu nasıl bir kocaki, abisinin eşi karısının namusuna dil uzatacak,konuştuğu yetmiyormuş gibi çıplak fotoğrafları olduğunu iddia edecek,abisi karısı hakkında atıp tutacak ve o koca hala "gidelim ayıp olur" diyecek.kafamçokkarıştı
valla bana böyle bişey teklif eden,namusuma dil uzatan insanlara tavır koyacağına gidelim diyen adamı bırak sevmek, bırak yatağıma almak, 1 km. ötemden geçirmem.
bi daha yüzümü göremez.
ya bu konuda bi tuhaflık var ya da senin eşinde:umursamaz:

gitme sana saygı göstermıyosa sende ona gösterme kalsın ona yapçak saygın boşverrr kımn ne dedıgını..
kendın için yaşaaa
onları dusnrsen sen senden gecersın

Kısa bir tekrar daha yanlış anlaşılmasın..."Fotoları gösteren eltimin annesi ,,yanındaki de benim diğer eltim yani iki elti kardeş"ok?bir eltim sivasta oturuyor,diğeri ile ben istanbuldayız.(sorun yaşadığım kişi ile istanbuldayım)

anladım şimdi ama bu olanlara birinin dur demesi gerekiyo bence ama kim

çok yanlış bence önce abinle yengenin yaptıkları hakkında konuşmalı aynı şeyi sen yapsan sessiz kalırlarmıydı çok merak ettim ve şahidin var foto konusunda

Benim şahidim görümcem ve kayınpederim..ve benden yanalar.foto konusunu eltime sordum kayınpederin yalancı olduğunu söyledi.ben inanmadım tabiki..eşim ben yokken eltim ,abisi,kayınpederin olduğu ortamda konuyu konuşmuş.Eşim bana herşeyi söylemez ,eltimle kayıınpeder bayağı bir kavga etmiş,abisi karısının üstüne yüğrümüş falan,,eşim de bana diyorki çok kötü şeyler yaşadılar...dedim ki ben de çok kötü şeyler yaşadım..ben ne olacağım dedim....haklsıın diyor üzülmekten başka bişey yapmıyor herşeye rağmen güleryüzlü olmaya çalış neolur diyor

Benim şahidim görümcem ve kayınpederim..ve benden yanalar.foto konusunu eltime sordum kayınpederin yalancı olduğunu söyledi.ben inanmadım tabiki..eşim ben yokken eltim ,abisi,kayınpederin olduğu ortamda konuyu konuşmuş.Eşim bana herşeyi söylemez ,eltimle kayıınpeder bayağı bir kavga etmiş,abisi karısının üstüne yüğrümüş falan,,eşim de bana diyorki çok kötü şeyler yaşadılar...dedim ki ben de çok kötü şeyler yaşadım..ben ne olacağım dedim....haklsıın diyor üzülmekten başka bişey yapmıyor herşeye rağmen güleryüzlü olmaya çalış neolur diyor

tamam eşin olayı halletdiyse kendi gitsin abisini görsün madem olayları herkes biliyo desinki eşim yapılanlardan sonra gelmek istemedi ve ben de onu haklı buluyorum kusura bakmayın

hiç vallaCADIARZUal benden de o kadar.
konu sahibi arkadaşa sesleniyorumkafamçokkarıştı
sen kaynına eltine bilmem kime kızacağına asıl çok seviyorum dediğin kocana kız.
bu nasıl bir kocaki, abisinin eşi karısının namusuna dil uzatacak,konuştuğu yetmiyormuş gibi çıplak fotoğrafları olduğunu iddia edecek,abisi karısı hakkında atıp tutacak ve o koca hala "gidelim ayıp olur" diyecek.kafamçokkarıştı
valla bana böyle bişey teklif eden,namusuma dil uzatan insanlara tavır koyacağına gidelim diyen adamı bırak sevmek, bırak yatağıma almak, 1 km. ötemden geçirmem.
bi daha yüzümü göremez.
ya bu konuda bi tuhaflık var ya da senin eşinde:umursamaz:

Ya arkadaşım şok oldum yazdıklarına..Ben demi anormallik eşimde mi ailesinde mi..kafam karıştı..eşim beni çok sever ben de onu..bu sevgiden dolayı onun dediğini yapıyorum zaten..Eşimin mantığı şu: bu iftirayı atan yengemin annesi ve yengem,abim yapmadı.Ben abimle ilişkime bakarım yengem önemli değil...mantığı bu ne diyorsun şimdi?

Back
X